Νέα

Ηθικός κώδικας για πουτανόβιους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zestos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
1ον : Για να προλάβω αντίστοιχα σχόλια δεν είμαι ηθικολόγος, ούτε φεμινιστής.
2ον : Η πορνεία καλό θα ήταν να μην υπήρχε και οι άνθρωποι να ήταν ελεύθεροι να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους χωρίς τα χιλιάδες εμπόδια και φραγμούς (οικονομικά, ψυχικά, ηθικά κ.α) που βάζει η κολοταξική αυτή κοινωνία. Από τη στιγμή όμως που η πορνεία υπάρχει και κάποιοι όπως φαίνεται κι από εδώ μέσα - πολλοί - καταφεύγουμε σε αυτή για διάφορους (μάλλον λίγους και κοινούς σε όλους μας) λόγους, τότε πρέπει τουλάχιστον να επιδιώκουμε με τη στάση μας να μην την κάνουμε ακόμα πιο αποκρουστικό θεσμό από αυτό που ήδη αντικειμενικά είναι. Και εξηγούμαι αμέσως :

Διαβάζω πολλές φορές μυνήματα επισκεπτών του site που το λιγότερο δείχνουνε κόμπλεξ και προσβάλουν φόρα παρτίδα κάποια πουτανάκια, σαν κοινοί ρουφιάνοι. Καλυμένοι πίσω από την ανωνυμία του υποκοριστικού τους, βρίζουνε γυναίκες ("ξεκωλιάρες", "κατσίκες", "γίδες", "μπάζαρες" κ.λ.π) που εκτίθενται δημόσια πουλώντας τη σάρκα τους, δηλαδή που είναι θύματα μιας κολωκοινωνίας που αγοράζει και πουλάει την ανθρώπινη σάρκα. Και οι "μάγκες" εκτονώνουνε τα κόμπλεξ τους στιγματίζοντας αυτά τα θύματα που δεν έχουνε τρόπο να αμυνθούνε, ούτε να απαντήσουν. Πιστεύω πως αυτή η συνήθεια πρέπει να σταματήσει και προτείνω σε όσους νοήμονες φίλους είναι εδώ μέσα, 2-3 γενικούς κανόνες, κάτι σαν άγραφους ηθικούς κώδικες για τους πουτανόβιους κι όποιος φίλος θέλει να συμπληρώσει κάτι ας το κάνει, για να διαμορφωθεί ένα τελικό πλαίσιο σεβασμού που προτείνω να προσπαθήσουμε όλοι (όσοι είναι νοήμονες κι όχι κάφροι) να εφαρμόζουμε:

1) Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες δεν κράζουμε και δεν στιγματίζουμε ποτέ τα καημένα τα πουτανάκια προσωπικά, αλλά μόνο τους αληταράδες που τα εκδίδουν και τα κολομάγαζά τους.
2) Στις κριτικές μας να εστιάζουμε πρώτα και ιδιαίτερα σε ζητήματα κανόνων υγιεινής, γιατί σε τελική ανάλυση αυτά είναι τα πιο σοβαρά. 
3) Να σεβόμαστε τα πουτανάκια όταν δείχνουν ότι είναι ξεθεωμένα ή όταν γουστάρουν να βάζουν τους δικούς τους κανόνες για το πως θα το κάνουν (αν δε θέλουν από πίσω, αν δεν δίνουν γλωσόφιλα κ.λ.π), είναι δικαίωμά τους.

Τα γράφω αυτά γιατί είμαι αγανακτησμένος με ορισμένους από εδώ μέσα και το χειρότερο από όλα, γιατί με έπιασα σε μια-δυο κριτικές μου να κοντεύω να τους μιμηθώ επηρεασμένος από το κλίμα της τζαμπορουφιανιάς που πάνε να επιβάλουνε εδώ μέσα σαν αισθητική, με το επίχρισμα της "μαγκιάς του γαμίκουλα"....

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τα λες αδελφέ αλλά έχουμε δημοκρατία και όταν κάποιος έχει παράπονο γιατί η πουτάνα τον ξεπέταξε ,η τον έκανε μαλακά έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του , και να εκφραστή όπως θέλει , για να προστατεύσει και τους άλλους συνάδελφους .

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
επισης απο την στιγμη που την πληρωνεις και σου εχει ξεκαθαρισει τις υπηρεσιες που προσφερει ειναι υποχρεωμενη να τις προσφερει.δεν ειμαστε κοροιδα να πληρωνουμε για να μας κοροιδευουν αφου απο εμας ζουνε.

OP
OP
Z

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Καλά τα λες αδελφέ αλλά έχουμε δημοκρατία και όταν κάποιος έχει παράπονο γιατί η πουτάνα τον ξεπέταξε ,η τον έκανε μαλακά έχει το δικαίωμα να πει την γνώμη του , και να εκφραστή όπως θέλει , για να προστατεύσει και τους άλλους συνάδελφους .
Μεγάλε, άστο, όταν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που πουλάει τη σάρκα του, αρχίδια δημοκρατία έχουμε, αυτή είναι η δημοκρατία των νταβατζήδων. Επίσης μεγάλε, αν κάποιος έχει παράπονο από το πουτανάκι είναι απλό : του το λέει, δεν το ρουφιανεύει δημόσια και ανώνυμα. Και σε τελική ανάλυση κατά το "τα παράπονα στη διεύθυνση", τα παράπονα και το κράξιμο στους αλητήριους τους νταβάδες, όχι στα θυματά τους.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
εαν βεβαια δεν υπηρχε πορνεια πολλοι θα ηταν forever αγαμητοι

Επισκέπτης

Πάντως φίλε νομίζω ότι αν και κάποιες φορές μπορεί να λέμε καμια κουβέντα παραπάνω στις πόρνες,γνώμη μου είναι ότι τις σεβόμαστε πολύ περισσότερο σαν ανθρώπους,γυναίκες και επαγγελματίες από ότι τις ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ που κυκλοφορούν έξω και το παίζουν και κυρίες!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε Zestos
Συμφωνώ όσον αφορά το θέμα μέ τούς χαρακτηρισμούς.Ακόμα καί όταν δέν είναι κάποιος ευχαριστημένος από τίς υπηρεσίες κάποιας κοπέλας δέν χρειάζεται νά καταφεύγει σέ άσχημες εκφράσεις,καλό είναι όμως νά γράφει στήν κριτική του ότι δέν έμεινε ευχαριστημένος.Τό σύνολο τών κριτικών βοηθάει όλους νά εχουν μία σαφή άποψη γιά τό πού αξίζει περισσότερο νά πάνε.Εγώ πάντως μετά από πολύμηνη παρακολούθηση των κριτικών έκανα τήν επιλογή μου πρίν λίγο καιρό(απείχα χρόνια από τό σπόρ)και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Πιστεύω όμως ότι ίσως θά πρέπει νά αναθεωρήσουμε λίγο σχετικά μέ τήν εκμετάλευση τών κοριτσιών από τήν κοινωνία κτλ.Φυσικά αν μία κοπέλα εξαναγκάζεται από κάποιους νά βγεί στήν πορνεία είναι τρισάθλιο.Αν όμως μία κοπέλα θέλει νά γίνει πλούσια μέσα σέ σύντομο χρονικό διάστημα,δέν νομίζω ότι πρέπει νά τήν θεωρούμε θύμα τής κοινωνίας,απλά ένα άτομο ενήλικο πού κανει τίς επιλογές του στή ζωή ,όπως όλοι μας.ίσως πρέπει νά αρχίσουμε νά τό θεωρούμε ένα επάγγελμα οπως όλα τά άλλα ή ακόμα καλύτερα λειτούργημα.Δεν ξέρω άν ακούγεται υπερβολικό,αλλά σκέψου πόσο περισσότερα θά ήταν τά σεξουαλικά εγκλήματα ,αν δέν υπήρχε ή πορνεία,αφού ένα σημαντικό ποσοστό συνανθρώπων μας ,γιά διάφορους λόγους δέν έχουν άλλη επιλογή στό θέμα αυτό.Αλλά και όσοι πάνε περιστασιακά ή από χόμπι,πιστεύω ότι δέν εκτονώνοντε μόνο σεξουαλικά,αλλά τελειώνοντας,καί άν ή κοπέλα ήταν σωστή νιώθουν καί καλύτερα ψυχολογικά,νιώθουν "καλύτεροι" γενικά.
Είμαι κάθετα αντίθετα στήν πορνεία διά της βίας.Θέλω νά πιστεύω ότι στά μαγαζιά πού συχνάζουμε και πού αναφεροντε σε αυτό τό site δέν υφίστατε τέτοιο θέμα.Εγώ τουλάχιστον άν έχω τέτοια υποψία δέν πρόκειται νά πατήσω τό πόδι μου.Σέ κάθε άλλη περίπτωση δεν το θεωρώ αποκρουστικό τό όλο θέμα όπως εσύ.Αν τό θεωρούσα δέν θά μπορόυσα νά πάω όσο ανάγκη κι'αν είχα.Χίλιες φορές νά τήν έβρισκα μόνος μου :bigdick: .
Εσύ πώς μπορείς όμως?

Επισκέπτης

Φίλε Σεξομηχανή δεν συμφωνώ μαζί σου ως προς το εξής: ότι οι πόρνες είναι ενήλικες και οτι θέλουν να βγάλουν πολύ χρήμα και γρήγορα και για αυτό επιλέγουν το επάγγελμα της πόρνης.Εγώ θεωρώ ότι οι περισσότερες γυναίκες που καταλήγουν να γίνουν πόρνες το κάνουν λόγω μεγάλης οικονομικής ανάγκης,λόγω έλλειψης οικονομικής στήριξης από την οικογένεια τους,αλλά και λόγω πιθανών ερωτικών απογοητεύσεων,ψυχολογικών προβλημάτων ή και εξαρτήσεων(π.χ ναρκωτικά).Υπάρχει και μια μικρή μειοψηφία νυμφομανών που επιλέγει το επάγγελμα της πόρνης γιατί με ένα σμπάρο έχει δύο τρυγώνια...πολλούς πούτσους και χρήμα!

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε Σεξομηχανή δεν συμφωνώ μαζί σου ως προς το εξής: ότι οι πόρνες είναι ενήλικες και οτι θέλουν να βγάλουν πολύ χρήμα και γρήγορα και για αυτό επιλέγουν το επάγγελμα της πόρνης.Εγώ θεωρώ ότι οι περισσότερες γυναίκες που καταλήγουν να γίνουν πόρνες το κάνουν λόγω μεγάλης οικονομικής ανάγκης,λόγω έλλειψης οικονομικής στήριξης από την οικογένεια τους,αλλά και λόγω πιθανών ερωτικών απογοητεύσεων,ψυχολογικών προβλημάτων ή και εξαρτήσεων(π.χ ναρκωτικά).Υπάρχει και μια μικρή μειοψηφία νυμφομανών που επιλέγει το επάγγελμα της πόρνης γιατί με ένα σμπάρο έχει δύο τρυγώνια...πολλούς πούτσους και χρήμα!
Αν ειναι έτσι όπως τά λές,όταν πηγαίνεις μαζί τους δέν αισθάνεσαι ότι τίς εκμεταλεύεσαι? καί ότι αυτές είναι τό θύμα καί εσυ ό θύτης?
Η οικονομική ανάγκη,η έλλειψη οικονομικής(και όχι μόνο) στήριξης από τήν οικογένοια καί οί πιθανές ερωτικές απογοητεύσεις είναι κοινές γιά πολλές γυναίκες,δέν γίνοντε όμως όλες πόρνες,άρα οδηγούμαστε πάλι στό συμπέρασμα ότι πρόκειται γιά συνειδητή επιλογή.Θά συμφωνήσω μόνο όσον αφορά τά ναρκωτικά.
Τέλος πάντων ό καθένας έχει τήν αποψή του,εγώ αυτό παραθέτω εδώ τήν προσωπική μου άποψη.

Επισκέπτης
Αν ειναι έτσι όπως τά λές,όταν πηγαίνεις μαζί τους δέν αισθάνεσαι ότι τίς εκμεταλεύεσαι? καί ότι αυτές είναι τό θύμα καί εσυ ό θύτης?
Η οικονομική ανάγκη,η έλλειψη οικονομικής(και όχι μόνο) στήριξης από τήν οικογένοια καί οί πιθανές ερωτικές απογοητεύσεις είναι κοινές γιά πολλές γυναίκες,δέν γίνοντε όμως όλες πόρνες,άρα οδηγούμαστε πάλι στό συμπέρασμα ότι πρόκειται γιά συνειδητή επιλογή.Θά συμφωνήσω μόνο όσον αφορά τά ναρκωτικά.
Τέλος πάντων ό καθένας έχει τήν αποψή του,εγώ αυτό παραθέτω εδώ τήν προσωπική μου άποψη.

Θα συμφωνούσα μαζί σου ότι ίσως τελικά είναι επιλογή τους όχι όμως συνειδητή...και εδώ φυσικά τίθεται το προαιώνιο ερώτημα του αν υπάρχει ελεύθερη βούληση? Εγώ προσωπικά πολύ αμφιβάλλω!
Τώρα αναφορικά με το πρώτο σου ερώτημα θα σου έλεγα ότι αρκετές φορές αισθάνομαι ότι τις εκμεταλλεύομαι αλλά κάπου πρέπει να εκτονωθούμε και εμείς.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μεγάλε, άστο, όταν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που πουλάει τη σάρκα του, αρχίδια δημοκρατία έχουμε, αυτή είναι η δημοκρατία των νταβατζήδων. Επίσης μεγάλε, αν κάποιος έχει παράπονο από το πουτανάκι είναι απλό : του το λέει, δεν το ρουφιανεύει δημόσια και ανώνυμα. Και σε τελική ανάλυση κατά το "τα παράπονα στη διεύθυνση", τα παράπονα και το κράξιμο στους αλητήριους τους νταβάδες, όχι στα θυματά τους.
κατσε ρε φιλε γιατι πηρες πολυ φορα.και αν θελει καποιος να πουλησει τη σαρκα του επειδη το γουσταρει και θελει να βγαλει λεφτα? αυτη η περιπτωση δεν υπαρχει για σενα? και ηρεμησε λιγο αρκετες πουτανες τωρα εχουν χαρτια ειναι δηλωμενες,καταχωρημενες και ανεξαρτητες.δεν ειναι ολες με νταβατζηδες αν ειναι δυνατον.και εγω που παω και δινω 20 και 50 ευρω και δεν περασω καλα τι φταιω? να μην γραφουμε κριτικες και να μην κανουμε αναφορες αρνητικες παρα μονο θετικες? αυτο δεν ειναι λιγο πουτανοδουλιαση και πουτανοκαψουρα? ελευθερη αγορα εχουμε φιλε μου και ο καθενας κανει την κριτικη του ειτε περασει καλα ειτε περασει σκατα σε οποιοδηποτε μερος δινει τα λεφτα του.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Φιλε zeste εφοσον πληρωνουμε θα λεμε και την γνωμη μας..Μην ξεχνας οτι σε αυτο το site εχουν ακουστει και καλα λογια για ιεροδουλες..Δεν λεω σεβασμο στις ιεροδουλες και σε αυτο που κανουν αλλα δεν ειμαστε και μαλακες..

OP
OP
Z

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
κατσε ρε φιλε γιατι πηρες πολυ φορα.και αν θελει καποιος να πουλησει τη σαρκα του επειδη το γουσταρει και θελει να βγαλει λεφτα? αυτη η περιπτωση δεν υπαρχει για σενα? και ηρεμησε λιγο αρκετες πουτανες τωρα εχουν χαρτια ειναι δηλωμενες,καταχωρημενες και ανεξαρτητες.δεν ειναι ολες με νταβατζηδες αν ειναι δυνατον.και εγω που παω και δινω 20 και 50 ευρω και δεν περασω καλα τι φταιω? να μην γραφουμε κριτικες και να μην κανουμε αναφορες αρνητικες παρα μονο θετικες? αυτο δεν ειναι λιγο πουτανοδουλιαση και πουτανοκαψουρα? ελευθερη αγορα εχουμε φιλε μου και ο καθενας κανει την κριτικη του ειτε περασει καλα ειτε περασει σκατα σε οποιοδηποτε μερος δινει τα λεφτα του.
Μεγάλε εγώ πήρα φόρα κι εσύ την κατηφόρα. Το ότι ένα ποσοστό από τις πόρνες είναι "ανεξάρτητες" σημαίνει ότι η κοινωνία δεν τις σπρώχνει να ξεπουλάνε το κορμί τους; Ξέρεις καμιά πουτάνα που να μπορούσε η κοινωνία να της εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή και εκείνη να ήθελε να πηγαίνει με το κάθε πεινάλα κακομοίρη; Στατιστικά ασφαλώς θα υπάρχουν και όσες το γουστάρουν από κάποια ιδιαίτερη διαστροφή. Αλλά σε τελική ανάλυση ρε φίλε τις διαστροφές ποιός τις φτιάχνει; Οι άνθρωποι τις επιλέγουν μόνοι τους ή τους τις πασάρει σαν ψυχολογικές "διεξόδους" ή σαν επιροή ή σαν πρότυπο ή σαν κουσούρι η κοινωνία; Όσο για την ελεύθερη αγορά συμφωνούμε μεγάλε, αυτό λέω και εγώ : "ελεύθερη αγορά" έχουμε, δηλαδή η σάρκα πουλιέται ελέυθερα από τους νταβατζήδες πωλητές. Αυτή είναι η ελέυθερη αγορά, καμία σχέση με την ελευθερία και της ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν έχει. Και τέλος δεν διαφωνώ με την "κριτική" όπως λες, αλλά με το ανώνυμο ρουφιανιλίκι, τις προσβολές και το στιγματισμό για τα πουτανάκια, που μην ξεχνάς, αυτά δεν έχουνε το "ελεύθερο" και "δημοκρατικό" δικαίωμα που μπορεί να έχει ο κάθε μ------ς πελάτης που επιλέγει να τις σκυλοβρίζει από εδώ μέσα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Na sumplirwsw oti exoume dhmokratia! Giati otan i poutana paei kai ginete poutana, alles fores ginete eksanagkasmou, alla tis perissoteres fores thelei kai ginete gia ta lefta. Kai eksanagkasmou na itan, tote as min to kanei, an den thelei kai exei askioprepeia as min to kanei kai as tin xtupisoun i otidipote, akoma kai na ti skotosoun. Alla ola auta an exei aksioprepeia. Tis perissoteres fores theloun kai to kanoun. Opote Zestos den mas ta les kala! Exoume dhmokratia epeidh exoun to dikaiwma kai poulane opws les ti sarka tous! An den eixame dhmokratia pistepse me oti den tha to kanan auto, kai na to kanan tha itan polloi liges ews elaxistes kai stin pleiopsifia tous tha to ithelan kai tha to ekanan. Kai oses den theloun arnitiki kritiki, as ekfrastous apo mones tous, den xreiazontai dikhgorous, exoun kai autes to dikaiwma tis eleutherhs ekfrashs edw! Kai an akoma den theloun arnitiki kritikh, as ferontai anthrwpina! Kai stin teliki an den theloun arnitiki kritiki as allaksoun epaggelma!
καλα γραφε ελληνικα

αυτο το "αν εχει αξιοπρεπεια να μην το κανει κ ας την χτυπησουν ή την σκοτωσουν ή οτιδηποτε.. ενω αν το κανει δεν εχει αξιοπρεπεια..." ολ δε μανυ... τι διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου παλι εδω μεσα...
ολο το υπολοιπο δεν το διαβασα γιατι ειναι γκρικλιζ κ ειναι κουραστικο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο ηθικο κωδικας ειναι δεν υπαρχει ηθικη στην αμαρτια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
1ον : Για να προλάβω αντίστοιχα σχόλια δεν είμαι ηθικολόγος, ούτε φεμινιστής.
2ον : Η πορνεία καλό θα ήταν να μην υπήρχε και οι άνθρωποι να ήταν ελεύθεροι να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους χωρίς τα χιλιάδες εμπόδια και φραγμούς (οικονομικά, ψυχικά, ηθικά κ.α) που βάζει η κολοταξική αυτή κοινωνία. Από τη στιγμή όμως που η πορνεία υπάρχει και κάποιοι όπως φαίνεται κι από εδώ μέσα - πολλοί - καταφεύγουμε σε αυτή για διάφορους (μάλλον λίγους και κοινούς σε όλους μας) λόγους, τότε πρέπει τουλάχιστον να επιδιώκουμε με τη στάση μας να μην την κάνουμε ακόμα πιο αποκρουστικό θεσμό από αυτό που ήδη αντικειμενικά είναι. Και εξηγούμαι αμέσως :

Διαβάζω πολλές φορές μυνήματα επισκεπτών του site που το λιγότερο δείχνουνε κόμπλεξ και προσβάλουν φόρα παρτίδα κάποια πουτανάκια, σαν κοινοί ρουφιάνοι. Καλυμένοι πίσω από την ανωνυμία του υποκοριστικού τους, βρίζουνε γυναίκες ("ξεκωλιάρες", "κατσίκες", "γίδες", "μπάζαρες" κ.λ.π) που εκτίθενται δημόσια πουλώντας τη σάρκα τους, δηλαδή που είναι θύματα μιας κολωκοινωνίας που αγοράζει και πουλάει την ανθρώπινη σάρκα. Και οι "μάγκες" εκτονώνουνε τα κόμπλεξ τους στιγματίζοντας αυτά τα θύματα που δεν έχουνε τρόπο να αμυνθούνε, ούτε να απαντήσουν. Πιστεύω πως αυτή η συνήθεια πρέπει να σταματήσει και προτείνω σε όσους νοήμονες φίλους είναι εδώ μέσα, 2-3 γενικούς κανόνες, κάτι σαν άγραφους ηθικούς κώδικες για τους πουτανόβιους κι όποιος φίλος θέλει να συμπληρώσει κάτι ας το κάνει, για να διαμορφωθεί ένα τελικό πλαίσιο σεβασμού που προτείνω να προσπαθήσουμε όλοι (όσοι είναι νοήμονες κι όχι κάφροι) να εφαρμόζουμε:

1) Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες δεν κράζουμε και δεν στιγματίζουμε ποτέ τα καημένα τα πουτανάκια προσωπικά, αλλά μόνο τους αληταράδες που τα εκδίδουν και τα κολομάγαζά τους.
2) Στις κριτικές μας να εστιάζουμε πρώτα και ιδιαίτερα σε ζητήματα κανόνων υγιεινής, γιατί σε τελική ανάλυση αυτά είναι τα πιο σοβαρά. 
3) Να σεβόμαστε τα πουτανάκια όταν δείχνουν ότι είναι ξεθεωμένα ή όταν γουστάρουν να βάζουν τους δικούς τους κανόνες για το πως θα το κάνουν (αν δε θέλουν από πίσω, αν δεν δίνουν γλωσόφιλα κ.λ.π), είναι δικαίωμά τους.

Τα γράφω αυτά γιατί είμαι αγανακτησμένος με ορισμένους από εδώ μέσα και το χειρότερο από όλα, γιατί με έπιασα σε μια-δυο κριτικές μου να κοντεύω να τους μιμηθώ επηρεασμένος από το κλίμα της τζαμπορουφιανιάς που πάνε να επιβάλουνε εδώ μέσα σαν αισθητική, με το επίχρισμα της "μαγκιάς του γαμίκουλα"....

Έχεις μεγάλο δίκιο.
Αλλά το εύκολο είναι πάντα κ σε όλες τις περιπτώσεις να τιμωρείς το θύμα. Λίγοι ψάχνουν να βρουν ποιος και γιατί το ώθησε στις ΄"αξιόποινες" (ας μου επιτραπεί η χρήση του όρου) πράξεις του.

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Vothros: Αν και καθήμενος, σωστά ομιλείς.

Zestos και λοιποί. Η όποια συμπεριφορά μας, χαρακτηρίζει εμάς τους ίδιους. Θεωρώ αυτονόητο πως δεν πρέπει να μειώνουμε, προσβάλουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις πόρνες.Δεν έχει να κάνει με ηθικό κώδικα πουτανόβιων, αλλά με ανδρικό κώδικα συμπεριφοράς.  Χωρίς να υπεισέλθω σε προηγούμενα posts, θέλω να μας θυμίσω, πως τις περισσότερςε φορές πρόκειται για πολύ νέες κοπέλες που ξεπατρίστηκαν για να τις γαμάνε άνδρες με τα διπλά τους χρόνια. Κορίτσια σε νέα ηλικία, που σε άλλες συνθήκες θα σπούδαζαν και θα ζούσαν με τα χρήματα των γονιών τους, έχουν πάρει τη ζωή τους στα χέρια τους. Αλήθεια πόσοι από εμας βρεθήκαμε στην ηλικία τους να δουλεύουμε σε ξένη χώρα?
Φυσικά και δεν ζητάω από κανένα να σέβεται (και λεκτικά) μια πόρνη. Ο καθένας μας έχει το δικό του κώδικα συμπεριφοράς (και ηθικής).

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχει να κάνει με ηθικό κώδικα πουτανόβιων, αλλά με ανδρικό κώδικα συμπεριφοράς.

Ένα μικρό σχόλιο:
Έχει να κάνει με ανθρώπινο ηθικό κώδικα συμπεριφοράς, είτε άνδρα, είτε γυναίκας.
Μην ξεχνάς πως όσο υποτιμητικά αναφέρονται ορισμένοι άνδρες στις πουτάνες, άλλο τόσο το κάνουν και οι γυναίκες. Ασχέτως που δεν το γράφουν εδώ μέσα.... :uglystupid:
Τώρα βέβαια, το ήθος για τον καθένα, εκτιμάται και ερμηνεύεται διαφορετικά...

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κατ’ αρχάς συγχαρτήρια για το thread.
Θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου.
Εφόσον υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος του οποίου περιορίζεται η ελευθερία (γιατί η πορνεία, δηλαδή η υποχρέωση να ανέχεσαι κάποιον, που ικανοποιεί τα γούστα του πάνω στο σώμα σου, είναι περιορισμός της ελευθερίας), τότε απέχουμε πολύ από το να θεωρούμαστε πολιτισμένη κοινωνία.
Κατά τα λοιπά, δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, ελάχιστες γυναίκες είναι αυτές που εκπορνεύονται επειδή είναι ελεύθερη επιλογή ή επιθυμία τους (λ.χ. είναι νυμφομανείς).
Οι περισσότερες είναι είτε οικονομικές μετανάστριες που εξαναγκάσθηκαν από την ανέχεια, είτε θύματα trafficing (γι αυτό προσπαθώ να αποφεύγω τις ξένες και μάλιστα τις μικρότερες σε ηλικία), είτε έχουν πιεστική οικονομική ανάγκη και δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο, κάποιες φορές μπορεί να έχουν και κάποια υπαιτιότητα (σε διάφορους βαθμούς κάθε φορά), επιλέγοντας λ.χ. την «εύκολη» λύση.
Κάποτε ένα cg που συναντούσα συχνά, μου είπε ότι παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολή κομμωτικής και όταν μετά από καιρό την ρώτησα αν θα ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα μου απάντησε «- μα τι θες να δουλεύω για 20 ευρώ την μέρα ;» όταν με χρέωνε 100 ευρώ/ώρα (έδινα παραπάνω) και μου έλεγε ότι δίνει τα 20 μόνο στην τηλεφωνήτρια.
Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να καταδείξω πόσο ζώα είμαστε, πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδηγούν έναν άντρα στις πόρνες (ή ίσως έτσι θέλω ή με βολεύει να πιστεύω και εγώ).
Εγώ προσωπικά θεωρώ ως την πιο σκοτεινή πτυχή του εαυτού μου αυτήν που με οδηγεί (όχι πολύ συχνά βέβαια) στα cg και δεν ξέρω αν θα την εξερευνήσω και ποτέ.
Περιττό να σου πω ότι συμφωνώ με τον κώδικα σου.
Αυτά προς το παρόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom