ποιο bar ρε..... στη πρωτη σελιδα εχει την αγγελια. Σιγα μη σερβιρει τον ελευθερο της χρόνο..
ρωτησα γτ ειχα μπερδευτει
ποιο bar ρε..... στη πρωτη σελιδα εχει την αγγελια. Σιγα μη σερβιρει τον ελευθερο της χρόνο..
ρωτησα γτ ειχα μπερδευτει
Έχει δίκιο που μπερδεύτηκε ο συνάδελφος...ήταν off topic η κουβέντα...λέγαμε για την κοπέλα που ήταν μέσα στο μπαρ στο πάρτυ...και δεν έχει καμία σχέση με την Izzabela.
επειδη εχω δει και τους δυο κωλους, αυτος ειναι καλυτερος παντως....και σε κουνημα και σε σερβις...Έχει δίκιο που μπερδεύτηκε ο συνάδελφος...ήταν off topic η κουβέντα...λέγαμε για την κοπέλα που ήταν μέσα στο μπαρ στο πάρτυ...και δεν έχει καμία σχέση με την Izzabela.
για ποιο παρτακι λέτε ρε παιδιά???..χαμπαρι δεν εχουμε πάρει....
για πολλές μπάτσες ο κωλος...επειδη εχω δει και τους δυο κωλους, αυτος ειναι καλυτερος παντως....και σε κουνημα και σε σερβις...
image sharing sites
για ποιο παρτακι λέτε ρε παιδιά???..χαμπαρι δεν εχουμε πάρει....
....στησιμο...επειδη εχω δει και τους δυο κωλους, αυτος ειναι καλυτερος παντως....και σεκουνημακαι σε σερβις...
image sharing sites
επειδη εχω δει και τους δυο κωλους, αυτος ειναι καλυτερος παντως....και σε κουνημα και σε σερβις...
image sharing sites
ανοιγει πλωρη για μεγαλα μπούκια!....στησιμο...
λογικο...με τετοιοανοιγει πλωρη για μεγαλα μπούκια!
Πολύ αξιόλογη και λεπτομερής κριτική. Συγχαρητήρια.
σωστος ο παιχτης
Ευχαριστούμε για την ουσιώδη κριτική.Λοιπόν, επειδή στο θρεντ αυτό, πλην του γνωστού σεντονιάσματος του Zadren που το ξεκίνησε, και κάποιων λίγων πιο ουσιωδών αναφορών άλλων μελών σχετικά με την κοπέλα, εν είδει κριτικών, ισχύει το ρητό "πολύ μέλι, μέλι κι από τηγανίτα τπτ", θα παραθέσω εδώ τις εντυπώσεις μου από την δική μου πρόσφατη εμπειρία μαζί της:
Φανταζομαι πολλοι συνάδελφοι θαθελαν να προσθεσουν κριτικη. Και καλο θα ηταν ο σουπερ μοντερειτορ να ανοιξει μεριδα στην κοπελα. Εδώ σε μερικες σελιδες με ασχετα σχολια οι κριτικες θα χαθουν. Η κοπελα αξιζει αλλα ευτυχως δεν διαβαζει εδώ μεσα γιατι θα αυξησει το ωρομισθιο σαν την Μαρια την Μολδαβα. Και ο Επισκοπος να της βαλει τα μυαλα στην θεση τους.