Επισκέπτης
Κουιζακι γρηγορο:Τι σημαινουν τα αρχικα ΒΕΣΜΑ?ιδέες σαν και τις δικές σου τις πολεμήσαν οι παπούδες μας στην Αλβανία, στο Ρούπελ και στο Ελ Αλαμέιν για να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη και δημοκρατική.. δεν θα μας τις φέρεις πίσω
Κουιζακι γρηγορο:Τι σημαινουν τα αρχικα ΒΕΣΜΑ?ιδέες σαν και τις δικές σου τις πολεμήσαν οι παπούδες μας στην Αλβανία, στο Ρούπελ και στο Ελ Αλαμέιν για να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη και δημοκρατική.. δεν θα μας τις φέρεις πίσω
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις ένα δίκιο, τ' ομολογώ.
Και δημοκρατική είπες επίσης.
Κανας πατριωτης δεκσος δεν ξερει?Κουιζακι γρηγορο:Τι σημαινουν τα αρχικα ΒΕΣΜΑ?
ειναι προφανες οτι γνωριζεστε...
Υ.Γ. by the way που ελεγε και στα γκλαβαρα ο Voltaire45, το επος 40-45, και την προασπιση της ελευθεριας της Ελλαδας ο ΜΕΤΑΞΑΣ τα εκανε! για να μη ξεχνιωμαστε....
(1) σύ είπας...
(2) εγώ είπα "για να κρατήσουν την Ελλάδα ελεύθερη "
Τόν παππου μου άγαπητέ τον άγράμματο που ήρθε άπόειναι προφανες οτι γνωριζεστε...
Υ.Γ. by the way που ελεγε και στα γκλαβαρα ο Voltaire45, το επος 40-45, και την προασπιση της ελευθεριας της Ελλαδας ο ΜΕΤΑΞΑΣ τα εκανε! για να μη ξεχνιωμαστε....
Αααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !γεμισε μουνιλα και πηγμενη περιοδο και το ιστορικο θρεντ
οτι ΔΕΝ ειναι δηλαδη οι συγχρονοι πολιτικαντηδες που ΕΣΥ υπερασπιζεσαι!και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι ο Μεταξάς ήταν κάθαρμα? μπορεί να είχε απολτυταρχικές θέσεις, μπορεί να ήταν αντικομμουνιστής αλλά πάνω από όλα ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...
ο παππους του Τραμουντανα!Τόν παππου μου άγαπητέ τον άγράμματο που ήρθε άπό
τήν Μικρά Ασία και πολέμησε το 1940 ποιός τόν σκότωσε ????????
Είπες επί λεξει ελεύθερη και δημοκρατική...
Και σου απαντώ ότι το 1940 είχες δικτατορία και το πολιτειακό ζήτημα ήταν το τελευταίο που απασχολούσε όσους φώναζαν "αέρα" στα βουνά της Πίνδου.
Δεν λέω ούτε ότι ήταν καλό ο φασισμός ούτε κακή η δημοκρατία- τις απόψεις μου για τα πολιτειακά τις ξέρεις, απλά μου τη δίνει να παρουσιάζεται η 28/10 ως αντιφασιστικό πανηγύρι στο λόφο του στρέφη...
οτι ΔΕΝ ειναι δηλαδη οι συγχρονοι πολιτικαντηδες που ΕΣΥ υπερασπιζεσαι!
αντε πιες το τσαγακι σου τωρα...
Πουστακι...όντως.. εγράφει εν τη ρύμη του λόγου.. το παρακάτω ήθελα να τονίσω...
εγω με ενα καφε απο το πρωϊ ειμαι, αλλα και παλι θελω 10 σαν και του λογου σου για την πλακα μου! Τα προβληματα που πρεπει να λυθουν ειναι πρωτιστως η εξαφανιση των αριστερων και υστερα των εξυπνακηδων σαν εσενα!φίλε κάτι παιδάκια σαν και σένα και την παρέα σου τα μασάω για κολατσό.. άλλα είναι τα προβληματα που πρέπει να λυθούν και όχι η υπαρξη σας..
ρε μαλάκα, ευτυχώς δε σ' έχω μπροστά μου, αλλιώς θα σε μπάτσιζα!!!
Πουστακι...
Τελικα ο Λακης33 ειναι πραγματι καλυτερος απο κατι πουσταρια σαν και σενατι λεει το λεει χυμα και στα ισα.
εγω με ενα καφε απο το πρωϊ ειμαι, αλλα και παλι θελω 10 σαν και του λογου σου για την πλακα μου! Τα προβληματα που πρεπει να λυθουν ειναι πρωτιστως η εξαφανιση των αριστερων και υστερα των εξυπνακηδων σαν εσενα!
ΩΠΑ ! Χαστουκακια και ο ΠΠ !
Μας θυμισε παλιο αβαταρ της αγαπημενης μου Μπουμπ !
Ε ,οχι και να παιζεις ξυλο για Ιστορικες εκπομπες ΠΠ !
Βρε ,μπας και σε πληρωνει το ΣΚΑΪ να προμοταρεις την εκπομπη του ?
γιατί έχεις την εντύπωση ότι ο υπερπόντικας η ισιδώρα ο φφέθρυς (RIP) o πορδόπαπος, ο οσοσος, ο petros konstantinou o lakis33 έχουν άποψη?
και όσο για τις διαφωνίες μην ξεχνάς που κατέληγαν ;) ;) ;) ;) ;) (οι διαφωνούντες παρέα με τις διαφωνίες τους βεβαίως βεβαίως)
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ?Κουιζακι γρηγορο:Τι σημαινουν τα αρχικα ΒΕΣΜΑ?