το ζήτημα έχει σχέση με τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.
Mπα....δεν το ξέρω.
Καλό βράδυ και από μένα.
το ζήτημα έχει σχέση με τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.
θα αναστενάξουν τα παιδάκια στης 13/12Ευχαριστώ τις τίμιες κουβέντες που ανταλλάξαμε κ δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.Μπορείτε να συνεχίσετε φίλοι,εγώ πάω γυμναστήριο γιατί πέταξα παχάκια κ φωνάζει η Φρόσω.Καλό βράδυ φίλοι και ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ξεχασες τους κομμουνιστεςΌπως το είπες.Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.Εγώ προσωπικά όμως τρελαίνομαι με φιλοκαπιταλιστές,ρατσιστές,εθνικιστές και κάθε λογής απο αυτές τις κατηγορίες.
Επίτηδες το έκανα.Αυτοί εμένα τουλάχιστον προσωπικά δεν με τρελαίνουνΞεχασες τους κομμουνιστες
Αυτό βλέπω και γω Αρίωνα την κάνανε για κάνα ποτό η τσάρκακομμένους τους βλέπω όλους σήμερα την κάνανε.
τα παλικάρια στερούνται ορθών γνώσεων ότι τους σερβίρουν λένε μάλλον θέλουν μαθήματα πολιτικής.Αυτό βλέπω και γω Αρίωνα την κάνανε για κάνα ποτό η τσάρκα
Επί του θέματος τώρα για να μην ξεφεύγω μου στείλανε πρόσφατα το Teutonic Knight
1190–1561 (Warrior 124)απο την ospey.Mερικά περιληπτικά λόγια για το βιβλίο.
The Military Order of Teutonic Knights was one of the three most famous Crusading Orders, on a par with the Templars and the Hospitallers. This title uses detailed illustrations and photographs to bring to life the appearance, beliefs and battle experience of the Teutonic Knights.
Αυτά απο μένα
Ο Απολλωνας δεν ηταν η Ελαφρα Ταξιαρχια ;Μου φαίνεται ότι η Ελαφρα ταξιαρχία ήταν οι Άγγλοι γιατί πολέμησαν οι στρατιώτες μονοι τους δίχως αξιωματικούς.Θυμάμαι καλά;
Καλημερα και απο εμενα.Επίτηδες το έκανα.Αυτοί εμένα τουλάχιστον προσωπικά δεν με τρελαίνουν
Πάντα με καλή διάθεση και πιστή σου επισημαίνω ότι σε ένα ποστάρισμα σου στην σελίδα 69 αφήνεις να εννοηθεί κάποιου είδους ίντριγκα ανάμεσα στον Άρη Βελουχιώτη τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Γεώργιο Σημίτη.....Δεν βλέπω που εκδηλώθηκε το μίσος για κάποιον,είτε για πρόγονο είτε για απόγονο.ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Μόνο γεγονότα παρατέθηκαν.Και εδώ δεν είναι οπαδικό θρεντ κ ούτε ευελπιστεί να γίνει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ευχαριστούμε για τα στοιχεία για τον Πέτρο Κόκκαλη που παράθεσες.ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΑ.
Πάντα με καλή διάθεση και πιστή σου επισημαίνω ότι σε ένα ποστάρισμα σου στην σελίδα 69 αφήνεις να εννοηθεί κάποιου είδους ίντριγκα ανάμεσα στον Άρη Βελουχιώτη τον Πέτρο Κόκκοι και τον Γεώργιο Σημίτη.....
Νόμιζα ότι ο σκοπός του Θρεντ ήταν να παραθέτουμε Στοιχειά και Ιστορικά Γεγονότα αφήνοντας έξω την Γνώμη μας και πολιτικές σκοπιμότητες.
Π.Χ την Τάδε Χρονολογία, οι Τάδε Άνθρωποι, Πολέμησαν στο Τάδε Πεδίο, με τους
Τάδε Ανθρώπους….
Και όχι Οι «κατά την Γνώμη μου Καλοί» Πολέμησαν τους «Κατά την Γνώμη μου Κακούς»…
Προφανώς έκανα λάθος,
Πάντα με καλή Πιστή…..
Ευχαριστω….