Νέα

james bond νεα ταινια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βασικα πιστευω πως οι ταινιες του bourne ειναι πολυ ανωτερες σe γενικες γραμμες απο του james bond...τουλαχιστον απο πλευρα ρεαλισμου ο θεατης μπαινει πιο ευκολα στη θεση του bourne απο οτι στου james bond...οι ταινιες τυπου ειμαι ο james bond και σας γαμαω ολους επειδη ειμαι james bond και αυτο μονο αρκει δεν μου λενε και πολλα πλεον...ασε που ειναι και υπερβολικα σαλιαρης  :grin:
Αυτή ήταν η γοητεία του bond....που έβγαινε μέσα από εκρήξεις κ καταστάσεις γαμιέται ο Δίας ατσαλάκωτος... :sunglasses:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
βασικα πιστευω πως οι ταινιες του bourne ειναι πολυ ανωτερες σe γενικες γραμμες απο του james bond...τουλαχιστον απο πλευρα ρεαλισμου ο θεατης μπαινει πιο ευκολα στη θεση του bourne απο οτι στου james bond...οι ταινιες τυπου ειμαι ο james bond και σας γαμαω ολους επειδη ειμαι james bond και αυτο μονο αρκει δεν μου λενε και πολλα πλεον...ασε που ειναι και υπερβολικα σαλιαρης  :grin:
με μια διαφορα ο μπορν ειναι ταυτοποιημενος με τον ματ ντειμον ενω ο μποντ ειναι Ο ΜΠΟΝΤ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
την ειδα την ταινια....πολυ ανωτερη απο την προηγουμενη μαπα Quantum of Solace, ο Χαβιερ Μπαρδεμ πολυ καλη ερμηνεια,ο Ντανιελ Κραιγκ κανει την δουλεια μια χαρα, ο Ρεηφ Φαινς αξιοπρεπεστατος , η "ελληνιδα κοριτσι του Μποντ" ισως ενα απο τα μεγαλυτερα φιασκα ολων των εποχων των ελληνικων ΜΜΕ(κομπαρσα των 10 δευτερολεπτων που δεν λεει ουτε μια λεξη),η Berenice κουκλαρα σαφεστατα και ειναι ενα απο τα καλυτερα πραγματικα "κοριτσια του Μποντ" και last but not least το μαυρακι που επαιζε την βοηθο του Μποντ, η Naomie Harris, με καυλωσε πολυ ασχημα  :cum: :cum: :cum:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
και last but not least το μαυρακι που επαιζε την βοηθο του Μποντ, η Naomie Harris, με καυλωσε πολυ ασχημα  :cum: :cum: :cum:

Όντως καλή, έπαιζε και στους πειρατές εκείνη τη μάγισσα με το ξώβυζο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την ειδα την ταινια....πολυ ανωτερη απο την προηγουμενη μαπα Quantum of Solace, ο Χαβιερ Μπαρδεμ πολυ καλη ερμηνεια,ο Ντανιελ Κραιγκ κανει την δουλεια μια χαρα, ο Ρεηφ Φαινς αξιοπρεπεστατος , η "ελληνιδα κοριτσι του Μποντ" ισως ενα απο τα μεγαλυτερα φιασκα ολων των εποχων των ελληνικων ΜΜΕ(κομπαρσα των 10 δευτερολεπτων που δεν λεει ουτε μια λεξη),η Berenice κουκλαρα σαφεστατα και ειναι ενα απο τα καλυτερα πραγματικα "κοριτσια του Μποντ" και last but not least το μαυρακι που επαιζε την βοηθο του Μποντ, η Naomie Harris, με καυλωσε πολυ ασχημα  :cum: :cum: :cum:
sorry man αλλα επειδη ειδα κι εγω την ταινια

κατωτερη σε δραση και πιο απλοικο σεναριο απο τα προηγουμενα,ο χαβιερ μπαρδεμ βγηκε σκετη πικραμενη αδερφω,ο ρεηφ φαινς αφανης,οι γυναικες κανουν απλα μικρα περασματα χωρις ουσιαστικους ρολους και η μαυρη που λες μαλλον πουτανια βγαζει αλλα οχι καυλα......

παλι πεταξα οκτω ευρω......εχω να δω μια καλη ταινια χρονια δυστυχως.....οσο παει πεφτει το επιπεδο

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

κατωτερη σε δραση και πιο απλοικο σεναριο απο τα προηγουμενα,ο χαβιερ μπαρδεμ βγηκε σκετη πικραμενη αδερφω,ο ρεηφ φαινς αφανης,οι γυναικες κανουν απλα μικρα περασματα χωρις ουσιαστικους ρολους και η μαυρη που λες μαλλον πουτανια βγαζει αλλα οχι καυλα......

παλι πεταξα οκτω ευρω......εχω να δω μια καλη ταινια χρονια δυστυχως.....οσο παει πεφτει το επιπεδο
:)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Εμενα μου αρεσε ο Χαβιε Μπαρδεμ..."Αυτη η ντροπη του Βικυ Κριστινα Μπαρτσελονα τελικα ξερει να ερμηνευει" σκεφτηκα, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαισ  ;)
Σε ποια ταινια του Μποντ οι γυναικες (εκτος απο την αθλια Ευα Γκριν του παναθλιου "Dreamers")ειχαν καποια εμβαθυνση οι γυναικειοι χαραχτηρες? :think:
Πουτανια ξεπουτανια εμενα με καυλωσε το μαυρακι παντως  :cum:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Προφανως δεν ειδες το μπατμαν
να πουμε για το grey με λιαμ νισον ναι....να πουμε για το street kings keanu reaves ναι...αλλα μπατμαν ρε μαν;δεν ξερω εχω μια αλλεργια σ αυτα.....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μη τσιμπάτε ! Πολυφιαφημισμένη μπούρδα , επιστράτευσαν promotion ακόμα και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου με συμμετοχή της Βασίλισσας , τα βρήκαν με την κοκα κολα και μας βομβάρδισαν με σποτακια να πάμε, έφεραν Μπαδιέμ  αλλά αυτός είναι μακρυά από Κόνερυ και Μουρ. Εμένα ο τύπος δεν με πείθει. Ο κόνερυ έφτιαξε τον χαρακτήρα. Ο Μουρ ήταν τοπ σαν Άγιος και συνέχισε, μετά ήρθε το χάος. Σε κάποιες φάσεις μου θύμιζε παληόγρια ο πως τον λένε.

Επισκέπτης
επιτελους ειδαμε και εναν πραγματικο james bondμετα απο πολλα χρονια!!!!ισως η καλυτερη ταινια μποντ μετα το 1995 με στοιχια πολλα για οσους ξερουν και αγαπ[ουν τον ηρωα και με την εληνιδα σωτηροπουλου να κανει ενα περασματακι στι κρεβατι του μποντ!!!!
φοβερη αρχη φοβερο τραγουδι απο την αδελε φοβερη τιτλοι αρχης φοβερη πλοκη εκπληκτικος ο μπαρντεμ και πολλες αναφορες στον μποντ και την μικρη του ηλικια και φυσικα η επιστροφη του θρυλικου οπλου του μποντ ππκ και της αστον μαρτιν της πρωτης που ειχε ο μποντ
απλα κορυφαιο μποντ!!!!!!!!δειτε το

Ελλεεινιδα θελεις να πεις :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα eqasybytes είναι τσεκαρισμένα...  ;)

αυτα δε κατεβαινουν γιατι εχουν πλαφον στα 250ΜΒ και καθε αρχειο ειναι 500. εγω κατεβαζω απο τη δευτερη παρτιδα που εβαλες. κανονισε

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ελλεεινιδα θελεις να πεις :2funny:

1) ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΘΗΣΕΙ