enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.723
- Πόντοι
- 3.656
2 ώρες μόνο οι αργόσχολοι κάθονται σε καφέ
ενταξει ρε τυπε δεν θα τον πιουμε και στο ποδι τον καφε
2 ώρες μόνο οι αργόσχολοι κάθονται σε καφέ
α ναι είναι κι αυτό...Σωστά,αρκετή προσοχή σου έδωσα,φτάνει για σήμερα
ενταξει ρε τυπε δεν θα τον πιουμε και στο ποδι τον καφε
Μπορείς να κάτσεις οπουδήποτε να τον πιεις και να βλέπεις και κόσμο.Δεν είναι ανάγκη να τα σκας στο κάθε λαμόγιο
Γι'αυτό,καφέ στο χέρι με 1,70-2 ευρώ απ'τα coffee island,και τους λες βάλτε στον πάτο σας τα 4-5 ευρώ που ζητάτε για ένα νερόπλυμα
Ασε τον καφε.
Οταν βγαινεις για να κατσεις σε ενα μαγαζι με παρεα για να πεις 2 ωρες κατι οτι και να παρεις φαγητο-ποτο περιλαμβανεται στο πακετο.
Ειναι σαν να λες τι μαλακες ειναι αυτοι που τρωνε μπριζολα εξω με τη παρεα τους, εγω βγαζω τη μερα μου με μια τυροπιτα και ενα καλαμακι.
Επισης ξερω ατομο που φτιαχνει το καφε σπιτι με 0,2ε. Μηπως εισαι μαλακας που παιρνεις απο coffee island με 2?
Με αλλα λογια αυτο που μας εχεις πει μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν εχεις παρεες και μισο ατομο να μιλησεις και ο καφες για εσενα ειναι ενα ροφημα με μια κουταλια σκονη.
Επισης μας λες οτι εισαι φτωχακαδι πλεμπαιος και χαλας εγεφαλικα για +1-2 ευρω νομιζοντας οτι θα στιψεις κανενα σημαντικο ποσο σαν αλλος αποφοιτος της κατοχικης σχολης.
2/2 εθελοντης τελευταιος χωρις προσπαθεια.
σαντμαν μήπως έχεις ένα 10ρικο για καφέ - τοστάκι?Άλλο σαίνι εδώ,τζάμπα αδικείστε εδώ μέσα
Ρε όταν σας δίνει η μαμά τα 4 ευρώ και κάθεστε 3 ώρες για καφέ,φυσικά και δε τα σκέφτεστε.Αμα τα δούλευες θα τα σκεφτόσουν κι εσύ,κορόιδο
Οταν παιρνεις 3κ60 σκεφτεσαι τα 1-2 ευρω.Άλλο σαίνι εδώ,τζάμπα αδικείστε εδώ μέσα
Ρε όταν σας δίνει η μαμά τα 4 ευρώ και κάθεστε 3 ώρες για καφέ,φυσικά και δε τα σκέφτεστε.Αμα τα δούλευες θα τα σκεφτόσουν κι εσύ,κορόιδο
Οταν παιρνεις 3κ60 σκεφτεσαι τα 1-2 ευρω.
Κοιτας και τις ντοματες στη λαικη εσυ εαν πηγαν απο 2,05 σε 2,10 σαν καλος πολιτης?
Κλασσικη νοοτροπια τελευταιου πλεμπαιου που νομιζει οτι κατι κανει με το να κοβει cents.
Εχουν γραφτει βιβλια και βιβλια για τον εγκεφαλο των φτωχων και γιατι θα μεινουν για παντα εκει.
Η Ελλαδα ειναι γεματη απο δ'αυτους. Κατ'επιλογη και φουσκωμενη περιφανεια αποτυχημενος και loser.
Εαν τον ιδιο χρονο που κοιτας το γαλα τα ραφια ασχολιοσουν πως θα βγαλεις λεφτα θα ειχες 2-3-5 χιλιαρικα.
(Δε σου λεω καν για 10κ το μηνα θα παθεις εγκεφαλικο)
Δικαιολογεισαι μονο εαν εισαι πανω απο 60 και το μυαλο εχει γινει κομποστα πλεον.
Παρε 2 κιλα noname καφε απο lidl να βγαλεις το τριμηνο.
Μην εισαι κοροιδο τσολια μου.
Εγω: 50-100ε τη μερα σε φαγητο-ποτο.Ρε όταν σας δίνει η μαμά τα 4 ευρώ
Είπαμε,εσύ αδικείσαι εδώ
Βγάλε και κανα βιβλίο 'πώς να βγάζετε 10 χιλιάρικα το μήνα',να μας ανοίξεις τα μάτια τους πλεμπαίους
Εγω: 50-100ε τη μερα σε φαγητο-ποτο.
Εσυ: Δε θα παρω γιαουρτι σημερα πηγε απο 1,20 -> 1,25. Ας παω να δω gntm με χαρτοπετσετα γιατι με γαμησε ο εργοδοτης και σημερα και το αξιζω.
Πες μου περισσοτερα, παντα ηθελα να μαθω πως σκεφτεται ενας δηλωμενα αποτυχημενος που δεν εχει ουτε παρεα, ουτε λεφτα να κατσει σε ενα τραπεζι για καφε.
Με το λιωμενο μυαλο το δικο σου και τα βηματα ακριβως να σου πω θα τα κανεις σκατα.
Θελει 5 χρονια απο τη ζωη σου να τα παρατησεις ολα και να φτυσεις αιμα πραγμα που εισαι και αρκετα μπουφος και αρκετα αργα για να ξεκινησεις καν.
Δωσε μου τον γιο σου που ξερει 5 πραγματα απο online να τον κανω να δραπετευσει απο τη μιζερη ζωη που του προσφερεις μεσα σε 2 χρονια.
Εχεις δίκιο,δεν τα πιάνω γρήγορα
Μη με καλέσεις στο Χιλτον πάντως,δεν θα ρθω
φυγε ρε γερο απο το μαγαζι δεν σε θελουμεΓίναν νεόπλουτα μαγκάκια με τα λεφτά της Ευρώπης οι μπαστουνόβλαχοι, και μας κάνουν και κήρυγμα πως αυτά τα σκηνικά είναι κανονικό να συμβαίνουν.
Μνημόνια για πάντα ρε, από πρωτόγονοι πίθηκοι να γίνετε άνθρωποι. Και στα 4 και να ρουφάτε την ψωλή των Αμερικανών, μήπως και πειστούν να σας σώσουν.
φωναξε τους μπραβους να τον σουταρουνφυγε ρε γερο απο το μαγαζι δεν σε θελουμε
οχι μπαστερδε κωλογερος εισαι αστα σαπια σου κλαψε γαμωσπερμα γαμω την ζωη σουΤσογλανάκι, νέος είμαι και εγώ. Επειδή ο δικός σου πατέρας μπορεί να ήταν ένας αγροίκος και να σε βίαζε, δεν σημαίνει πως όλων ήταν καθάρματα. Στοιχειώδης σεβασμός στους ηλικιωμένους λέγεται. Μάθε τον έστω και μετά τα 18 σου.
σαντ τα δικά σου δεν ανοίγουν ούτε με βίτζι...Είπαμε,εσύ αδικείσαι εδώ
Βγάλε και κανα βιβλίο 'πώς να βγάζετε 10 χιλιάρικα το μήνα',να μας ανοίξεις τα μάτια τους πλεμπαίους
νταξει ολα τα αλλα
νταξει ολα τα αλλα
τσογλανακι?