Νέα

Καφέ-Μεζεδοπωλείο Πειραιώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα androusopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μόλις εμαθα ότι δίνει λωκο με +300 και cif με +20.Ο λογος που δινει τοσο ακριβα τον λωκο ειναι γιατι εχει το συνδρομο του ευερεθιστου εντερου και καθε επαφη με τον σωληνα δημιουργει ερεθισμο.Επίσης της αρεσει η πορτοκαλαδα εψα,το ξινογαλο και το περιοδικο "diva"!Mενει σε δυαρι στην καλλιτεχνουπολη,οδηγεί ενα audi datsun r8 και είναι λάτρης της όψης κροκοδείλου!Αυτά προς το παρον.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
μόλις εμαθα ότι δίνει λωκο με +300 και cif με +20.Ο λογος που δινει τοσο ακριβα τον λωκο ειναι γιατι εχει το συνδρομο του ευερεθιστου εντερου και καθε επαφη με τον σωληνα δημιουργει ερεθισμο.Επίσης της αρεσει η πορτοκαλαδα εψα,το ξινογαλο και το περιοδικο "diva"!Mενει σε δυαρι στην καλλιτεχνουπολη,οδηγεί ενα audi datsun r8 και είναι λάτρης της όψης κροκοδείλου!Αυτά προς το παρον.
τελεια και εγω γουσταρω το ξινογαλο που μπορω να την βρω

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Μήπως έμαθες τι μάρκα σερβιέτες χρησιμοποιεί? :headbang: :tooth:

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πριν μιση ωρα που περασα παντως ιναι ανοιχτο το μαγαζακι αλλα δεν πηγα λογω αρρωστιας

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: ναι αλλα μιλαω σοβαρα για πριν ειναι καλο κομματι απο οτι εχω ακουσει!!!!! :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: ναι αλλα μιλαω σοβαρα για πριν ειναι καλο κομματι απο οτι εχω ακουσει!!!!! :rockon:

γιατί νομιζεις οτι κανω πλακα?εκει ημουν απο τις 23.00 ως τις 01.00 και συζητουσα μαζι της.Ειχα παει στο πειραιως 109 για σκαουτ και στην ιακχου,μεγαλου αλεξανδρου και κατεληξα εκει για να τσιμπησω.Μου αρεσε,της επιασα την κουβεντα και εμαθα καποια πραματα.

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε στειλε pm και πες μου σε παρακαλω

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μην παιζεται με την περιεργεια μου!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
απο προσφατες πληροφοριες της ιδιοκτητριας αυριο το βραδυ θα ειναι εκει η σερβιτορα!!! θα προσπαθησω να παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom