swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
πηγαινε και πες και σε μαςφαινεται να αξιζει το μωρο...
πηγαινε και πες και σε μαςφαινεται να αξιζει το μωρο...
DEN TO KATALABA τι εννοηςΠωπω ρε Τασσο βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..
Παντως σας παραδεχομαι αφου βρηκατε και τη Μουφα φωτο τι να πω !!
Εχεις δικιοDEN TO KATALABA τι εννοης
παλι δεν σε καταλαβαινω μου ριχνης καποια μομφη για κατι αν ναι στα αρχιδια μου σε γραφω καταλαβεςΕχεις δικιο
Μιλαω γενικα οτι ρε σεις τα ξερεται ολα !! ΜΠΡΑΒΟ σας.
ακομα και την μουφα foto της ΙΛΙΑΝΑΣ βρηκατε!
αν αμφιβαλεις στα λεγομαινα του συναγονιστη μπωρο να σου πω αλλα αν δεν ξερεις μην γραφεις μαλακιεςΕχεις δικιο
Μιλαω γενικα οτι ρε σεις τα ξερεται ολα !! ΜΠΡΑΒΟ σας.
ακομα και την μουφα foto της ΙΛΙΑΝΑΣ βρηκατε!
ρε εσυ τωρα καταλαβα αυτη ειναι η βιολετα η ρουμανα η χοντρουλα? αλλαξε ονομα και στοιχεια
Κοιτα φιλε, εγω δεν ειρωνευτηκα - λαθος καταλαβες -αν αμφιβαλεις στα λεγομαινα του συναγονιστη μπωρο να σου πω αλλα αν δεν ξερεις μην γραφεις μαλακιες
Όταν λεμε 33 εννοουμε 33! . Η Ιζαμπελιτσα δεν χρειαζεται παπαροκριτικες. Είναι ασυναγωνιστη μακραν.
αστο ρε σου ειπα πρωτα να μαθουν με ποιον μιλανε και μετα να λενε ταχα δηθεν > μην τρελαθουμε εδω μεσα με των καθενα ειρωνεια και εξυπναδεςαν αμφιβαλεις στα λεγομαινα του συναγονιστη μπωρο να σου πω αλλα αν δεν ξερεις μην γραφεις μαλακιες
αυτο ενδιαφερει να κραταει οπλο ;)σωστος αν κ γω ξερω για 36
το θεμα ειναι οτι πυροβολει στο κρεβατι
αυτο ενδιαφερει να κραταει οπλο ;)
Ρε συ ΤΑΣΣΟ δεν ειπα κατι ουτε ειρωνευτικααστο ρε σου ειπα πρωτα να μαθουν με ποιον μιλανε και μετα να λενε ταχα δηθεν > μην τρελαθουμε εδω μεσα με των καθενα
ολα δεν μπορουμε να τα ξερουμε αλλα δυο τρια πραγματακια τα ξερουμε οσο για το ειρωνευτηκες αστο παμε παρακατωΚοιτα φιλε, εγω δεν ειρωνευτηκα - λαθος καταλαβες -
και μαλακιες δε γραφω
Ειπα απλα και μιλησα γενικα γιατι λεπτομερειες δεν ξερω
οτι σας παραδεχομαι που ξερετε πραγματα που δεν μπορει καποιος
να σας γελασει και μπραβο σας,
Αν ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ μπορει να φταιω και γω
που δεν το διατυπωσα καλα!
τζιμη κανεις δεν γαμαει το νημαπαιδια μη γαμησουμε κ αυτο το νημα με τσακωμους κ παπαριες
αστο τελος μην γαμησουμε το νημα μαζι τελοςΡε συ ΤΑΣΣΟ δεν ειπα κατι ουτε ειρωνευτικα
γιατι το πηρες στραβα ?
Εγω τετοιεσ λεπτομερειες δεν ξερω και δεν εκανα τον εξυπνο
αυτο προσπαθω να σας πω !
Ειναι καλο να δινει καποιος πληροφοριες και αυτο το επαινεσα
δεν ειρωνευτιακ ουτε ειχα τετειο σκοπο !
Jimmy εσυ με ξερεις οτι δεν τσακωνομαι και δεν ειρωνευομαι χωρις λογοπαιδια μη γαμησουμε κ αυτο το νημα με τσακωμους κ παπαριες
Οκ ΤΑΣΣΟ εληξε καλως !αστο τελος μην γαμησουμε το νημα μαζι τελος