Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και εκεί να μείνει βασικά.
Καλή είναι για μια φορά η Ιζα, για δευτερη-τριτη δεν... Βγαζει ψευτια περισσότερο παρά κάβλα... Σε μένα τουλάχιστον
70 ευρω 1 ωρα ολα φουλτι δωρακι εχει η ιζαμπελα ;
αυτό ήταν απάντηση σε ενα σχόλιο που εξαφανίστηκε...Να σου πω, αφού δεν θυμάμαι τη χροιά της, δεν θα μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση η φωνή. Ούτε αρνητική ούτε θετική. Το ξαναλέω: εμένα με κέρδισε επειδή ήταν πρόσχαρη, με χιούμορ και δουλευταρού.
100 η 1,5 ωρατι δωρακι εχει η ιζαμπελα ;
δεν ξέρω πώς ήταν παλιά. Από τις φωτο που είδα την περίμενα αρκετά πιο αδύνατη. Αλλά ήταν τόσο συμπαθητική και πρόθυμη που δεν με πείραξε αν και θα την προτιμούσα με λιγότερα κιλάΔηλαδη ? τοσο πολυ αλλαξε στην καραντινα ....εμειs που την ξερουμε χρονια δεν ηταν ετσι ..ειχε καποια κιλακια που τηs πηγαιναν κιολαs .....τωρα εχει αλλαξει τοσο πολυ ή εγω καταλαβα λαθοs ?
100 η 1,5 ωρα
δεν ξέρω. Εγώ εκεί που είδα αγγελία το 1,5 ώρα ήταν η μικρότερη διάρκεια που έδινεΔηλαδή δεν ισχύει το 70 η μία ώρα??
70 ευρώ η μια ώρα,100 η 1,30 δηλαδή άλλα 30 λεπτά 30 ευρώ. Διαλέγεις χρόνο και δίνεις το αντίστοιχο . Συμφέρει γιατί οι πιό πολλές είναι 70-80-100 η μία ώρα.Δηλαδή δεν ισχύει το 70 η μία ώρα??