You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 245K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πολύ σωστόςεγώ θέλω να θέσω κάποια ζητήματα σε ότι αφορά θέματα στα οποία γίνεται από τον κάθε ένα από διαφορετική ιδεολογική βάση.
κάποιος που βάζει ένα ζήτημα καλό είναι και να γράφει και της πηγές του στο να ασπασθεί μια άποψη.
Το περίμενα απο το στύλ σου ότι θα είχες αντισημητικά κόμπλεξ.Ο Λένιν ήταν Εβραϊκής καταγωγής έχεις δίκιο.Στην Τσαρο-ορθόδοξη Ρωσία, οι Εβραίοι ήταν στις καταπιεσμένες μάζες και τα pogrom γινόντουσαν σε αυτούς για ασήμαντες αφορμές λόγω της θρησκείας τους.Ήταν φυσικό και επόμενο να ενταχθούν στους επαναστατικούς κύκλους ως καταπιεσμένη εθνότητα.Στον Stalin όμως είσαι λάθος.Όλοι οι σύγχρονοι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι είχε Γεωργιανή καταγωγή.
Να πω γω μερικά ευκολάκια.
Ο Ιησούς Χριστός τι καταγωγή είχε?
Ο Μαρδοχαίος Φριεζής ήρωας και συνταγματάρχης στο Αλβανικό μέτωπο που μαζί με τον Δαβάκη αντιμετωπίσανε την εισβολή των Ιταλών τι καταγωγή είχε?
Αλλοίμονο στο 2007 αν κρίνουμε αξιέπαινους και αξιοκάκιστους ανθρώπους βάση της καταγωγής,της θρησκείας η των σεξουαλικών προτιμήσεων που είχανε.
Ρε συ φίλε.....δεν βλέπω που έκρινε τα άτομα σύμφωνα με την καταγωγή τους....μια ερώτηση έκανε.
Επισκέπτης
μα η ιστορία είναι πολιτική.εεεεεεεεεππππππ........όχι εδώ πολιτική και αντιπαραθέσεις.εδω διαβάζουμε και μαθαίνουμε ιστορικές στιγμές....σεβαστήτε το όλοι...
Το περίμενα απο το στύλ σου ότι θα είχες αντισημητικά κόμπλεξ.
Κοίτα τώρα εσύ τι κάνεις......από το στύλ του δηλαδη τον κρίνεις ;;;
Στην ερώτησή του κάνω και γω μια ερώτηση.Κουβέντα κάνουμε μην τρελαίνεσαι ;)Ρε συ φίλε.....δεν βλέπω που έκρινε τα άτομα σύμφωνα με την καταγωγή τους....μια ερώτηση έκανε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το περίμενα απο το στύλ σου ότι θα είχες αντισημητικά κόμπλεξ.Ο Λένιν ήταν Εβραϊκής καταγωγής έχεις δίκιο.Στην Τσαρο-ορθόδοξη Ρωσία, οι Εβραίοι ήταν στις καταπιεσμένες μάζες και τα pogrom γινόντουσαν σε αυτούς για ασήμαντες αφορμές λόγω της θρησκείας τους.Ήταν φυσικό και επόμενο να ενταχθούν στους επαναστατικούς κύκλους ως καταπιεσμένη εθνότητα.Στον Stalin όμως είσαι λάθος.Όλοι οι σύγχρονοι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι είχε Γεωργιανή καταγωγή.
Να πω γω μερικά ευκολάκια.
Ο Ιησούς Χριστός τι καταγωγή είχε?
Ο Μαρδοχαίος Φριεζής ήρωας και συνταγματάρχης στο Αλβανικό μέτωπο που μαζί με τον Δαβάκη αντιμετωπίσανε την εισβολή των Ιταλών τι καταγωγή είχε?
Αλλοίμονο στο 2007 αν κρίνουμε αξιέπαινους και αξιοκάκιστους ανθρώπους βάση της καταγωγής,της θρησκείας η των σεξουαλικών προτιμήσεων που είχανε.
Δεν έγραψα περί Εβραϊκής καταγωγής εγώ.Αυτό δεν το ήξερα περί Εβραιίκης καταγωγης του.Και ο Μαρδαχαίος Φρίζης ήταν Έλληνας Εβραίικης καταγωγης-ήρωας του 40.
Ναι απο αυτά που γράφει τον κρίνω.Δεν έτυχε να τα πούμε απο κοντά και τα λέμε ιντερνετικά.Για δεύτερη φορά σου λέω μην τρελαίνεσαι ;)Κοίτα τώρα εσύ τι κάνεις......από το στύλ του δηλαδη τον κρίνεις ;;;
Στην ερώτησή του κάνω και γω μια ερώτηση.Κουβέντα κάνουμε μην τρελαίνεσαι ;)
Τώρα μιλάς σωστά....γιατί ο γραπτός λόγος....πολλές φορές παρεξηγείται εύκολα....ακούστηκες κάπως....τσαντισμένος να το πώ ;;
Στο άλλο σου πόστ....απλά δεν πρόλαβα να απαντήσω....δεν τρελλάθηκα.
Εσύ ακούστηκες κάπως έτσι.....
Επισκέπτης
οι περισσότεροι Έλληνες δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ιστορία απλά ανά παράγουμε κείμενα γραμμένα από της μυστικές υπηρεσίας της Μεγ. Βρετανίας και των ΗΠΑ και πρόσφατο παράδειγμα το βιβλίο ιστορίας της Μαριέτας.
Λοιπόν.....τα Ρωσικά δρώμενα επί Στάλιν...δεν είναι το φόρτε μου.
Να σας αλλάξω λίγο πορεία :
Ξέρει κανείς....το όνομα Ισλανδού φυσιοδίφη- αλχημιστή του 16ου αιώνα, που μάλιστα ενέπνευσε γνωστό συγγραφέα, να γράψει βιβλίο για μία ανακάλυψη του ;
Η ανακάλυψη, υποθετική, μάλλον δεν συνέβη ποτέ.
Να σας αλλάξω λίγο πορεία :
Ξέρει κανείς....το όνομα Ισλανδού φυσιοδίφη- αλχημιστή του 16ου αιώνα, που μάλιστα ενέπνευσε γνωστό συγγραφέα, να γράψει βιβλίο για μία ανακάλυψη του ;
Η ανακάλυψη, υποθετική, μάλλον δεν συνέβη ποτέ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ευχαριστω κ πάλι για τις κρίσεις ορισμένων φίλων κ θα ήθελα να εξυμνήσω τους 50.000 Εβραίους συμπολίτες μας που μαρτύρησαν στα κολαστήρια των Ναζί τους οποίους οι μετέπειτα Ελληνικές κυβερνήσεις ξέχασαν.
Θα επιθυμούσα ως ΄΄πατέρας΄΄ αυτού του θρεντ αν μου επιτρέπεται η έκφραση να μην πιαστούμε από λέξεις αλλά να παραθέτουμε τα γεγονότα κ να τα συζητάμε όμορφα δίχως χαρακτηρισμούς.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Θα επιθυμούσα ως ΄΄πατέρας΄΄ αυτού του θρεντ αν μου επιτρέπεται η έκφραση να μην πιαστούμε από λέξεις αλλά να παραθέτουμε τα γεγονότα κ να τα συζητάμε όμορφα δίχως χαρακτηρισμούς.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Όπως το είπες.Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.Εγώ προσωπικά όμως τρελαίνομαι με φιλοκαπιταλιστές,ρατσιστές,εθνικιστές και κάθε λογής απο αυτές τις κατηγορίες.Τώρα μιλάς σωστά....γιατί ο γραπτός λόγος....πολλές φορές παρεξηγείται εύκολα....ακούστηκες κάπως....τσαντισμένος να το πώ ;;
Στο άλλο σου πόστ....απλά δεν πρόλαβα να απαντήσω....δεν τρελλάθηκα.
Εσύ ακούστηκες κάπως έτσι.....
Έπεσες έξω όμως όσον αφορά τον συγκεκριμένο.....δεν είναι τέτοιος...και δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα ως τώρα.Όπως το είπες.Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.Εγώ προσωπικά όμως τρελαίνομαι με φιλοκαπιταλιστές,ρατσιστές,εθνικιστές και κάθε λογής απο αυτές τις κατηγορίες.
Στη θέση σου θα ζητούσα ένα συγγνώμη.
Τώρα τοποθετήθηκες ξεκάθαρα και τίμια.Πολύ σωστός.Συνεχίζουμε τις ιστορικές μας κουβεντούλες.Και σαν 'πατέρας' αυτού του ωραίου thread που άνοιξες βρες τώρα ένα θέμα να συζητήσουμε όλοι μας.Και απο την ιστορία της Ρωσίας αν θέλετε την Μεσαιωνική,Αναγενησσιακή-Τσαρική,Κουμουνιστική,μετακαπιταλιστική ότι θέλετεΕυχαριστω κ πάλι για τις κρίσεις ορισμένων φίλων κ θα ήθελα να εξυμνήσω τους 50.000 Εβραίους συμπολίτες μας που μαρτύρησαν στα κολαστήρια των Ναζί τους οποίους οι μετέπειτα Ελληνικές κυβερνήσεις ξέχασαν.
Επισκέπτης
μια ερώτηση .... γιατί οι Μυτιληνιοί έχουν υψηλά ποσοστά ψήφου στο ΚΚΕ δεν είναι κομματικό ζήτημα αλλά έχει ιστορική βάση.
μια ερώτηση .... γιατί οι Μυτιληνιοί έχουν υψηλά ποσοστά ψήφου στο ΚΚΕ δεν είναι κομματικό ζήτημα αλλά έχει ιστορική βάση.
Για πες φίλε Λέσβιε....κάτι έχω στο νου μου....αλλά δεν έιμαι και σίγουρος.
Επισκέπτης
το ζήτημα έχει σχέση με τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.Για πες φίλε Λέσβιε....κάτι έχω στο νου μου....αλλά δεν έιμαι και σίγουρος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ευχαριστώ τις τίμιες κουβέντες που ανταλλάξαμε κ δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.Μπορείτε να συνεχίσετε φίλοι,εγώ πάω γυμναστήριο γιατί πέταξα παχάκια κ φωνάζει η Φρόσω.Καλό βράδυ φίλοι και ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου