vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κι εμένα κάτι μου κίνησε την περιέργεια όταν κάποιος φώναξε... "γκαρσό! μία φέτα και μια Βουλγάρα θα μας φέρεις;"
τί είναι φέτα?
Κι εμένα κάτι μου κίνησε την περιέργεια όταν κάποιος φώναξε... "γκαρσό! μία φέτα και μια Βουλγάρα θα μας φέρεις;"
γνωστο ελληνικο τυρι ...... χρονια τωρατί είναι φέτα?
τελεια και εγω γουσταρω το ξινογαλο που μπορω να την βρωμόλις εμαθα ότι δίνει λωκο με +300 και cif με +20.Ο λογος που δινει τοσο ακριβα τον λωκο ειναι γιατι εχει το συνδρομο του ευερεθιστου εντερου και καθε επαφη με τον σωληνα δημιουργει ερεθισμο.Επίσης της αρεσει η πορτοκαλαδα εψα,το ξινογαλο και το περιοδικο "diva"!Mενει σε δυαρι στην καλλιτεχνουπολη,οδηγεί ενα audi datsun r8 και είναι λάτρης της όψης κροκοδείλου!Αυτά προς το παρον.
τελεια και εγω γουσταρω το ξινογαλο που μπορω να την βρω
μόλις εμαθα ότι δίνει λωκο με +300 και cif με +20.Ο λογος που δινει τοσο ακριβα τον λωκο ειναι γιατι εχει το συνδρομο του ευερεθιστου εντερου και καθε επαφη με τον σωληνα δημιουργει ερεθισμο.Επίσης της αρεσει η πορτοκαλαδα εψα,το ξινογαλο και το περιοδικο "diva"!Mενει σε δυαρι στην καλλιτεχνουπολη,οδηγεί ενα audi datsun r8 και είναι λάτρης της όψης κροκοδείλου!Αυτά προς το παρον.
Μήπως έμαθες τι μάρκα σερβιέτες χρησιμοποιεί?
στην καλλιτεχνουπολη.
μπα καπου εκει στα καμινια κατοικοεδρευει η κολασμενη
¨οχι καπως αλλιωςαυτο είναι το πατρικό του προπαππου της κουνιαδας της.Δωδεκανησου δε λες?
¨οχι καπως αλλιως
ναι αλλα μιλαω σοβαρα για πριν ειναι καλο κομματι απο οτι εχω ακουσει!!!!!
φιλε στειλε pm και πες μου σε παρακαλω
ψιτ, Κύριος, γιατί μας δυσφημείς την πορτοκαλάδα;;Επίσης της αρεσει η πορτοκαλαδα εψα,