sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Είμαι των στούντιο/μπουρδελων αλλά ψήνομαι πολύ για τη συγκεκριμένη δε ξέρω γιατι...
Είμαι των στούντιο/μπουρδελων αλλά ψήνομαι πολύ για τη συγκεκριμένη δε ξέρω γιατι...
το αποφασισα ... ειναι η επομενη επιλογη !!
αυτη την κιθαρα δε τη βαρεθηκες να την γρατζουνας συνεχεια?
Χωρις να Θέλω να σε θίξω ούτε να σε προσβάλω απλά φίλε μου ό zadren μπήκε στον κόπο και έφερε εδώ σε μας τους φουκαράδες κάποιες κοπέλες για να γ*****οικονομικά με φουλ πρόγραμμα Τώρα αν εσύ θέλεις να το λες προμοτορα Τι να πω .....
Ενταξει εχεις δικιο λαθος η λεξη προμοταρισμα το παιρνω πισω απλα μου εκανε λιγο περιεργο εστω και αυτη η αυξηση απο 60 στα 70.
Οπως και να εχει απλα θα μπορουσε να πει οτι αυτος την εχει παρει 60 αλλα κανει μια ανατιμηση ή οτιδηποτε και οχι να πει οτι την πηρε 70.
Εκει ηθελα να σταθω
Επισης για καποιο λογο δεν μπορω αυτη τη στιγμη να τροποποιησω το παραπανω μηνυμα και να σβησω το προμοταρισμα λαθος εξ αρχης π το εγραψα
Τυπε δεν νομιζω να ηταν στα 60 φουλ καποτε...Επειδη δεν ξεχναω ευκολα κωλους και επειδη σημερα πηρε το ματι μου μια αγγελια της Ισαμπελας.Να θυμησω οτι ο zad ειχε ξαναανεβασει πριν καιρο για αυτη την κοπελα γραφοντας οτι παιρνει 60 την μια ωρα και 100 το δίωρο φουλ. Και προσφατα ξεκινησε αυτο το θεμα αναφεροντας οτι παιρνει 70 την ωρα.
Εκτιμω απιστευτα το zadren για ολες τις κριτικες και την προσφορα του στο συγκεκριμενο φορουμ αλλα παλιοφιλε νομιζω εχω το δικαιωμα να στην πω για αυτο το προμοταρισμα.
Καλα να περνατε συναγωνιστες και καλα γαμησια
και εγω σε εκτιμω....προμοταριμα κατω απο 100 αντε 110 το πολυ ΔΕΝ υπαρχει....τωρα αν τοτε στα 100 κιλα ηταν 60 ευρω και τωρα στα 40 κιλα ειναι 70 ευρω, τι να πω? Δικαιωμα της να κοστολογισει τις πιπες οσο θελει....Εγω παντως και προχτες 70 εδωσα.....Αλλα και 60 που το ειχε παλι πολυ καλες πιπες εκανε....Και αντε...60, 70 τα αρχιδια μας κουνιουνται....σιγα τωρα!Επειδη δεν ξεχναω ευκολα κωλους και επειδη σημερα πηρε το ματι μου μια αγγελια της Ισαμπελας.Να θυμησω οτι ο zad ειχε ξαναανεβασει πριν καιρο για αυτη την κοπελα γραφοντας οτι παιρνει 60 την μια ωρα και 100 το δίωρο φουλ. Και προσφατα ξεκινησε αυτο το θεμα αναφεροντας οτι παιρνει 70 την ωρα.
Εκτιμω απιστευτα το zadren για ολες τις κριτικες και την προσφορα του στο συγκεκριμενο φορουμ αλλα παλιοφιλε νομιζω εχω το δικαιωμα να στην πω για αυτο το προμοταρισμα.
Καλα να περνατε συναγωνιστες και καλα γαμησια
Ε, καλα τωρα....Καμια που μπαινει εδω μεσα δεν ειναι πρωτοεμφανιζομενη (εκτος απο τη χηρα του ΜΑΟ)....παρε να θυμηθεις κοπελαρες με γαμπρους εδω μεσα (πολλοι και τιμημενοι της πουτσας) που ενα κονε την ειχαν στα 50 αλλο κονε την ειχαν στα 120 και αλλοι στα 250....αναλογα φιλε μου...η Ιζα μια τιμη εχει και μονο ΕΝΑ κονε....Οταν μπηκαν εδω μεσα ειχαν περασει απο την Ιατρικη σχολη Αθηνων και απο την Πιπαντειο....Ειχα ποσταρει πριν λιγες μερες πληροφοριες απο καρτελες τοτε που δουλευε η ιζα στα μπουρδελα αλλα δεν υπαρχουν. Ποιος καλος μοντ θα δωσει εξηγησεις;; Η κοπελα δεν ειναι πρωτοεμφανιζομενη ουτως η αλλως αλλα το γυρισε σε ανεξαρτητη.
κοιτα...εγω την Ιζα την ξερω χρονια...Εχω κανει μαζι της free, 60, 70, ακομα και ολονυχτιο στα 150....ταξιδι 3 μερες ειχα δωσει θυμαμαι 250 η κατι τετοιο....αρα μη παιρνεις παραδειγμα εμενα γιατι απλα εχω αλλη σχεση με τη γυναικα αυτη....λες να εχω αναγκη τις τυροπιτες με ενα δεκαρικο?Ενταξει εχεις δικιο λαθος η λεξη προμοταρισμα το παιρνω πισω απλα μου εκανε λιγο περιεργο εστω και αυτη η αυξηση απο 60 στα 70.
Οπως και να εχει απλα θα μπορουσε να πει οτι αυτος την εχει παρει 60 αλλα κανει μια ανατιμηση ή οτιδηποτε και οχι να πει οτι την πηρε 70.
Εκει ηθελα να σταθω
Επισης για καποιο λογο δεν μπορω αυτη τη στιγμη να τροποποιησω το παραπανω μηνυμα και να σβησω το προμοταρισμα λαθος εξ αρχης π το εγραψα
ποσο το εχει.....60 ή 70 τι?
Ποσο το εχει η ποσο θα επρεπε να το εχει?
Α οκποσο το εχει.....