Νέα

Ιστοριες της Χυλόπιτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206
Δεν βρηκα αλλο παρομοιο θεμα και επειδη δεν νομιζω να υπαρχει καποιος / α να μην εχει φαει ή δωσει χυλοπιτα εδω ειναι ενα καλο μερος για να πουμε τις ιστοριες μας ... σιγουρα εχουν πλακα αλλα και δραμα μερικες φορες....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Εχω ριξει αμετρητες χυλοπιτες γιατι εχω πολυ υψηλες απαιτησεις .
Εχω φαει μολις μια.
Δικαιολογηθηκε οτι δεν ειμαι ο τυπος της.Πονεσε πολυ, εχω ακομη την photo της.  :S :S :S

URL]]

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
μποι αν και κυριακη εχουν ψιλοκινησουλα τα θρεντακια.δεν ηταν αναγκη :hi:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το σωστο πρεπει να ειναι με γιωτα,  αλλοιωs παραπεμπει στο γνωστο φαγητο
Παντωs και στα δυο ειμαστε δυνατοι ...... :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
την πρωτη χυλοπιτα την εριξα στην 6 δημοτικου χειμωνα

την πρωτη χυλοπιτα την εφαγα 6 δημοτικου καλοκαιρι λιγο πριν κλεισει το σχολειο

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ο Σπαλιάρας ούτε έχει φάει ούτε έχει ρίξει χυλόπιτα .... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απεναντιαs...............εχει ριξει....Αλλωστε  πωs θα πηγαινε στην  4.000   αν δεν ειχε χιλοπιτιασει την 3999 ??? :grin:

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206
μποι αν και κυριακη εχουν ψιλοκινησουλα τα θρεντακια.δεν ηταν αναγκη :hi:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. δεν νομιζω να εκανα κατι κακο ανοιγοντας ενα τετιοιο θρεντακι.... ισα ισα  που υπαρχουν χυλοπιτες που εχουν πλακα ή δραμα αναλογα με το ποιος την δινει ή την τρωει.....
Επειδη εχω λιγα μνμτα δεν σημαινει τιποτα ... δεν ειμαι απο τους τυπους που σχολιαζουν τα παντα...
Το pc ειναι ανοιχτο 15ωρες την ημερα και τις 10 ειναι στο bou .....

Τελος παντων,  η ποιο ωραια χυλοπιτα που εχω ριξει εστω και δια της πλαγιας οδου !! ηταν στην σχολη που με γυροφερνε ενα γκομενακι , εγω ομως επαιζα με ενα αλλο τουμπανο  απο την ιδια σχολη το οποιο γουσταρε και αυτο και στην ουσια τα ειχαμε .Παιρνει γραμμη λοιπον οτι η αλλη μου την πεφτει και σε μια καφετερια την βλεπει σηκωνεται παει και καθεται διπλα της με ανεση και της λεει οτι εγω ΔΕΝ ενδιαφερομαι γιατι ειναι αυτη μαζι μου . δεν την ενοιξε ουτε η παρεα της ουτε ο κοσμος στην καφετερια ....
Η κοπελα αλλαξε 4 χρωματα (μπορει και 5) και εκοψε την διαδικασια προσεγγισης  :pipa2: :pipa2:  σε χρονο ρεκορ , εγω δεν μπηκα στην διαδικασια (μουτρα , κλαματα , μπηχτες) να την χυλοπιτασω και η δικια μου καυλωσε πολυ με την ολη φαση που μετα απο αυτο ακολουθησε ... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Επισκέπτης
Η χυλοπιτα δινει ολη την αξια στο παιχνιδι. Χωρις αυτη θα ημασταν σαν τα ζωα..
Σεξ για αναπαραγωγη. Το φλερτ και το καμακι θα ηταν τελειως αχρηστα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
μικρός ήμουν θεός ακόμα και σε σχέση με τον σπαλιάρα  :tits2: αλλά δεν άφηνα ποτέ καμία να μ αγγίξει  :grin:

περα από την πλάκα... μεγάλη υπόθεση να σου την πέφτουν και να απορρίπτεις κόσμο για πλάκα,αν το ζούσε ένας άντρας για σχετικά μεγάλο χρονικά διάστημα θα καταλάβαινε γιατί οι γκόμενες νιώθουν τόσο ντίβες  ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Η πιο προσφατη χυλοπιτα ηταν πριν αρκετα χρονια 4-5 ... ερχοταν μοντελο γνωστο πλεον τοτε οχι τοσο!!! στον χωρο που εργαζομουν κ αραζε σε παρακειμενη καφετερια λογο φιλιας με τον μπουφετζη ... ολο πιαναμε κουβεντα κ ολο μου εδειχνε προσφατες φωτο της ακομα κ ψιλο γυμνες και ηταν ολο ναζι ... σε καποια φαση αλλαξαμε κ τηλεφωνα ! ενα απογευμα την πηρα τηλ και της προτεινα να παμε για φαγητο το βραδυ ηταν κ καλοκαιρι κ μου απαντησε οτι ετοιμαζεται για ταξιδι σε 2 μερες φευγει κ δεν μπορει ... κ αρνηθηκε! Μετα απο λιγο καιρο διαβαζα για την σχεση της με γνωστο ποδοσφαιριστη αλοδαπο ... τρομοκρατη ... λολ 

Εκτοτε την πεφτω εκ του ασφαλους κ απεχω απο ψωνια ψιλομητες κτλπ 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Η πιο προσφατη χυλοπιτα ηταν πριν αρκετα χρονια 4-5 ... ερχοταν μοντελο γνωστο πλεον τοτε οχι τοσο!!! στον χωρο που εργαζομουν κ αραζε σε παρακειμενη καφετερια λογο φιλιας με τον μπουφετζη ... ολο πιαναμε κουβεντα κ ολο μου εδειχνε προσφατες φωτο της ακομα κ ψιλο γυμνες και ηταν ολο ναζι ... σε καποια φαση αλλαξαμε κ τηλεφωνα ! ενα απογευμα την πηρα τηλ και της προτεινα να παμε για φαγητο το βραδυ ηταν κ καλοκαιρι κ μου απαντησε οτι ετοιμαζεται για ταξιδι σε 2 μερες φευγει κ δεν μπορει ... κ αρνηθηκε! Μετα απο λιγο καιρο διαβαζα για την σχεση της με γνωστο ποδοσφαιριστη αλοδαπο ... τρομοκρατη ... λολ 

Εκτοτε την πεφτω εκ του ασφαλους κ απεχω απο ψωνια ψιλομητες κτλπ 

URL]]

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
otan λες την πεφτεις εκ του ασφαλους τι εννοεις μονο σε πουτανες

οχι ρε φιλος στην πουτανα δεν την πεφτεις ουτε κανεις καμακι ... πληρωνεις κ γαμας .... εκτος αν τα εχεις μπερδεψει εσυ και νομιζεις σε γουσταρουν κιολας τα πουτανακια επι πληρωμη...

νομιζω το αιτιλογισα το εκ του ασφαλους οτι δεν κανω κινηση οταν καταλαβενω οτι η αλλη ειναι ψωναρα και δεν παταει στην γη και πεζει με ολους απλα για επιβαιβεωση ... οταν καταλαβα οτι εχω εστω 50% πιθανοτητες να με γουσταρει ... τοτε προχοραω... και την πεφτω !

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
οχι ρε φιλος στην πουτανα δεν την πεφτεις ουτε κανεις καμακι ... πληρωνεις κ γαμας .... εκτος αν τα εχεις μπερδεψει εσυ και νομιζεις σε γουσταρουν κιολας τα πουτανακια επι πληρωμη...

νομιζω το αιτιλογισα το εκ του ασφαλους οτι δεν κανω κινηση οταν καταλαβενω οτι η αλλη ειναι ψωναρα και δεν παταει στην γη και πεζει με ολους απλα για επιβαιβεωση ... οταν καταλαβα οτι εχω εστω 50% πιθανοτητες να με γουσταρει ... τοτε προχοραω... και την πεφτω !

οι πουτανες με γουσταρουν να ξερεις

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
den ειχατε διαβασει την ιστορια που γαμουσα ενα εσκορτ στο πρεσιντεντ κ την φιλαγα στα ματια κ την ελεγα μωρο μου

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
den ειχατε διαβασει την ιστορια που γαμουσα ενα εσκορτ στο πρεσιντεντ κ την φιλαγα στα ματια κ την ελεγα μωρο μου

Εκεινα τα ρομαντικα λεπτα θα εύχονταν να ηταν τυφλη και κουφη τυπε.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom