vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Αν δεν κανω λαθος εχει διαγραφει η αγγελεια της , ας πει κανεις για το κιν της , τι και πως ;Εκτος εαν διαβάζει η ιδια το θρεντ και στειλει πμ
Μιλαμε για γυναικαρα - εχω περασει τελεια μαζι της
θα την τιμησω ξανα !!
καλησπερα
που βρισκω τηλ και αγγελια??
Έρχεται στο χώρο σου πιστεύω.Συνάντηση προχθές στο Μεταξουργείο. Ανανεωμένη και ξεκούραστη απο τις διακοπές της εδωσε τα πάντα όλα με φουλ του κώλου. Το κακό είναι οτι θα ξαναφύγει λίγες μέρες τον Αύγουστο. Σταθερή αξία για μένα.
σε χοτελ παιχτη.(μπιλ,πριβε)Έρχεται στο χώρο σου πιστεύω.
Μεταξουργείο?
Δουλεύει σε μαγαζί? Δεν νομίζω
εμφανισθηκε αυτη ελειπε πανω απο 10 μηνες ;)σε χοτελ παιχτη.(μπιλ,πριβε)
εδω ειναι μαν,και οπως ειπε ο συναγωνιστης,πολυ ανανεωμενη....εμφανισθηκε αυτη ελειπε πανω απο 10 μηνες ;)
λεδω ειναι μαν,και οπως ειπε ο συναγωνιστης,πολυ ανανεωμενη....
ΟκΣτο bill την ειδα
Επιβεβαιωνω κ εγω..!λ
Καλά νεα αυτα
εμφανιστηκες ασωτε!?....λ
Καλά νεα αυτα
μύρισε μουνίλα...εμφανιστηκες ασωτε!?....
ο τζιμμης χτυπαει σαν το πουμα ;) περιμενη να εφφανισθη το θυμα και μετα ορμαειμύρισε μουνίλα...
μαγγες μου,το οτι ειναι εδω δεν χωρα αμφιβολια.μιλησα και εγω μαζι της και τα ειπαμε.το αλλο που θελω να πω ειναι,οτι της ειπα για ραντεβου στο ξενοδοχειο που θα μεινω ,κεντρο βεβαια,και συμφωνησε.αρα θα την δω εκτος γαμοξενοδοχειων.σε τετοια μπορει να πηγαινει μονο σε μπιλ και πριβε.σε σπιτι δεν ξερω.παντως ειναι και γαμω τις τυπισες και τιμια στην δουλεια της.αυτα.σε χοτελ παιχτη.(μπιλ,πριβε)
Και κυριως πολυ καλο κοριτσι . ΚΥΡΙΑ με τα ολα τηςμαγγες μου,το οτι ειναι εδω δεν χωρα αμφιβολια.μιλησα και εγω μαζι της και τα ειπαμε.το αλλο που θελω να πω ειναι,οτι της ειπα για ραντεβου στο ξενοδοχειο που θα μεινω ,κεντρο βεβαια,και συμφωνησε.αρα θα την δω εκτος γαμοξενοδοχειων.σε τετοια μπορει να πηγαινει μονο σε μπιλ και πριβε.σε σπιτι δεν ξερω.παντως ειναι και γαμω τις τυπισες και τιμια στην δουλεια της.αυτα.
λ
Καλά νεα αυτα
εμφανιστηκες ασωτε!?....