You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Joker
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
παει τρενο για οσκαρ ο τυποςΤην είδατε;
Σοκαριστικά καλή.
πρεπει να εχει κλειδωσει στα στοιχηματζιδικα
Ποια μέρα και ώρα την είδες; Επειδή από ότι έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά σκληρή ταινία για περισυλλογή δεν θέλω να συναντήσω χαζοχαρουμενους θεατές και κρυφογελακια κατά τη διάρκεια προβολής.Την είδατε;
Σοκαριστικά καλή.
Λελέκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 295
- Πόντοι
- 21
Ποια μέρα και ώρα την είδες; Επειδή από ότι έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά σκληρή ταινία για περισυλλογή δεν θέλω να συναντήσω χαζοχαρουμενους θεατές και κρυφογελακια κατά τη διάρκεια προβολής.
Πήγα Σάββατο βράδυ.
Να πας όσο πιο αργά σε παίρνει.
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Εγώ σκέφτομαι για Δευτέρα ή Τρίτη βράδυ, μετά τη δουλειά. Δεν μπορώ την πολυκοσμία σε τέτοιες ταινίες.Πήγα Σάββατο βράδυ.
Να πας όσο πιο αργά σε παίρνει.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
9.1 στο imdb οσο και ο Νονος που ειναι η δευτερη καλυτερη ολων των εποχων
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.097
- Πόντοι
- 5.006
ειναι νωρις ακομα, ολες ετσι ξεκινανε και στον χρονο πανω περιπου οριστικοποιουν την βαθμολογια τους
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.896
- Πόντοι
- 2.606
o νονός είναι και 47 χρόνια ταινία, σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται, αν και το imdb είναι 10-15 χρόνια ως βάση.
στην δεκαετία και βάλε θα φανεί η οριστική βαθμολογία του, χωρίς να λέω ότι δεν είναι είναι καλή ταινία.
Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.339
- Πόντοι
- 2.391
θα συμφωνησω απολυτα! καλη ταινια αλλα ενταξει ας αραξουμε λιγο...Καλούτσικη ταινία αλλά σε καμία περίπτωση το αριστούργημα που κάποιοι προσπαθούν να μας πουλήσουν.
Φοβερός Φοίνιξ, εκπληκτική αναπαράσταση εποχής, αλλά κατά τ'άλλα μια αξιοπρεπής ξεπατικωσούρα των ταινίων του Σκορσέζε.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.454
- Πόντοι
- 9.931
Τι προτεινετε να πονταρω για οσκαρ καλυτερης ταινιας? Ιρλανδο ή Τζοκερ?
Δεν νομίζω να δώσουν Οσκαρ σε ταινία του Netflix.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο. Γιατι οχι?Δεν νομίζω να δώσουν Οσκαρ σε ταινία του Netflix.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.454
- Πόντοι
- 9.931
Για εξηγησε το μου λιγο αυτο. Γιατι οχι?
Τα μεγάλα studio και αλυσίδες κινηματογράφων το εχουν στην μπουκα λόγω ανταγωνισμού.
Διάβασε και το παρακάτω αρθρο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Δεν νομίζω να δώσουν Οσκαρ σε ταινία του Netflix.
Δεν έχετε δίκιο. Πέρυσι, το "Roma" του Κουαρόν ήταν από Netflix και όμως πήρε τρία δυνατά Όσκαρ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ναι αλλά δεν πήρε καλύτερης ταινίας ακριβώς λόγω του πολέμου που έγινε από τα Χολιγουντιανά στούντιο και μεγαλόσχημους σκηνοθέτες όπως ο Σπίλμπεργκ.
Έχασε από αυτή τη μαλακία το Πράσινο Βιβλίο.
Εντάξει, με τη λογική αυτή τι πρέπει να πεί ο Λάνθιμος που είχε ίσες υποψηφιότητες με το "Roma"
και έφυγε τελικά μόνο με το Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου; Ο Κουαρόν, πήρε το σκηνοθεσίας, καλύτερης
κινηματογραφίας, και το Όσκαρ Καλύτερης ξένης ταινίας που είναι στην ίδια κλάση με το
καλύτερης ταινίας (συχνά και ανώτερη, διότι το ξενόγλωσσο σινεμά εκτός Αμερικής παράγει διαχρονικά αριστουργήματα).
Θα συμφωνήσω ότι το "Πράσινο Βιβλίο" σπρώχτηκε χωρίς να αξίζει (με εξαίρεση τη θαυμάσια ερμηνεία
του Μόρτενσεν) λόγω θέματος και political correctness. Άλλο θέμα αν υπάρχουν λόμπυ και κλίκες και
αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, και άλλο αφορισμοί και γενικεύσεις του τύπου: "ταινία της Netflix
δεν παίρνει Όσκαρ". Μην είμαστε υπερβολικοί.
Όσκαρ καλύτερης ταινίας μπορεί να μην πάρει η συγκεκριμένη ταινία γιατί στην συγκεκριμένη κατηγορία ψηφίζουν από όλους τους κλάδους του κινηματογράφου. Πιστεύω όμως οτι ο Φινιξ το έχει στο τσεπακι του το Όσκαρ ερμηνείας. Τέτοιου είδους ρόλοι εκτιμούνται δεόντως από συναδέλφους ηθοποιούς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις