crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.471
Πρέπει να έφυγε γιατί είναι κλειστό το τηλέφωνο της. Αναμένουμε.
Καλημέρα. Έχει επιστρέψει. Το τηλέφωνο είναι ανοιχτό
Πρέπει να έφυγε γιατί είναι κλειστό το τηλέφωνο της. Αναμένουμε.
αν κατάλαβα καλά στο url (και ας μη δουλεύει) φαινεται το κινητό τηςΜπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα το τηλέφωνο της για να μην διαβάζω πολλές προηγούμενες σελίδες;
Καλημέρα σε όλους
Δες το πρωτο ποστ του νηματος!Μπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα το τηλέφωνο της για να μην διαβάζω πολλές προηγούμενες σελίδες;
Καλημέρα σε όλους
Δες το πρωτο ποστ του νηματιος!Καλησπέρα, μπορώ να έχω το τηλέφωνο παρακαλώ;
Τυπε δεν ανοίγουν είναι 5ετιαςΔες το πρωτο ποστ του νηματιος!
Το θέμα είναι να μπουν πρόσφατες, αυτές που κυκλοφορούν είναι παλιές, επειδή την έχω πάρει προ ετών, δε θα κλάψει κανείς τα λεφτά του, σε υπηρεσίες το προσπαθεί πάρα πολύ, έχει κάποια παραπάνω κιλά, (τουλάχιστον τότε). Αυτά.καπου φωτο της?ολα τα παλια λινκ εχουν σβηστει.
Φιλε και γω θα ηθελα το τηλ της. ΕυχαριστωΔες πμ φίλε μου.
Δες πμ επίσης
Έτοιμος δες πμ.Φιλε και γω θα ηθελα το τηλ της. Ευχαριστω
Φωτογραφίες κάπου;;;Έτοιμος δες πμ.
Ότι έχεις δει στην αγγελία που έχουν ανεβάσει άλλοι συναγωνιστές εδώ μερικές σελίδες πίσω.Φωτογραφίες κάπου;;;
Γινομαι σαφεστερος. Το τηλεφωνο της Ιζζαμπελας αναγραφεται στο 1ο ποστ του νηματοςΔες το πρωτο ποστ του νηματος!
Στοιχηματικο είναι. Μην πάει ο νους σου στο πονηρόΜε τέτοιο όνομα περιμένεις να σου δώσει κάποιος τηλέφωνο;
Ένα αστείο έκανα. Ελπίζω να μη θυμώσεις! Πάντως αν δεν το βρήκες ακόμη, το τηλέφωνο της Ιζαμπελας είναι γραμμένο μέσα στο ανενεργό λινκ της διαφήμισης στο πρώτο ποστ του παρόντος νηματος.Στοιχηματικο είναι. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό