Επισκέπτης
Από τις παλιές
και τούτη δω στο Χρυσοδάκτυλο ήταν θάνατος !!
και τούτη δω στο Χρυσοδάκτυλο ήταν θάνατος !!
ειδα το skyfall καλο χαρη στον μπαρδεμ ηθοποιαρα ο αλος ο μαλακς ο μποντ μια τριχα απτ αρχιδια του ειναι
οταν ακουμε μποντ καλως η κακως το μυαλο μας παει σε μια εικοναTo γελοιο της υποθεσεως ειναι οτι ο "παλαιουρας" 41 ετων (οταν επαιξε για τελευταια επισημη φορα τον Μποντ) Σον Κοννερυ, ειχε παραδωσει την σκυταλη στο "πουστονεο" 46 χρονων Ροτζερ Μουρ στο Live and let die και ο Μουρ επαιζε τον ρολο του γοη πρακτορα μεχρι την ηλικια του συνταξιουχου του ΙΚΑ
Epic fail
Claudine Auger (αν και το thunderball που επαιζε ειναι απο πιο χαλια Μποντ με το πιο epic fail sountrack του tom jones)
οταν ακουμε μποντ καλως η κακως το μυαλο μας παει σε μια εικονα
σον κοννερι
ρε αχρηστε επαγγελματια αεργε ποτε θα σε παω να γαμησειςΚι όταν ακούμε μαλάκας το μυαλό μας πάει σε ένα νικ
μπάρος
ρε αχρηστε επαγγελματια αεργε ποτε θα σε παω να γαμησεις
Δευτέρα κ Τρίτη έχω κλείσει να σε εγώ...δες μια από τις άλλες μέρες.Μισό να δω το καρνέ μου
Miss France 1958
Famke Jansen goldeneye
Miss France 1958
Famke Jansen goldeneye
Τι τύπισα και αυτή!χαχα.Θυμάμαι που ως Xenia Onatop πέθαινε τα θύματα της πάντα στο γαμήσι!!Τον ένα τον σκότωσε κάνοντας τα πόδια της ψαλίδι ενώ την πηδούσε και με τον Μποντ είχε τρελή πλάκα στη σάουνα που την κοπάναγε στον τοίχο ενώ αυτή τον έδεσε με τα πόδια της και την πεταξε στις καυτές πέτρες