Διαγραμμένο μέλος 204731
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Ναι γιατί από πρόσωπο δεν συγκινεί...4 με θεα
Από πού είναι η φωτό;Στα 4 με θεα
ΜυκονοΑπό πού είναι η φωτό;
Δεν εχω ιδεα,δεν την εχω δει ποτε να ανεβαζει φωτο η στορι μαζι με καποιον.Ποιον έχει σπόνσορα?
με έναν τραγουδιστή δεύτερης κατηγορίας δεν ήταν?Ποιον έχει σπόνσορα?
Η επιτομή της αδιάφορης κοπέλας μπορώ να πωΠαντελώς αδιάφορη. Ταπίδι με μέτριας επιτυχίας πλαστική στη μύτη. Απλώς έχει γυμνασμένο σώμα, ντύνεται προκλητικά - εξεζητημένα και σερβίρει μπόλικο υλικό στα σόσιαλ. Τραγουδιστικά είναι μέτρια αλλά φαίνεται δουλευταρού. Μελαχρινό της αντίγραφο η κόρη του ΛεΠα, Κωσνταντίνα Μεταξά. Είναι και κολλητές άλλωστε.
Η επιτομή της αδιάφορης κοπέλας μπορώ να πω
Η άλλη που είναι μαζί της , είναι σατανιασμενη
Τι διαφορετικό βλέπεις από αυτό που λέω; Μια κοντή και άβυζη είναι, που είναι απλώς γυμνασμένη και προκλητικά - εξεζητημένα ντυμένη. Κυρίως το δεύτερο. Άσε που έχει και κάτι ηλίθια τατουάζ.
Ναι .. Επειδή την έχω δει από κοντά , έχει άγρια ομορφιά .. Δεν είναι ψεύτικη (η πλαστική ) όπως κάτι άλλες αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αψεγάδιαστη , εχει αγρια ομορφιά- άγριο πρόσωπο και κατατάσσεται στην κατηγορία «σκυλί» . Παρόλα αυτά ειναι μουναρα και εννοείται όπως έγραψα και ποιο πάνω το σκυλί που όλοι θελουμε να γ.. σουμεΑπο κοντα εχει…αγγελικη ομορφια η ζοζεφιναρα