aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε πουτανακι γι' αυτο ειχα φαγουρα..προφανώς, προφανές!
βουλγαράκι!!!!!
ρε πουτανακι γι' αυτο ειχα φαγουρα..προφανώς, προφανές!
βουλγαράκι!!!!!
ωωωω και φαν της ρεπουση...τα σεβη μουκαι σε σένα..υπάρχει μια αναλυτική τυπολογία πηγών στην ιστορία,είναι από ένα άρθρο της Ρεπούση,αλλά δε βρίσκω link και δεν έχω scanner να το επισυνάψω.
και σε σένα..υπάρχει μια αναλυτική τυπολογία πηγών στην ιστορία,είναι από ένα άρθρο της Ρεπούση,αλλά δε βρίσκω link και δεν έχω scanner να το επισυνάψω.
καλά αν είναι έτσι και να βρω το link δε το δίνω..
πλάκα του κάνεις ;
θα κάνει εξορκισμό!!!
τσουλιτσα ακομα να απαντησεις...........αν εχεις αρχιδακια ελα......μονο μην εκπλαγεις
πλάκα του κάνεις ;
θα κάνει εξορκισμό!!!
ελα παπια εκανε και αυτος λαθος, παρε μαστιγιο σου ειναι δυσκολο να απαντησεις αν θεωρεις τα βιβλια πηγες της ιστοριας η οχι;;καλάαν είναι έτσι και να βρω το link δε το δίνω..
τσουλιτσα ακομα να απαντησεις...........αν εχεις αρχιδακια ελα......μονο μην εκπλαγεις
αυτό περιμένεις τόση ώρα και δε μου το λες?ελα παπια εκανε και αυτος λαθος, παρε μαστιγιο σου ειναι δυσκολο να απαντησεις αν θεωρεις τα βιβλια πηγες της ιστοριας η οχι;;
και γαργαρα και κωλοτουμπα τσουλι, γεννημενη πουτανα εισαι...για τον εξορκισμό;
έφτασεεεεεεεεεεε!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχα ιστορια γ' λυκειου 1986 , η λεγομενη ''κοκκινη'',,, με θεματα σος για τις πανελληνιες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ και αυτο ειναι η περιβοητη δημοσιευση της ρεπουση;; χαχαχαχαχαχαχααχχχαχααχα, ανιστορητοι χαχαχαχαχαχαχα ειστε πραγματι για γελιααυτό περιμένεις τόση ώρα και δε μου το λες?
απομνημονεύματα,
γενεαλογίες,
ταξιδιωτικές εντυπώσεις,
βιογραφίες,
αλληλογραφίες,
δημόσια έγγραφα,
δημόσιες ομιλίες,
αφηγήσεις,
λογοτεχνικά έργα,
αρθρογραφία,
όλα αυτά ανήκουν στις δημοσιευμένες πηγές..δε θέλω να στεναχωριέσαι..
είσαι πίσω..περιοδικό φιλόλογος 2000 κάτι..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχα ιστορια γ' λυκειου 1986 , η λεγομενη ''κοκκινη'',,, με θεματα σος για τις πανελληνιες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ και αυτο ειναι η περιβοητη δημοσιευση της ρεπουση;; χαχαχαχαχαχαχααχχχαχααχα, ανιστορητοι χαχαχαχαχαχαχα ειστε πραγματι για γελια
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ ρε αυτα τα εδωσα πανελληνιες,χαχαχαχαχαχαχαχα ρε την ρεπουση που την πληρωναμε κιολας, χαχαχαχαχα, αστο να παει να γαμηθει, δεν αξιζει να σχοληθω γιατι ουτε εσυ ουτε ο παπιας εχετε την παραμικρη ιδεα,μαυρα καταμαυρα μεσανυχτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,είσαι πίσω..περιοδικό φιλόλογος 2000 κάτι..
και γαργαρα και κωλοτουμπα τσουλι, γεννημενη πουτανα εισαι...
οτι πεις μικρο μου πουτανακι, κατι πιο εξυπνο εχεις;;;;προφανός! ή μήπως προφανώς;
Πρώτον Τσέχα δήλωσε!!!
Δεύτερος μιλάμε για ιερόδουλη κ εμένα!!!
Τρίτον μην πατάς πληγές!!!