AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.772
- Πόντοι
- 4.546
Sorry ρε παίδες, αλλά αυτή δεν έχει χεστει στο ταλαρο, από το Only Fans..?
Εγω θυμάμαι είχε παντρευτεί ένα λεφτά από Ελβετία;Sorry ρε παίδες, αλλά αυτή δεν έχει χεστει στο ταλαρο, από το Only Fans..?
Εγω θυμάμαι είχε παντρευτεί ένα λεφτά από Ελβετία;
Και του χε κάνει κι ένα παιδί;
Πώς ξέπεσε πάλι έτσι
Είναι αυτό που λένε, κόβει η πουτάνα το γαμήσι;
Μισό μύριο λέει έβγαζε το χρόνο max.Κάποιες ναι το κόβουν, αλλά είναι η εξαίρεση, παρά ο κανόνας.
Αυτή πάντως είχε τρέλα φράγκα από OF, μιλάμε έγινε η αφορμή, να αρχίσει η Εφορία, να της ψάχνει όλες αυτές περισσότερο.
μπορεις να κλεισεις τωρα με 300 , να περιμενεις να ανεβει η τιμη στο χιλιαρικο και πουλας για 700 την θέση σου![]()
Sorry ρε παίδες, αλλά αυτή δεν έχει χεστει στο ταλαρο, από το Only Fans..?
Σιγά μην είναι και Π.Ο.Π ρε τύπε....ρε μαγκες εδω τα γραφεια κοστολογουν με 150 τη φτηνοτερη βενεζουελανα του 1,50 με τα πλαστικα βυζια της κακιας ωρας και τον κωλο τραπεζακι, τα 300 της τζουλιας σας παραξενεψαν ? μιλαμε για ελληνικο επωνυμο προ'ι'ον . 300 εγω δε θα εδινα σε καμμια για μια ωρα αλλά ειναι η τζουλια .ποσο να τη βαζανε δλδ ? 200 ? παλι δε θα λεγαμε τα ιδια ? συν οτι δεν ξερουμε τη συμφωνια με το γραφειο.
Τότε με 300 το πολύ να σε άφηνε χαριστικά να γλύψεις κανά πατουσάκι.....Για την Τζούλια του τότε,πλήρωνα και πάνω από 300,για την Τζούλια του σήμερα ούτε καν..
Είναι βαρυκόκαλη....51 πόντους ύψος έχει και ζυγίζει 1,79 κιλά !!!
![]()
38-39 είναι....Εγώ θα τα έδινα τα 3 κατόμπαλα αλλά είμαι 50φεύγα και το κορίτσι είναι 30 ρε φίλε!!!
Κρίμα, τόσο νέα!!!
Καλέ μου φίλε gamawmethskaltses: πιστεύω πως 300 για την κηρία ειναι πολλά,, με αυτά τα λεφτά θα πάρεις 2 κοπέλες του χώρου και θα περάσεις πολύ πιο καλά ...Εγώ θα τα έδινα τα 3 κατόμπαλα αλλά είμαι 50φεύγα και το κορίτσι είναι 30 ρε φίλε!!!
Κρίμα, τόσο νέα!!!
Πλάκα κάνω αδερφέ!! Συμφωνώ μαζί σου.38-39 είναι....
Δεν υπάρχει κανένα κρίμα,είχε όλες τις προοπτικές να είναι τοπ μοντέλο κτλ και κατέληξε να είναι σαν τελειωμένο ζάκι της Ομόνοιας...
Αλλά αν δεν κατοικείται το κεφάλι της λογικά όλα αυτά....
Αφού ξέρεις, το έχω κόψει πια το άθλημα!! Θεωρίες λέωΚαλέ μου φίλε gamawmethskaltses: πιστεύω πως 300 για την κηρία ειναι πολλά,, με αυτά τα λεφτά θα πάρεις 2 κοπέλες του χώρου και θα περάσεις πολύ πιο καλά ...![]()
Μπορεί να τα δώσει στον Αθηναίο να πάρει κρεμαγιέρα,να πιάσει τόπο ρε παιδί μου....Καλέ μου φίλε gamawmethskaltses: πιστεύω πως 300 για την κηρία ειναι πολλά,, με αυτά τα λεφτά θα πάρεις 2 κοπέλες του χώρου και θα περάσεις πολύ πιο καλά ...![]()
Τι παίχτηκε;;; Κοσκινίζει το τιμόνι του saxo;;;; Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις γαμωτοΜπορεί να τα δώσει στον Αθηναίο να πάρει κρεμαγιέρα,να πιάσει τόπο ρε παιδί μου....
Εγώ τα 80(όσο την κοστολογώ)τα έχω έτοιμα κολαριστά να τα σπρώξω στον φίλο @athinaios44 .