Νέα

Καφετέρια έδιωξε παππού γιατί της χάλαγε την μόστρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.185
Πόντοι
6.166
σε αλλη χωρα ζεις τυπε; πολλοι διαμαρτυρηθηκαν και για το αλλο αλλα υπηρχε νομοθεσια απο πισω. Τι μπουκοταζ θα κανεις οταν ο νομος δεν επιτρεπει την Χ ενεργεια; Δεν φταιει το μαγαζι.

Και ποιος θα κανει μπουκοταζ; Οι ανεμβολιαστοι; αφου ετσι κι αλλιως δεν ηταν ευπροσδεκτοι στα μαγαζια, δεν ειναι οτι ειχες και επιλογη, ελεος. Και για να το κλεισουμε, δεν εγινε κανενα μπουκοταζ στο μαγαζι στη νεα σμυρνη καθως φαινεται. Οσοι περασαν απο εκει ειπαν οτι μια χαρα δουλευει. Λιγη αρνητικη δημοσιοτητα που εντος λιγων ημερων εχει ξεχαστει. Τραβανε τα βυζια τους στα σοσιαλ καποιοι ασχετοι που δεν μενουν καν στην περιοχη, επειδη δεν εχουν τι αλλο να κανουν.
Αυτό γράφουμε πολύ φασαρία για το τίποτα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Πραγματικά, θα ήθελα να ήταν εφικτό να δω όλους αυτούς που ειρωνεύονται τους ηλικιωμένους, πως θα αντιδρούσαν όταν φτάσουν στην ηλικία τους αν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Και να μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι που τώρα σιχτιρίζουν τους γέροντες, την σύνταξη των γερόντων περιμένουν για να αράξουν από το πρωί στο cafe και να ζαχαρώνουν το κωλαράκι της σερβιτόρας...
Όχι τύπε,αυτή είναι η δικιά σου οπτική.εγω αν φτάσω ποτέ σαυτην την ηλικία θα πηγαίνω σε μέρη που συχνάζουν αντίστοιχες ηλικίες(αν πηγαίνω).θα σεβαστώ τον ιδ.καφετεριας που θα θέλει να απευθύνεται στη νεολαια η τέλος πάντων σε μη μπαρμπαδες.σε μας καλά φαίνονται,ρωτά αυτούς που κρατάν μαγαζί τι γαμησι τρων με πάγια ρεύματα κλπ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.474
Πόντοι
6.056
Όχι τύπε,αυτή είναι η δικιά σου οπτική.εγω αν φτάσω ποτέ σαυτην την ηλικία θα πηγαίνω σε μέρη που συχνάζουν αντίστοιχες ηλικίες(αν πηγαίνω).θα σεβαστώ τον ιδ.καφετεριας που θα θέλει να απευθύνεται στη νεολαια η τέλος πάντων σε μη μπαρμπαδες.σε μας καλά φαίνονται,ρωτά αυτούς που κρατάν μαγαζί τι γαμησι τρων με πάγια ρεύματα κλπ..
δεν νοιωθουν μαν μου οτι και να πουμε

τους το λεμε με τροπο οτι εχουν το effect του σκιαχτρου στα μαγαζια αλλα δεν...

ρε καθιστε να πουμε στον καφενε με τους αλλους καραφλες τι δουλεια εχετε μεσα στα 19χρονα? εκει αυτοι "οχι θα ερθω και γω" :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931
Επειδή κάποιοι ήσαστε άσχετη με την περιοχή να σας πω οτι αν σταματήσουν να πηγαίνουν οι μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι στα καφε της πλατείας τοτε τα πρωινά το καθε μαγαζί θα εχει 5 πελάτες με το ζόρι. Οι νεοι της περιοχής βγαίνουν απο το απόγευμα και μετα στην πλατεία για καφε και ποτο οταν οι μπαρμπάδες ειναι σπιτι και βλέπουν ειδήσεις.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Φιλος μου ρώτησε την σερβιτόρα που δούλευε σήμερα στο Rasty Grail και του ειπε οτι η φασαρία εγινε γιατι ζήτησαν απο τους παππούδες να κάτσουν σε άλλο τραπέζι που ηταν για δυο ατομα και οχι σε τεσσαρι...αληθεια ψεματα ποιος ξερει.
άμα το είπε η σερβιτόρα,έτσι θα είναι μαν μου :rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.008
Πόντοι
34.538
Επειδή κάποιοι ήσαστε άσχετη με την περιοχή να σας πω οτι αν σταματήσουν να πηγαίνουν οι μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι στα καφε της πλατείας τοτε τα πρωινά το καθε μαγαζί θα εχει 5 πελάτες με το ζόρι. Οι νεοι της περιοχής βγαίνουν απο το απόγευμα και μετα στην πλατεία για καφε και ποτο οταν οι μπαρμπάδες ειναι σπιτι και βλέπουν ειδήσεις
Λαθος εισαι..
Τα μπαρμπαδια το απογευμα και μετα πανε στα μπουρδελακια,στις μασαζερι και
στα τουρακια.Ιδιως αν ειναι τελος του μηνα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.474
Πόντοι
6.056
Επειδή κάποιοι ήσαστε άσχετη με την περιοχή να σας πω οτι αν σταματήσουν να πηγαίνουν οι μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι στα καφε της πλατείας τοτε τα πρωινά το καθε μαγαζί θα εχει 5 πελάτες με το ζόρι. Οι νεοι της περιοχής βγαίνουν απο το απόγευμα και μετα στην πλατεία για καφε και ποτο οταν οι μπαρμπάδες ειναι σπιτι και βλέπουν ειδήσεις.
δεν μας νοιαζει η περιοχη ρε μαν δεν καταλαβες?

τους βλακες του νετ που βγηκαν απο τους αχυρωνες με τις τσουγκρανες να καψουν τις μαγισσες μολις πηραν σημα απ το φου-μπου δουλευουμε...

εγινε θεμα τωρα που σουταραν 2 αρχαιους απο ενα καφε λες και αλλαξε η ζωη μας οπως την ξεραμε μεχρι τωρα να πουμε

στο πουτσο μας

παμε παρακατω τωρα? :undecided:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

414.jpg

τυπε ειχαν δεν ειχαν οι χυστες,στο τελος με τη φαγωμαρα θα το κλεισουν το μαγαζι και δεν θα εχω που να παω να ζητιανεψω και να πουλησω στυλο και αναπτηρες :confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
δεν νοιωθουν μαν μου οτι και να πουμε

τους το λεμε με τροπο οτι εχουν το effect του σκιαχτρου στα μαγαζια αλλα δεν...

ρε καθιστε να πουμε στον καφενε με τους αλλους καραφλες τι δουλεια εχετε μεσα στα 19χρονα? εκει αυτοι "οχι θα ερθω και γω" :2funny:
Για μάτι πάνε οι κωλογεροι

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.880
Πόντοι
34.478
Μεγαλε ασε τι γραφει το μαγαζι το χαζο παριστανεις?
Λες το μαγαζι να θελει να χασει πελατες? Θα βγαλει ανακοινωση και θα ζητησει γονιπετης 30 συγνωμες αυτο πρεπει να κανει σε τετοια ειδηση.

Αλλα επειδη ειμαι 30 χρονια στη γειτονια αποκλειεται να ειναι πολιτικη του μαγαζιου αυτη.
Παντα εχει γεροντια και ηλικιωμενους. ΠΑΝΤΑ.
Πρωι μεσημερι βραδυ. Και ολα τα μαγαζια διπλα.
Εαν δεν ειχε δε θα κραταγε μαγαζι στη πλατεια.
Δεν εχει τη πολυτελεια να ριχνει πορτα καφετερια ειδικα στη πλατεια.

Το πιθανοτερο καποια κακη συμπεριφορα μεταξυ του υπαλληλου και του πελατη. Που μπορει να γινει ανα πασα στιγμη σε ολους. Μεχρι εκει.

Ολα τα αλλα περι πολιτικης του μαγαζιου, μαυρο στο μαγαζι κλπ σε κανενα ιθανεγενη, κατατρεγμενο της ζωης που πιανεται απο καθε ηλιθιοτητα για να νιωσει σημαντικος στη ζωη του. Ολη η φτωχοπλεμπα δηλαδη.
σιγουρα εχεις 30 χρονια στη γειτονια;
ή εισαι 30 χρονων
μανι μανι να σου πω κακες συμπεριφορες σε πορτες και τουπε απο μαγαζια που τελικα τα εκλεισαν ή αλλαξαν ονομασια;
ζολι και σουγκαρ που μου ερχονται στο μυαλο στα γρηγορα
και οχι δεν ειναι γεματο οπως ηταν

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
σιγουρα εχεις 30 χρονια στη γειτονια;
ή εισαι 30 χρονων
μανι μανι να σου πω κακες συμπεριφορες σε πορτες και τουπε απο μαγαζια που τελικα τα εκλεισαν ή αλλαξαν ονομασια;
ζολι και σουγκαρ που μου ερχονται στο μυαλο στα γρηγορα
και οχι δεν ειναι γεματο οπως ηταν

30 χρονια στη γειτονια.

Σ-Κ-Δ-Τ δεν ειχε ελευθερο τραπεζι και παρεες να περιμενουν. Πριν ποσο περισσοτερο γεματο ηταν?

Προσωπικα θα πηγαινω μονο εκει πλεον γιατι δε γουσταρω γι οποιοδηποτε κακο περιστατικο και μουνοπανας να ηταν ο ιδιοκτητης να βγαινει ολος ο κοινωνικος αποπατος σαν αλλος μεσαιωνας με τις τσουγραννες και να πουλανε αεριλικι ηθικη, ευαισθησια και ομαδικες λαικες δικες.

Με εμενα ειναι αψογο το μαγαζι με καλο καφε-φαγητο. Ειμαι οκ? Αρκει
Ας βασανιζει και γατακια στον ελευθερο του χρονο, δεν ειμαι εκει για να κανω τη Πυθεια και τον Αγιο Αναργυρο.

• Like

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Face control και στα καφέ... αν το έλεγες αυτό πριν από 20 χρόνια θα σε έπαιρναν για τρελό.

Έχει κτυπήσει κόκκινο η πυρφορίαση και η δηθενιά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.268
Πόντοι
3.656
Face control και στα καφέ... αν το έλεγες αυτό πριν από 20 χρόνια θα σε έπαιρναν για τρελό.

Γι'αυτό,καφέ στο χέρι με 1,70-2 ευρώ απ'τα coffee island,και τους λες βάλτε στον πάτο σας τα 4-5 ευρώ που ζητάτε για ένα νερόπλυμα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Γι'αυτό,καφέ στο χέρι με 1,70-2 ευρώ απ'τα coffee island,και τους λες βάλτε στον πάτο σας τα 4-5 ευρώ που ζητάτε για ένα νερόπλυμα
ρε σαντ, στην καφετέρια δεν πας για τον καφέ. όχι μόνο τουλάχιστον...
πας με και για την παρέα, για το συγχρωτισμό, για για για.
επίσης το νόημα του νήματος δεν είναι το κόστος αν δεν το κατάλαβες...

• Χαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.268
Πόντοι
3.656
ρε σαντ, στην καφετέρια δεν πας για τον καφέ. όχι μόνο τουλάχιστον...
πας με και για την παρέα, για το συγχρωτισμό, για για για.
επίσης το νόημα του νήματος δεν είναι το κόστος αν δεν το κατάλαβες...

Δίνε εσύ 4-5 ευρώ για καφέ αφού είσαι μαλάκας άπλας

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931
Ο καφες στην πλατεία εχει 3.80-3.90, η τιμη ειναι νορμαλ για καφετέρια.
Σημερα το Rusty ηταν γεμάτο οπως και ολα τα καφε της πλατείας.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Δίνε εσύ 4-5 ευρώ για καφέ αφού είσαι μαλάκας άπλας
όσο και να προσπαθώ τη μαλακία σου την τεράστια μαλακία σου δεν τη φτάνω.
συγκρίνεις τον take away καφέ, με τον καφέ που σου σερβίρουν σε μια καφετερια :jerking:
κι εκφράζεις άποψη για θέματα που δεν κατέχεις.
μια χαρά είναι στα 4-4,5 ευρώ ο καφές για να περάσεις δυο όμορφες ώρες με φίλους και κόσμο γύρω γύρω...
τέλος, υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί όχι απλώς κάποιοι, που δε χρειάζεται να είναι άπλες για να δώσουν 2 φορές την εβδομάδα τα 4,5 ευρώ του καφέ.
βρες δουλειά...

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456

Τυπάρα μου πριν 20 χρόνια όλες οι δήθεν καφετέριες είχαν πόρτα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931
Καθόλου νορμάλ δεν είναι
Μια χαρα τιμη ειναι. Την ιδια τιμη εχει το Nalu στην παραλιακή και το Pere Ubu στην Γλυφάδα που θα μπορούσαν και τα δυο μαγαζια να εχουν τον καφε απο 0.50 εως 1.00 ευρω παραπάνω λογω περιοχής.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom