Νέα

Το τελευταίο αντίο στη Γιάννα Χατζημιχάλη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικά όπως το βλέπω εγώ το περιστατικό εγώ:

Απλά αυτό που συνέβη με το κορίτσι είναι αξιοπερίεργο από μια σκοπιά όπως το βλέπει ένας άνδρας διότι από την μια όταν βλέπεις την εμφανισή της που βλέπεις ότι είναι ωραία εμφανίσιμη περπατάει αγέρωχη υποσυνείδητα φαίνεται ότι έχει καλά γονίδια για αναπαραγωγή, αλλά από την άλλη σου έρχεται η είδηση ότι έχει πεθάνει στα 29 (από καρκίνο και την θάψαν_πλήρης αντίθεση) και το συνειδητό συγκρούεται με το υποσυνείδητο και αυτό είναι το παράδοξο που κάνει αυτή την ιστορία απίστευτη.

+1 συμφωνω απολυτα φιλε μου.
Και πραγματικα πολυ ομορφη κοπελα...
συνδυασμος αριστοκρατικης εμφανισης , πολυ ομορφη + σεξυ
ειναι χαρακτηριστικα τα οποια δυσκολα καποιος τα βρισκει.

Δεν ξερω τι εκανε οσο ζουσε... και ΠΩΣ ζουσε αλλα τα παραπανω
για μενα τουλαχιστον βγαινουν με το που την βλεπεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
+1 συμφωνω απολυτα φιλε μου.
Και πραγματικα πολυ ομορφη κοπελα...
συνδυασμος αριστοκρατικης εμφανισης , πολυ ομορφη + σεξυ
ειναι χαρακτηριστικα τα οποια δυσκολα καποιος τα βρισκει.

Δεν ξερω τι εκανε οσο ζουσε... και ΠΩΣ ζουσε αλλα τα παραπανω
για μενα τουλαχιστον βγαινουν με το που την βλεπεις.

Πράγματι όσες φωτό είχα δει ντυμένη όμορφα αριστοκρατικά και όχι σαν άλλα τσόλια, είχε τύπο και σέξυ

Μου κάνει επίσης τρελή εντυπωση που δεν είπαν από τι είδους καρκίνο έχει πάθει πχ αν είχε λευχαιμία κτλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πράγματι όσες φωτό είχα δει ντυμένη όμορφα αριστοκρατικά και όχι σαν άλλα τσόλια, είχε τύπο και σέξυ

Μου κάνει επίσης τρελή εντυπωση που δεν είπαν από τι είδους καρκίνο έχει πάθει πχ αν είχε λευχαιμία κτλπ

Μπορει να μην ηθελε η οικογενεια της. Αλλωστε και 2 χρονια που το ειχε
ουτε που ειχε μαθευτει πουθενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα δε πεθαινει το πνευμα τη γαμησαμε. αρα δεν ησυχαζει ποτε ο ανθρωπος. τι καφριλικι ειναι να το πιστευεις αυτο  :headbang:

Δεν ηρεμεις επειδη εισαι σε αυτο το επιπεδο τυπε.  :grin:
Ετσι λενε οι της μετενσαρκωσης... υπάρχουν αλλα επιπεδα
πιο ψηλα που πας αν εχεις αναπτυχθει και καλα πνευματικα.
Αρα σε αλλα επιπεδα δεν θα παιζουν ασχημα συναισθηματα πχ
φθονος , ζηλεια , κακια κτλπ κτλπ.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μπορει να μην ηθελε η οικογενεια της. Αλλωστε και 2 χρονια που το ειχε
ουτε που ειχε μαθευτει πουθενα.

Ναι αλλά ίσως το έκρυψε γτ ήθελε να δουλέψει και επειδή μπορούσε κιόλας. Δεν νομίζω να την παίρναν στο θέατρο αν μαθαίναν ότι είχε τέτοιο πραγμα.

Η πιο αριστοκρατική της εμφάνιση νομίζω πως ήταν στο βιντεοκλιπ.

όσο αφορά την μετενσάρκωση που συζητούσατε ρε παιδιά εγώ νομίζω πως ψυχή=ενέργεια. Ως γνωστό η ενέργεια διατηρείται και δεν καταστρέφεται οπότε είτε θα μεταφερθει σε ένα άλλο μέρος πείτε το παράδεισο είτε οτιδήποτε σας επιτρέπει η θρησκεία/πιστεύω σας είτε θα ανακυκλωθεί σε άλλο σώμα=μετενσάρκωση. Πιθανόν να συμβαίνει ένα απο τα δυο ή και τα δυό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά ίσως το έκρυψε γτ ήθελε να δουλέψει και επειδή μπορούσε κιόλας. Δεν νομίζω να την παίρναν στο θέατρο αν μαθαίναν ότι είχε τέτοιο πραγμα.

Η πιο αριστοκρατική της εμφάνιση νομίζω πως ήταν στο βιντεοκλιπ.

όσο αφορά την μετενσάρκωση που συζητούσατε ρε παιδιά εγώ νομίζω πως ψυχή=ενέργεια. Ως γνωστό η ενέργεια διατηρείται και δεν καταστρέφεται οπότε είτε θα μεταφερθει σε ένα άλλο μέρος πείτε το παράδεισο είτε οτιδήποτε σας επιτρέπει η θρησκεία/πιστεύω σας είτε θα ανακυκλωθεί σε άλλο σώμα=μετενσάρκωση. Πιθανόν να συμβαίνει ένα απο τα δυο ή και τα δυό...

:rockon: :rockon: :rockon:

Ηταν θεά. Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη της.
ΚΟυραγιο στους δικους της . Να ζησουν να την θυμουνται.
Μαλακια  :S ειναι αυτο που ειπες και εσυ οτι δειχνει να χει γερη κραση
και αγερωχη κτλπ... και ξαφνικα.... τεσπα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ντάξει την κλάψατε την πεθαμένη. Δείξατε πόσο μεγαλόψυχοι είστε , πιείτε και κανάν καφέ της παρηγοριάς να πάνε κάτω τα φαρμάκια . Πείτε και καμιά φιλοσοφία περί αδικίας της ζωής και καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις.

Και μετά μπορείτε να πάψετε τα υποκρίνεστε επιτέλους , γιατί αν σας είχε πιάσει ο πόνος για τους νέους αρρώστους , θα πηγαίνατε να δώσετε κανά χεράκι ψυχολογικής τουλάχιστον στήριξης στους τόσους συλλόγους που υπάρχουν , αντί να το παίζετε τεθλιμμένες χήρες εδώ μέσα.

Μου μάθανε όλοι το σεβασμό για τους πεθαμένους .
Σημερα μαθαμε λοιπον, οτι ειναι υποκριτικο να στενοχωριεσαι αν πεθαινει ενας νεος ανθρωπος απο καρκινο, αν δεν εχεις φροντισει να επισκεπτεσαι συλλογους καρκινοπαθων.
Η αλλιως, "η γοητεία τού να προκαλείς στον αλλο ενοχές για ό,τι αισθανεται".
Κριμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ντάξει την κλάψατε την πεθαμένη. Δείξατε πόσο μεγαλόψυχοι είστε , πιείτε και κανάν καφέ της παρηγοριάς να πάνε κάτω τα φαρμάκια . Πείτε και καμιά φιλοσοφία περί αδικίας της ζωής και καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις.

Και μετά μπορείτε να πάψετε τα υποκρίνεστε επιτέλους , γιατί αν σας είχε πιάσει ο πόνος για τους νέους αρρώστους , θα πηγαίνατε να δώσετε κανά χεράκι ψυχολογικής τουλάχιστον στήριξης στους τόσους συλλόγους που υπάρχουν , αντί να το παίζετε τεθλιμμένες χήρες εδώ μέσα.

Ψιτ κοπελια....

Το να νιωθει κανεις μερικα πραγματα, δεν σημαινει οτι θα πρεπει και να τρεχει δεξια κι αριστερα.
Γιατι ο καθενας εχει τα δικα του (οικογενεια παιδια βιοπορισμο κτλ κτλ κτλ) και τον ελαχιστο ελευθερο χρονο που του απομενει, τον χρειαζεται για να ξεσκασει λιγο, οσο του το επιτρεπουν οι συνθηκες..........

Ολο αυτο ομως, δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να χλευαζει και να ειρωνευεται, τον θανατο ενος νεου ανθρωπου, γιατι το αυριο ποτε δεν ξερεις τι σου φερνει..... (αυτο παει σε οσους ειρωνευτικαν)

Και μην βιαζεσαι να κρινεις ανθρωπους .....

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Εμενα αυτο που με σοκαρει πιο πολυ εκτος απο την ομορφια της και το θανατο της- δεν ξερω μας ερχεται αποτομο οι πολυ ωραιοι ανθρωποι να αρρωσταινουν και να πεθαινουν(ισως να χει σχεση με το οτι πιστευουμε οτι εχει καλα γονιδια οπως ειπε καποιος πιο πανω- ειναι οτι την ελληνικη σοουμπιζ αντε να την αποτελουνε 1000 ατομα???Και ουτε..

Σκεφτειτε μεσα σ αυτα τα 1000 ατομα ποσους νεους ανθρωπους εχουμε ακουσει οτι εφυγαν κ αν ηταν απο ναρκωτικα παει στο διαολο αλλα καρκινος στα 20 ε σε αναλογια 1 στους 1000 μου φαινεται ασχημο ρε παιδια

mikegr_76

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
κριμα για την κοπελια, και για οσους/ες αλλους φευγουν αδικα σε μικρη ηλικια!!!!

---καποιοι εδω μεσα δεν πανε καθολου καλα---

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Άμα δεν την πεις ή τσακωθείς σε κάποιον δεν αντέχεις.  :grin:

Έφυγε ένας νέος άνθρωπος και αυτό σαν γεγονός είναι πολύ θλιβερό. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εκανε και Kick Boxing νομιζω για αυτο ηταν ετσι  :sunglasses:

Και εγω αδυνατος ειμαι επειδη εκανα Tae kwo do καμποσα χρονια
Οσοι κανουν πολεμικες τεχνες δεν έχουν κοιλιες (απο οσο ξερω δλδ)
πλάκα ειναι απο πανω μεχρι κάτω (χωρις να ειναι τσίχλες βεβαια)  :rockon:

:thumbsup:

Πόσα χρόνια έκανες; Ζώνη;

Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν το συνεχίσεις στο μέλλον.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.noblepay.com/site/wp-content/uploads/2011/02/approved22.jpg[/img[/URL]]
Όσο στεναχωρήθηκαν οι πρωινατζούδες κ μεσημεριανατζούδες που κάναν ένα ωραίο ρεπορτάζ,άλλο τόσο στεναχωρήθηκε ο καθένας που γράφει σε FB,bou κ λοιπά phorum.

Σε 10 μέρες το θέμα θα έχει ξεχαστεί κ τα κροκοδείλια δάκρια(''κρίμα μια νέα κοπέλα'' κτλ) θα έχουν τελειώσει-στερέψει....

Ό,τι δεν είναι προσωπικό συνήθως δεν σε αγγίζει κ πολύ.

Βέβαια θα απαντήσουν πολλοί ότι δεν είναι έτσι κ στεναχωριούνται κ για τα παιδάκια Αφρική που πεθαίνουν καθημερινά.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όσο στεναχωρήθηκαν οι πρωινατζούδες κ μεσημεριανατζούδες που κάναν ένα ωραίο ρεπορτάζ,άλλο τόσο στεναχωρήθηκε ο καθένας που γράφει σε FB,bou κ λοιπά phorum.

Σε 10 μέρες το θέμα θα έχει ξεχαστεί κ τα κροκοδείλια δάκρια(''κρίμα μια νέα κοπέλα'' κτλ) θα έχουν τελειώσει-στερέψει....

Εννοείται ότι είναι πολύ στενάχωρη είδηση. Αισθάνεσαι όπως όταν ακούς παρόμοια δυσάρεστα γεγοότα π.χ. τροχαία.

Εσύ δλδ χαίρεσαι να ακούς τέτοια νέα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom