pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και συ σκέτο πτώμα είσαι,τώρα πως στο διάολο μπορείς κ γράφεις είναι να απορεί κανείς...εσύ πάντως σκέτος μαλάκας είσαι..
Και συ σκέτο πτώμα είσαι,τώρα πως στο διάολο μπορείς κ γράφεις είναι να απορεί κανείς...εσύ πάντως σκέτος μαλάκας είσαι..
Άρα είναι λίγο υποκριτικό να δηλώνεις ότι δεν βλέπεις παρατάξεις αλλά μόνο άτομα.μερικοί καταντάνε τόσο κλισέ που δε μου αφήνουν περιθώρια
Άρα είναι λίγο υποκριτικό να δηλώνεις ότι δεν βλέπεις παρατάξεις αλλά μόνο άτομα.
Λαμία? Λιβαδεια?ναι μανάριμ'
Λαμία? Λιβαδεια?
Αχου μωλε.τσαχπινεία
εντάξει λοιπόν, είσαι μαλάκας.αμα λοιπόν ένας άνθρωπος εστερνίζεται μαλακισμένες απόψεις γιατί δεν τον λές μαλάκα?????????????????????
Ξέρεις να κάνεις έξοδο πάντως,ευχάριστο αυτό!!!ωπ ήρθε η σιδηρά κυρία, τομπουλελέ λέμε
γεμισε μουνιλα και πηγμενη περιοδο και το ιστορικο θρεντ
εντάξει λοιπόν, είσαι μαλάκας.
Που να είχες κ εικόνα δηλαδή...Πω πω ελεος ρε φιλε, αναγουλα μου ηρθε.
Πω πω ελεος ρε φιλε, αναγουλα μου ηρθε.
Κλαιγεσαι στην μπουμπα γιατι σε εβρισα καραγκιοζακο?και για να συμπληρώσω και εγώ..
Κλαιγεσαι στην μπουμπα γιατι σε εβρισα καραγκιοζακο?
Για να βγαλεις τι?Οικτο απο την γκομενα?Κανα στραπονιασμα μηπως?
Τετοιος γελοιος εισαι.
απλά συμπληρώνω τα επιχειρήματα της για τις εμετικές θέσεις τις αριστεράς και των αριστερών..
δεν έχω κανένα διάφορο με την κυρία αλλά με σένα.. αντε τώρα στην τρύπα σου πόντικα και μπαμπάκι ο δρόμος σου .. και αν οδηγείς μηχανή στρωμένος με λάδια να είναι..
Πιστεύεις ότι απασχολεί την αριστερά το πότε κ αν θα ψοφήσεις;;;απλά συμπληρώνω τα επιχειρήματα της για τις εμετικές θέσεις τις αριστεράς και των αριστερών..
Οταν καποιος δεξιος λεει δεξιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα τον βρισω ως μαλακα δεξιο.μιλησα για απόψεις της αριστεράς, αυτό δε σημαίνει ότι τις κοτσάρω σε όποιον δηλώνει αριστερός, ούτε ότι άμα δω ένα μαλάκα αριστερό θα κοτσάρω μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι μαλάκας την ίδια ταμπέλα σε όλους. ούτε οι απόψεις που με αηδιάζουν είναι ντε και σώνει οι απόψεις κάθε ατόμου που λέει ότι είναι αριστερός. εγώ όταν μιλάω με άτομα ή για άτομα, μιλάω με/για άτομα, όχι με/για παρατάξεις.
και ο σουπερμάους θα διαφωνήσει με αυτό που λέω. μπορεί να τον πω μαλάκα γι'αυτό. δε θα τον πω μαλάκα αριστερό απαραίτητα.