Καλημέρα σε όλους,
Από ότι διαβάζω στην κουβέντα έχουν καταθέσει σοφία αρκετοί παλαιοί και εκλεκτοί συμπολεμιστές. Με την ανοχή σας λοιπόν θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου η οποία επικεντρώνεται σε δυο (σοφές λαϊκές ρήσεις) περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και τα πάθη και τα λάθη πληρώνονται κτλ. Το θέμα julia είναι μια ευχάριστη διαταραχή της μαύρης καθημερινότητας και μια δικαιολογία για να κινηθεί χρήμα. Ναι είναι icon εσωτερικής κατανάλωσης και ναι μια selfi είναι must για τους μερακλήδες και συλλέκτες εμπειριών. Για τους περισσοτέρους από εμάς έχει αξία να μπορείς να πεις στην κατάλληλη παρέα ότι έχω γαμήσει την Julia. Πέρα από αυτό κατ εμέ δεν αξίζει τπτ καθώς πρόκειται για ένα ραντεβού με ένα άτομο το οποίο έχει πολύ διαταραγμένο ψυχικό προφίλ (κυρίως εξαιτίας καταχρήσεων και τουπε), με αποτέλεσμα το ραντεβού μπορεί να καταλήξει σε πολύ μεγάλη αποτυχία. Συνεπώς ένα τέτοιο ραντεβού είναι κυρίως για συλλογή εμπειρίας και (εάν είσαι τυχερός) απόλαυσης. Όπως και να έχει η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και μια ευκαιρία σαν αυτή σίγουρα στα μάτια κάποιων από εμάς δεν μπορεί να προσπεραστεί με ευκολία.