alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτη ειναι η φραση που διαβαζετε και κανονικα και αναποδα....τι εννοεις?
οποιος καταλαβε,καταλαβε...
Αυτη ειναι η φραση που διαβαζετε και κανονικα και αναποδα....τι εννοεις?
οποιος καταλαβε καταλαβε....σχετικα με την αφιερωση λεω τι εννοεις....
!!!! Δηλαδή 5-6 ακόμα σαν και αυτόν να είχε η Γερμανία και θα τον κέρδιζε τον πόλεμο....
Είχε αλλα δεν ηταν ερκετοι. Οι αριθμοι ηταν ιλλιγγιώδεις.
Δεύτερος Άσσος 302, τρίτος 270 κατι, πάνω απο 100 καταρρίψεις ειχαν εκατονταδες χειριστές. Μόνο η μονάδα του Χάρτμαν (πτέρυγα JG 52) καττέριψε 11.000 αεροσκάφη σε ολη τη διάρκει του πολέμου.
Πάντως για το Ν.Ο.Α. δεν εχω καμία ιδέα.
τελος με αυτο!!!!!ας κρατησουμε αυτο το τοπικ εξω απο οτιδιποτε αλλο....Προφανώς ο καλός φίλος Αλέξανδρος εννοεί ότι πολλοί φίλοι έχουν αμαρτίες κ δεν διαφωνώ.Ξέρω για πολλούς κ εγώ για τις αμαρτίες τους εδώ μέσα.ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.Μπράβο Αλέξανδρε.ΜΠΡΑΒΟ.
Ν.Ο.Α.
ιπταμενε δεν ειχανε υπeροχή τα στουκας εναντι στα συμμαχικα αεροπλανα..?
13 με 15 φεβρουαρίου 1945. 1100 Αμερικανικά βομβαρδιστικά ισωπεδώνουν τη Δρέσδη σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες αμάχους. 4000 τοννοι εμπρηστικών και εκρηκτικών βομβών έπεσαν. Η Δρέσδη δεν ειχε κανένα στοχο στρατιωτικής ή στρατηγικής σημασίας. Σκοπός ηταν να σπάσει το ηθικό του Γερμανικού λαου. Εμπνευστής ο διοικητής της διοίκησξς βομβαρδιστικών της ΡΑΦ
Σχετικά με τα καταδιωκτικά του Β ΠΠ, Μεσεσερμιτ ή κάπως έτσι δε λεγόταν το βασικό καταδιωκτικό των Γερμανών? Δεν ήταν καλύτερο απο τα σπιτφαιρ?