Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 245K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ωπ ήρθε η σιδηρά κυρία, τομπουλελέ λέμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γεμισε μουνιλα και πηγμενη περιοδο και το ιστορικο θρεντ  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κλαιγεσαι στην μπουμπα γιατι σε εβρισα καραγκιοζακο?

Για να βγαλεις τι?Οικτο απο την γκομενα?Κανα στραπονιασμα μηπως?

Τετοιος γελοιος εισαι.

απλά συμπληρώνω τα επιχειρήματα της για τις εμετικές θέσεις τις αριστεράς και των αριστερών..

δεν έχω κανένα διάφορο με την κυρία αλλά με σένα.. αντε τώρα στην τρύπα σου πόντικα και μπαμπάκι ο δρόμος σου .. και αν οδηγείς μηχανή στρωμένος με λάδια να είναι..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απλά συμπληρώνω τα επιχειρήματα της για τις εμετικές θέσεις τις αριστεράς και των αριστερών..

δεν έχω κανένα διάφορο με την κυρία αλλά με σένα.. αντε τώρα στην τρύπα σου πόντικα και μπαμπάκι ο δρόμος σου .. και αν οδηγείς μηχανή στρωμένος με λάδια να είναι..

επειδη τοχω ξαναδει αυτο το σχολιο, οι δρομοι ειναι δημοσιοι και οδηγουμε και αλλοι  :tickedoff:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
μιλησα για απόψεις της αριστεράς, αυτό δε σημαίνει ότι τις κοτσάρω σε όποιον δηλώνει αριστερός, ούτε ότι άμα δω ένα μαλάκα αριστερό θα κοτσάρω μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι μαλάκας την ίδια ταμπέλα σε όλους. ούτε οι απόψεις που με αηδιάζουν είναι ντε και σώνει οι απόψεις κάθε ατόμου που λέει ότι είναι αριστερός. εγώ όταν μιλάω με άτομα ή για άτομα, μιλάω με/για άτομα, όχι με/για παρατάξεις.

και ο σουπερμάους θα διαφωνήσει με αυτό που λέω. μπορεί να τον πω μαλάκα γι'αυτό. δε θα τον πω μαλάκα αριστερό απαραίτητα.
Οταν καποιος δεξιος λεει δεξιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα τον βρισω ως μαλακα δεξιο.

Για αυτα που λεει-και ενιοτε ΔΕΝ λεει-οχι για αυτα που λεει ο Σαμαρας,η ο Καρατζαφυρερ.

Εννοειται οτι απο την στιγμη που υιοθετει ΠΛΗΡΩΣ πχ τα του Καρατζαφυρερ,η που συμπεριφερεται εδω μεσα καθαρα ως ενεργουμενο του,δεν υπαρχουν ενδοιασμοι απο μερους μου να πεσουν ταμπελες:πχ ποσοπαει,"πετρος κωνσταντινου",και τα ρεστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom