Νέα

james bond νεα ταινια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλύτερος James Bond για την εποχή του ήταν ο Sean Connery.Αυτός ήταν που καθιέρωσε το στυλ του James Bond ως αεράτου,πολύ cool και καζανόβα πράκτορα χωρίς να το παρακάνει..Ο Roger Moore δεν ξέρω αλλά ρε παιδί μου ήταν πολύ soft για James Bond.Δυστυχώς αν και έχει ταλέντο κάποιες ταινίες James Bond που έπειξε ήταν άθλιο σενάριο και πολύ ψέμα..Όπως το Moonraker και το Live and Let Die.Ο Timothy Dalton για μένα ήταν ο καλύτερος μετά τον Sean Connery.Περνούσε πιο πολύ το στυλ του πράκτορα,πιο σοβαρός και όχι τόσο γυναικάς που το παράκανε ο Moore.Μετά πολύ καλός ήταν και ο Brosnan και το Goldeneye ήταν από τις καλύτερες ταινίες της σειράς.Όμως χάλια μάυρα το Die Another Day και The world is not enough

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτή ήταν η γοητεία του bond....που έβγαινε μέσα από εκρήξεις κ καταστάσεις γαμιέται ο Δίας ατσαλάκωτος... :sunglasses:
Και ο Μακγάρετ τύπε, Χαβάι 5-0, ούτε μια τρίχα δεν άλλαζε μεριά στο μαλλί!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλύτερος James Bond για την εποχή του ήταν ο Sean Connery.Αυτός ήταν που καθιέρωσε το στυλ του James Bond ως αεράτου,πολύ cool και καζανόβα πράκτορα χωρίς να το παρακάνει..Ο Roger Moore δεν ξέρω αλλά ρε παιδί μου ήταν πολύ soft για James Bond.Δυστυχώς αν και έχει ταλέντο κάποιες ταινίες James Bond που έπειξε ήταν άθλιο σενάριο και πολύ ψέμα..Όπως το Moonraker και το Live and Let Die.Ο Timothy Dalton για μένα ήταν ο καλύτερος μετά τον Sean Connery.Περνούσε πιο πολύ το στυλ του πράκτορα,πιο σοβαρός και όχι τόσο γυναικάς που το παράκανε ο Moore.Μετά πολύ καλός ήταν και ο Brosnan και το Goldeneye ήταν από τις καλύτερες ταινίες της σειράς.Όμως χάλια μάυρα το Die Another Day και The world is not enough

Ο Timothy Dalton είχε τσακωθεί με το ράπτη του στην καλύτερη περίπτωση. Νομίζω ότι έπειθε καλύτερα για υπάλληλος υπουργείου

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:thumbsup: σωστος ο παικτης

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είδα τις περισσότερες ταινίες πρόσφατα σε αφιέρωμα του Sky. Sean Connery, Roger Moore και το χάος imho

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μετά από αυτό

Live-and-Let-Die_Roger-Moore_Chesterfield-coat_outside-airport-top.bmp.jpg

ήρθε αυτό;

timothy-dalton-with-a-ppk.jpg

Η καλυτερη ταινια του Ροτζερ Μουρ("ο Κατασκοπος που μ' αγαπησε") ηταν στο ιδιο επιπεδο με την χειροτερη που γυρισε ο Σον Κοννερυ ("Τα διαμαντια ειναι παντοτινα")....
Απο εκει και περα το δευτερο εργακι  που γυρισε ο Τιμοθυ Νταλτον και κυνηγαγε εμπορους  ναρκωτικων θα αγγιζε την τελειοτητα με δυο τρεις κολομβιανες γραβατες απο τους κακους και λιγα γκομενακια παραπανω  :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η καλυτερη ταινια του Ροτζερ Μουρ("ο Κατασκοπος που μ' αγαπησε") ηταν στο ιδιο επιπεδο με την χειροτερη που γυρισε ο Σον Κοννερυ ("Τα διαμαντια ειναι παντοτινα")....
Απο εκει και περα το δευτερο εργακι  που γυρισε ο Τιμοθυ Νταλτον και κυνηγαγε εμπορους  ναρκωτικων θα αγγιζε την τελειοτητα με δυο τρεις κολομβιανες γραβατες απο τους κακους και λιγα γκομενακια παραπανω  :cheesy:

Δεν έπειθε τύπε για agent.

URL]]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν έπειθε τύπε για agent.

http://[URL unfurl="true"]www.generator21.net/g21archive/halogen/daltbon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Δεν ξερω ρε τυπε αλλα το licence to kill ηταν σαν remake του raw deal του Σβατζενεγκερ με κυριλε βρετανο δημοσιο υπαλληλο αντι για αυστριακο μποντυμπιλντερ στο ρολο :headbang3:...αγνη παρθενα 80'ςιλα  :headbang3:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ξερω ρε τυπε αλλα το licence to kill ηταν σαν remake του raw deal του Σβατζενεγκερ με κυριλε βρετανο δημοσιο υπαλληλο αντι για αυστριακο μποντυμπιλντερ στο ρολο :rockon:...αγνη παρθενα 80'ςιλα  :rockon:

Με όλα τα συνεπακολουθα political correctness :zzzzz:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οπως λεει και το τιτλος του βιντεο το απολυτο bond girl  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η απόλυτη γκόμενα του Μποντ:
imgdaniela%20bianchi1.jpg

εμένα ως βιτσιόζου κάργα , μου άρεσε και τούτη,
αλλά με βαράγανε όποτε το έλεγα !!!!!!
URL]]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η απόλυτη γκόμενα του Μποντ:
imgdaniela%20bianchi1.jpg

εμένα ως βιτσιόζου κάργα , μου άρεσε και τούτη,
αλλά με βαράγανε όποτε το έλεγα !!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kingego.com/shop/images/64.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Daniela Bianchi.... γυναικαρα :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Η αλλη απο το Living Daylights που ποσταρες δεν μου αρεσε και τοσο....
οι δυο  γκομενιτσες απο το επομενο το A Licence to kill(αδικημενη ταινια) ηταν καλυτερες  :headbang2:

Επισκέπτης
Η αλλη απο το Living Daylights που ποσταρες δεν μου αρεσε και τοσο....
οι δυο  γκομενιτσες απο το επομενο το A Licence to kill(αδικημενη ταινια) ηταν καλυτερες 

Για την αγγλίδα του living daylights όπου κι το έλεγα με βαράγανε!
Μόνο σε μένα άρεσε.

Για το Licence to Kill , η μία με το κοντό μαλλί ήταν θεά
και ψηλό γκομενάκι (>>1,75)
http://[URL unfurl="true"]www.polarblairsden.com/actorscareylowell01.jpg[/img[/URL]]

Η άλλη ήταν μια πορτορικανή, που δεν με απασχολεί,
αφού τις λατίνες δεν τις κοιτώ.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οντως η Κάρι Λόουελ ήταν μούναρος ....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για την αγγλίδα του living daylights όπου κι το έλεγα με βαράγανε!
Μόνο σε μένα άρεσε.

Για το Licence to Kill , η μία με το κοντό μαλλί ήταν θεά
και ψηλό γκομενάκι (>>1,75)
http://[URL unfurl="true"]www.polarblairsden.com/actorscareylowell01.jpg[/img[/URL]]

Η άλλη ήταν μια πορτορικανή, που δεν με απασχολεί,
αφού τις λατίνες δεν τις κοιτώ.
[/quote]

και η Carey Lowell και η Talisa Soto(η πορτορικανη) τα σπαγανε  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom