Νέα

Ηθικός κώδικας για πουτανόβιους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zestos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Μονο ενα 10% εκπορνευεται χωρις τη θεληση του.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ένα μικρό σχόλιο:
Έχει να κάνει με ανθρώπινο ηθικό κώδικα συμπεριφοράς, είτε άνδρα, είτε γυναίκας.
Μην ξεχνάς πως όσο υποτιμητικά αναφέρονται ορισμένοι άνδρες στις πουτάνες, άλλο τόσο το κάνουν και οι γυναίκες. Ασχέτως που δεν το γράφουν εδώ μέσα.... :uglystupid:
Τώρα βέβαια, το ήθος για τον καθένα, εκτιμάται και ερμηνεύεται διαφορετικά...

Αν στην αναφορά σου με το "γυναίκες" εννοείς νόνο τις πόρνες, δεν μου λέει τίποτα. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις συμπεριφοράς από κάποιον που έχει μια οποιαδήποτε αξιοπρεπή δουλειά (το χρησιμοποιώ μόνο για έμφαση) και από μια γυναίκα που η επαγγελματική της ορολογία είναι τσιμπουκάκι, χύσε κλπ. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν και τίποτα, θεωρώ πως σαφώς και βρίσκω περισσότερα ελαφρυντικά στην "κακή συμπεριφορά" μια πουτάνας, παρά στην αντίστοιχη του πελάτη (ο οποίος ΔΕΝ είναι δα και πουτάνα)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Ρε σεις, αυτη η ΟΧΙΑ μ' έχει συγκινήσει...Ελληνίδα είσαι κοπέλα μου??

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε σεις, αυτη η ΟΧΙΑ μ' έχει συγκινήσει...Ελληνίδα είσαι κοπέλα μου??

Anatolgami ναι, αλλά μάλλον ελαττωματικό είδος... :2funny:
Χάλασε το καλούπι όταν ήταν να βγω. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν κολλάει τίποτα στο μυαλό μου με αυτά που βρήκα κατεστημένα και έτοιμα στην (ελληνική) κοινωνία...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν στην αναφορά σου με το "γυναίκες" εννοείς νόνο τις πόρνες, δεν μου λέει τίποτα. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις συμπεριφοράς από κάποιον που έχει μια οποιαδήποτε αξιοπρεπή δουλειά (το χρησιμοποιώ μόνο για έμφαση) και από μια γυναίκα που η επαγγελματική της ορολογία είναι τσιμπουκάκι, χύσε κλπ. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν και τίποτα, θεωρώ πως σαφώς και βρίσκω περισσότερα ελαφρυντικά στην "κακή συμπεριφορά" μια πουτάνας, παρά στην αντίστοιχη του πελάτη (ο οποίος ΔΕΝ είναι δα και πουτάνα)

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Θέλεις να επαναδιατυπώσεις;

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
1ον : Για να προλάβω αντίστοιχα σχόλια δεν είμαι ηθικολόγος, ούτε φεμινιστής.
2ον : Η πορνεία καλό θα ήταν να μην υπήρχε και οι άνθρωποι να ήταν ελεύθεροι να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους χωρίς τα χιλιάδες εμπόδια και φραγμούς (οικονομικά, ψυχικά, ηθικά κ.α) που βάζει η κολοταξική αυτή κοινωνία. Από τη στιγμή όμως που η πορνεία υπάρχει και κάποιοι όπως φαίνεται κι από εδώ μέσα - πολλοί - καταφεύγουμε σε αυτή για διάφορους (μάλλον λίγους και κοινούς σε όλους μας) λόγους, τότε πρέπει τουλάχιστον να επιδιώκουμε με τη στάση μας να μην την κάνουμε ακόμα πιο αποκρουστικό θεσμό από αυτό που ήδη αντικειμενικά είναι. Και εξηγούμαι αμέσως :

Διαβάζω πολλές φορές μυνήματα επισκεπτών του site που το λιγότερο δείχνουνε κόμπλεξ και προσβάλουν φόρα παρτίδα κάποια πουτανάκια, σαν κοινοί ρουφιάνοι. Καλυμένοι πίσω από την ανωνυμία του υποκοριστικού τους, βρίζουνε γυναίκες ("ξεκωλιάρες", "κατσίκες", "γίδες", "μπάζαρες" κ.λ.π) που εκτίθενται δημόσια πουλώντας τη σάρκα τους, δηλαδή που είναι θύματα μιας κολωκοινωνίας που αγοράζει και πουλάει την ανθρώπινη σάρκα. Και οι "μάγκες" εκτονώνουνε τα κόμπλεξ τους στιγματίζοντας αυτά τα θύματα που δεν έχουνε τρόπο να αμυνθούνε, ούτε να απαντήσουν. Πιστεύω πως αυτή η συνήθεια πρέπει να σταματήσει και προτείνω σε όσους νοήμονες φίλους είναι εδώ μέσα, 2-3 γενικούς κανόνες, κάτι σαν άγραφους ηθικούς κώδικες για τους πουτανόβιους κι όποιος φίλος θέλει να συμπληρώσει κάτι ας το κάνει, για να διαμορφωθεί ένα τελικό πλαίσιο σεβασμού που προτείνω να προσπαθήσουμε όλοι (όσοι είναι νοήμονες κι όχι κάφροι) να εφαρμόζουμε:

1) Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες δεν κράζουμε και δεν στιγματίζουμε ποτέ τα καημένα τα πουτανάκια προσωπικά, αλλά μόνο τους αληταράδες που τα εκδίδουν και τα κολομάγαζά τους.
2) Στις κριτικές μας να εστιάζουμε πρώτα και ιδιαίτερα σε ζητήματα κανόνων υγιεινής, γιατί σε τελική ανάλυση αυτά είναι τα πιο σοβαρά. 
3) Να σεβόμαστε τα πουτανάκια όταν δείχνουν ότι είναι ξεθεωμένα ή όταν γουστάρουν να βάζουν τους δικούς τους κανόνες για το πως θα το κάνουν (αν δε θέλουν από πίσω, αν δεν δίνουν γλωσόφιλα κ.λ.π), είναι δικαίωμά τους.

Τα γράφω αυτά γιατί είμαι αγανακτησμένος με ορισμένους από εδώ μέσα και το χειρότερο από όλα, γιατί με έπιασα σε μια-δυο κριτικές μου να κοντεύω να τους μιμηθώ επηρεασμένος από το κλίμα της τζαμπορουφιανιάς που πάνε να επιβάλουνε εδώ μέσα σαν αισθητική, με το επίχρισμα της "μαγκιάς του γαμίκουλα"....
Καταρχην δε νομιζω οτι κανεις ποτε υποστηριξε οτι η πορνεια ειναι και αντικειμενικα αποκρουστικη ...θα λεγα πως ειναι ενας θεσμος με κονωνικη σημασια...θα υποστιρηξω μαλιστα το κλισε που λεει πως φαντασου ποσοι βιασμοι θα γινονταν χωρις την επιλογη του αγοραιου ερωτα...επισης φαντασου εκεινους τους ανθρωπους που εχουν ειδικες αναγκες,τετοιες που δεν τους επιτρεπουν να συναψουν 'κανοικες' σχεσεις με το αλλο(η και με το ιδιο :rolleyes:)φυλο...πως θα καλυπταν την ανγκη τους για λιγες στιγμες τρυφεροτητας και ηδονης??
  Παρακατω τα μπλεκεις αρκετα τα θεματα...η ικανοποιηση των σεξουαλικων αναγκων καποιου δεν ειναι ταξικο θεμα,ουτε και τη σημερον ημερα μπορει κανεις να πει οτι δεν απολαμβανουμε το αγαθο της ελευθεριας...ετσι οπως το θετεις εσυ,μαλλον για επεκταση της ελευθεριας καποιου εις βαρος καποιου αλλου μιλας...διοτι αν καταλαβα καλα,το γεγονος οτι δε γαμαμε οποια μας καβλωσει εξω απο τα πορνεια το θεωρεις 'ελλειψη ελευθεριας'...
Σχολιαζω του ς'κανονες ηθικης και δεοντολογιας του πουτανιαρη' που παραθετεις:1)Τα πουτανακια δεν ειναι καημενα σε καμμια περιπτωση...οι πιο πολλες απο αυτες το κανουν συνειδητα...υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις τραφικινγκ ειδικα σε μη νομιμους χωρους πορνειας(βλ κωλ γκιρλ,βιζιτς πεζοδρομιου,κοκ)ΑΛΛΑ ακομη και σε αυτη την περιπτωση δεν νομιζω οτι δουλεια μας ειναι να τα 'χωσουμέ' στον καθε νταβατζη...ουτε ραμπο ειμαστε,ουτε μαφιες(οι πιο πολλοι τουλαχιστο)ουτε εχουμε τις πλατες...αλλα ουτε και αυτο λυνει κανενα προβλημα...θες να μπουκοταρεις το κυκλωμα που ειναι πισω απο την πορνη?Απλα ΜΗΝ ξαναπας με αυτην πορνη!Ειναι πολυ απλο!Ν απω επισης και το σημαντικοτερο:ΟΥΤΕ μαας αφορουν οι λογοι για τους οποιους μια κπελα ειναι στο κλαρι...
Στο σκελος που υποστηριζεις οτι δεν πρεπει να τις κραζουμε συμφωνω...κανεις ανθρωπος δεν αξιζει το ανελεητο μπινελικωμα και καλο θα ηταν τα ΙΔΙΑ παραπονα προς τις ιεροδουλες να εκφερονται με κοσμιοτερους τροπους...
   2)Ναι καλο ειναι,αλλα οχι και πρωτιστως...απο τη στιγμη που πηραμε προφυλαξεις σε ΟΛΗ τη διαρκεια του στοματικου,κολπικου η πρωκτικου σεξ,εχουμε απο τη μερια μας εκπληρωσει την τηρηση των κανονων υγιεινης...καλο θα ειναι να ανφερομαστε σε ζητηματα υγειας,χωρις ομως να ειμαστε και υπερβολικοι...θυμαμαι την κριτικη ενος παιδιου που εγραφε οτι σιχαθηκε μια πορνη επειδη ειχε επιχειλιο ερπητα(!!!!)Αν ειναι δυνατο!!!!
   3)Ναι,οπωδηποτε να βαζουν τους δικους τους κανονες τα 'πουτανακια' που λες κι εσυ,αλλα να πληροφορουν τον πελατη για αυτους ΠΡΙΝ μπουνστο δωματιο και ΠΡΙΝ γινει η συναλλαγη...καλο ειναι μαλιστα κι ο πελατης να ρωτα απο πριν εμ ευγενεια το προγραμματακι της κοπελας,το χρονο που θα κατσει μαζι του,αλλα και τι επιτρεπει και τι οχι στη δεδομενη προσυμφωνημενη τιμη...Οχι μονο οι πελατες να σεβονται τις γυαναικες,αλλα και οι γυναικες να ανταποδιδουν το σεβασμο...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Φίλε Zestos
Συμφωνώ όσον αφορά το θέμα μέ τούς χαρακτηρισμούς.Ακόμα καί όταν δέν είναι κάποιος ευχαριστημένος από τίς υπηρεσίες κάποιας κοπέλας δέν χρειάζεται νά καταφεύγει σέ άσχημες εκφράσεις,καλό είναι όμως νά γράφει στήν κριτική του ότι δέν έμεινε ευχαριστημένος.Τό σύνολο τών κριτικών βοηθάει όλους νά εχουν μία σαφή άποψη γιά τό πού αξίζει περισσότερο νά πάνε.Εγώ πάντως μετά από πολύμηνη παρακολούθηση των κριτικών έκανα τήν επιλογή μου πρίν λίγο καιρό(απείχα χρόνια από τό σπόρ)και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Πιστεύω όμως ότι ίσως θά πρέπει νά αναθεωρήσουμε λίγο σχετικά μέ τήν εκμετάλευση τών κοριτσιών από τήν κοινωνία κτλ.Φυσικά αν μία κοπέλα εξαναγκάζεται από κάποιους νά βγεί στήν πορνεία είναι τρισάθλιο.Αν όμως μία κοπέλα θέλει νά γίνει πλούσια μέσα σέ σύντομο χρονικό διάστημα,δέν νομίζω ότι πρέπει νά τήν θεωρούμε θύμα τής κοινωνίας,απλά ένα άτομο ενήλικο πού κανει τίς επιλογές του στή ζωή ,όπως όλοι μας.ίσως πρέπει νά αρχίσουμε νά τό θεωρούμε ένα επάγγελμα οπως όλα τά άλλα ή ακόμα καλύτερα λειτούργημα.Δεν ξέρω άν ακούγεται υπερβολικό,αλλά σκέψου πόσο περισσότερα θά ήταν τά σεξουαλικά εγκλήματα ,αν δέν υπήρχε ή πορνεία,αφού ένα σημαντικό ποσοστό συνανθρώπων μας ,γιά διάφορους λόγους δέν έχουν άλλη επιλογή στό θέμα αυτό.Αλλά και όσοι πάνε περιστασιακά ή από χόμπι,πιστεύω ότι δέν εκτονώνοντε μόνο σεξουαλικά,αλλά τελειώνοντας,καί άν ή κοπέλα ήταν σωστή νιώθουν καί καλύτερα ψυχολογικά,νιώθουν "καλύτεροι" γενικά.
Είμαι κάθετα αντίθετα στήν πορνεία διά της βίας.Θέλω νά πιστεύω ότι στά μαγαζιά πού συχνάζουμε και πού αναφεροντε σε αυτό τό site δέν υφίστατε τέτοιο θέμα.Εγώ τουλάχιστον άν έχω τέτοια υποψία δέν πρόκειται νά πατήσω τό πόδι μου.Σέ κάθε άλλη περίπτωση δεν το θεωρώ αποκρουστικό τό όλο θέμα όπως εσύ.Αν τό θεωρούσα δέν θά μπορόυσα νά πάω όσο ανάγκη κι'αν είχα.Χίλιες φορές νά τήν έβρισκα μόνος μου :bigdick: .
Εσύ πώς μπορείς όμως?

συμφωνω 1000% με τον φιλο!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο μόνος "ηθικός" κώδικας που αναγνωρίζω είναι ότι δεν γαμάω άμαχο πληθυσμό, ήτοι ανήλικα (και στον αγοραίο όχι κάτω από 21), πρεζούδες (εξαιρούνται οι χρήστριες κόκας σε αρχικό στάδιο) και θύματα τράφικινγκ...

Εννοείται ότι ειδικά στον αγοραίο, αντιμετωπίζω την άλλη ως επαγγελματία και τα όποια κόμπλεξ και προκαταλήψεις (που έυτυχώς δεν έχω και πολλά) τα κρατάω για τον εαυτό μου...
Είναι μια γαμημένη (κυριολεκτικά) επαγγελματική συναλλαγή και όπως (θεωρώ ότι) είμαι κύριος σε όλες τις άλλες, είμαι και σε αυτήν...

Το κακό σέρβις, είτε πρόκειται για πουτάνα είτε για γκαρσόνα είτε για ταμία το αντιμετωπίζω με ευγένεια πλην αποφασιστικότητα, παραπονιέμαι εκεί που πρέπει και εφόσον δε δω μέτρα διόρθωσης, δεν ξαναψωνίζω...
Δε χρειάζεται ούτε κατάρες, ούτε απειλές ούτε τραμπουκισμούς...

Επισκέπτης
1) Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες δεν κράζουμε και δεν στιγματίζουμε ποτέ τα καημένα τα πουτανάκια προσωπικά, αλλά μόνο τους αληταράδες που τα εκδίδουν και τα κολομάγαζά τους.

Σε αυτό συμφωνώ και δεν συμφωνώ... δηλαδή τι εννοείς "αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις υπερησίες"? Εξάρτάται πως το εννοείς... αν σε βλέπει σαν "πορτοφόλι" τότε την στιγματίζεις. Εξάλλου κι αυτή το ίδιο σου κάνει. Και δεν σου λέω αν της φέρεσαι σαν ζώο... normal πράγματα. Προσωπικά, τις σέβομαι τις πουτάνες, αλλά δεν παύει να είναι επάγγελμα (το αρχαιότερο κιόλας!). Αλλά αν σου φέρονται εκείνες σαν ζώο, είναι το ίδιο πράγμα. Και τα παιδάκια στην Αιθιοπία πεθαίνουν κάθε μέρα, τι θα γίνει τώρα? Θα βρίζεις όσους ΔΕΝ είναι ανάδοχοι σε κάποια παιδάκια? Εσύ είσαι ανάδοχος σε κάποιο? Απλά ένα παράδειγμα ανέφερα...

2) Στις κριτικές μας να εστιάζουμε πρώτα και ιδιαίτερα σε ζητήματα κανόνων υγιεινής, γιατί σε τελική ανάλυση αυτά είναι τα πιο σοβαρά.

Συμφωνώ κι επαυξάνω σε αυτό!!!

3) Να σεβόμαστε τα πουτανάκια όταν δείχνουν ότι είναι ξεθεωμένα ή όταν γουστάρουν να βάζουν τους δικούς τους κανόνες για το πως θα το κάνουν (αν δε θέλουν από πίσω, αν δεν δίνουν γλωσόφιλα κ.λ.π), είναι δικαίωμά τους.

Σεβαστόν... αλλά αν είναι τόσο ξεθεωμένο που να είναι σκέτο "τσουβαλάκι" καλύτερα να σταματήσει την βάρδια της. Σαν τους ταρίφες! Κι αυτοί τόσες ώρες στο τιμόνι, αν ξεθεώνονται θα πρέπει να σταματάνε τις κούρσες και να γυρίζουν σπίτι τους για ξεκούραση. Και πάλι απλά ένα παράδειγμα έφερα!

Αυτά από μένα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Anatolgami ναι, αλλά μάλλον ελαττωματικό είδος... :2funny:
Χάλασε το καλούπι όταν ήταν να βγω. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν κολλάει τίποτα στο μυαλό μου με αυτά που βρήκα κατεστημένα και έτοιμα στην (ελληνική) κοινωνία...

Για κάντο πιο λιανά αυτό, αν θες...Τι δεν κολλάει δηλαδή?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για κάντο πιο λιανά αυτό, αν θες...Τι δεν κολλάει δηλαδή?

Εννοώ ότι δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχτώ ούτε και να εφαρμόσω πολλά πράγματα που θεωρούνται "αποδεκτά" από το μεγαλύτερο κομμάτι της (ελληνικής τουλάχιστον) κοινωνίας. Αντίθετα στην πορεία αποδέχτηκα πάρα πολλά άλλα που θεωρούνται ανορθόδοξα. Δεν μπόρεσε να κολλήσει το μυαλό μου με τις αρχές της κλασικής (νεο)ελληνικής κουλτούρας(; )...

Επισκέπτης
Εννοώ ότι δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχτώ ούτε και να εφαρμόσω πολλά πράγματα που θεωρούνται "αποδεκτά" από το μεγαλύτερο κομμάτι της (ελληνικής τουλάχιστον) κοινωνίας. Αντίθετα στην πορεία αποδέχτηκα πάρα πολλά άλλα που θεωρούνται ανορθόδοξα. Δεν μπόρεσε να κολλήσει το μυαλό μου με τις αρχές της κλασικής (νεο)ελληνικής κουλτούρας(; )...

μπλε πουτσες...αν δεν ανεβασεις τα βυζια σου στο φορουμ δεν πιστευω τιποτα απο τα παραπανω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506

Λιανά είπαμε να τα κάνεις...Τι ακριβώς δε γουστάρεις και τι γουστάρεις?

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Αφού ξεκίνησες μίλα πιό καθαρά, κρεμόμαστε από τα χςίλια (posts) σου !

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

OXIA, Συνοψίζοντας τα προηγούμενα posts μου στο thread, ένας άνδρας πληρώνει μια πόρνη για να την γαμήσει (και whatever συμφωνήσουν) κυριολεκτικά (= μόνο σωματικά) και όχι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, προσβάλλοντας την, μειώνοντας την ή ασκώντας εξουσία.
Αν η συμπεριφορά της πόρνης είναι  απαράδεκτη, δεν είναι αυτός λόγος ούτε να πέσουμε στο επίπεδο μιας πουτάνας, ή να την ξεφτυλίσουμε κατά πρόσωπο ή σε τρίτους.  Δεν έχει νόημα και συν τοις άλλοις είναι άδικο γιατί έτσι έχει μάθει.  Δεν σημαίνει πως μια πόρνη μπορεί να μην έχει «κοινωνική μόρφωση και συμπεριφορά», αλλά κι αν δεν έχει δικαιολογείται λόγω συνθηκών.

Ο str81977 με κάλυψε πλήρως, με μια μόνο προσθήκη. Άλλη απαίτηση έχω από την επαγγελματία σερβιτόρα στους ορίζοντες, που τα tips της ξεπερνούν ένα μισθό και άλλη από την επαγγελματία γκαρσόνα στο ταβερνάκι που είναι ευχαριστημένη με ένα ευρώ tip

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom