markisiosLOG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 2.391
Η Τζοζεφίνα έχει έχει τέλειο κωλαράκι, της τον γαμούσα οποτεδίποτε
Μόνο κωλο γιατί από μάπα άσε...Η Τζοζεφίνα έχει έχει τέλειο κωλαράκι, της τον γαμούσα οποτεδίποτε
Ναι .. Επειδή την έχω δει από κοντά , έχει άγρια ομορφιά .. Δεν είναι ψεύτικη (η πλαστική ) όπως κάτι άλλες αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αψεγάδιαστη , εχει αγρια ομορφιά- άγριο πρόσωπο και κατατάσσεται στην κατηγορία «σκυλί» . Παρόλα αυτά ειναι μουναρα και εννοείται όπως έγραψα και ποιο πάνω το σκυλί που όλοι θελουμε να γ.. σουμε
Την Josephine έχει τύχει να την δω από κοντά και μπορώ να πω ότι είναι απλά ένα «σκυλί» που όλοι θελουμε (η θα θέλαμε ) να γ…σουμε
ένας γνωστός μου που την ξέρει προσωπικά μου έχει πει ότι είναι λεσβία από τα 17 της και είχε σχέση με την Κονι Μεταξά.
Σήμερα πάντως είναι τσακωμενες και δεν μιλάνε.
Δεν αποκλείεται γιατί ειδικά η δεύτερη είναι παλαβιάρα, αν και τσακωμένες ΗΤΑΝ δεν είναι... πάντως δεν είναι σοβαρές γκόμενες να ασχολούμαστε. Φτάνει!!!
εχεις μια ταση παντως να επιβαλεις το δικο σου τυπε!Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Μια κοντούλα γυμνασμένη είναι, που με πολύ styling βγάζει κάτι πρόστυχο για επαγγελματικούς λόγους. Κάτι σκυλίσιο δεν βλέπω. Στην προσωπική της ζωή θεωρώ πως γούτσου γούτσου θα θέλει. Κοινώς, το παίζει πουτάνα αλλά δεν είναι.
εχεις μια ταση παντως να επιβαλεις το δικο σου τυπε!