enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Εγινε σε αλλη καφετερια το περιστατικο
τυπε τοτε θα ηταν γεροι σιγουρα
οι γεροι ειναι γκαβοι και θα μπερδεψαν την καφετερια
Εγινε σε αλλη καφετερια το περιστατικο
Για ποιο λόγο να γίνει κάτι τέτοιο; Δε πάμε καλά πλέον
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη
Ο άνδρας που άνοιξε πυρ εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση - Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣwww.protothema.gr
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη
Ο άνδρας που άνοιξε πυρ εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση - Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣwww.protothema.gr
Επεφταν οι σφαίρες σαν βροχή στο ενα μετρο και αυτός στα αρχιδια του.στο βιντεο ο τυπος με την καραφλα δεξια του δραστη οπως βλεπουμε εμεις στον μπουτζον του τυποι
μην ειστε ρε μουνοπαναΕπεφταν οι σφαίρες σαν βροχή στο ενα μετρο και αυτός στα αρχιδια του.
να προσεχεις στις καφετεριες πεφτουν σφαιρες.μην ειστε ρε μουνοπανα
μπορει ο τυπος να νομιζε οτι γυριζουν βιντεοκλιπ απο κανα τραπερ
Αμεσως να τον βγαλετε στ αρχιδια του ναπουμε
εδω μεσα να δεις τι γινεται .. γεματο βληματα ειναινα προσεχεις στις καφετεριες πεφτουν σφαιρες.
Και στις καντίνες μαχαιριές... δεν ξέρεις από πού θα σε βρει η φαρμακερή σε αυτό τον τόπο...να προσεχεις στις καφετεριες πεφτουν σφαιρες.
Αυτός μάλλον θα έπαιξε το σύρμαΓια ποτε παρατησαν ολοι τις γκομενες τους και την εκαναν , ειδικα αυτος στο πρωτο τραπεζι που ηταν και προς το πεζοδρόμιο
Τύπε μου, ο Χάρος θα σε βρεί, είτε είσαι από πάνω είτε χωμένος κάτω από τη Γη.τυποι μονο στο μετρο που παιζω μπουζουκι υπαχει ασφαλεια ακομα
ειναι και κατω απο τη γη
εισαι ευγενικο τυπακι παντως μου μιλησαν με τα καλυτερα λογια στο προχθεσινο ραντεβου σου.εδω μεσα να δεις τι γινεται .. γεματο βληματα ειναι
Τύπε μου, ο Χάρος θα σε βρεί, είτε είσαι από πάνω είτε χωμένος κάτω από τη Γη.
εισαι ευγενικο τυπακι παντως μου μιλησαν με τα καλυτερα λογια στο προχθεσινο ραντεβου σου.
πες μου τα δρομολογια και να σε ενισχυσω.τυπε ωραια χριστουγεννα στο μετρο θα περασω τωρα με αυτα που μου εγραψες