pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θέλω γνώση παιδάκι μου...Λυσσαξες...τι επαθες με τον Θοδωρα?
Θέλω γνώση παιδάκι μου...Λυσσαξες...τι επαθες με τον Θοδωρα?
Θέλω γνώση παιδάκι μου...
αυτα που ανφρεις δεν ειναι απο πηγες, ειναι πλινθοι και κεραμοι ατακτως ερριμενοι, δεν ξερεις τιποτα παραπανω απο αυτα που εκανες στο σχολειο που και σ΄αυτα κοβοσουν, ξερεις τι σημαινει πηγες στην ιστορια;; εχεις καποια ιδεα η απλως το πετας;;δε σου είπε κάποιος να συζητήσεις..αναφέρω γεγονότα με πηγές κανονικές-το΄πιασες ή -
και εσύ έρχεσαι και λες τα δικά σου.θα κάτσω τώρα να σου αναλύσω τα υπέρ και τα κατά του Κολοκοτρώνη?υποθέτω τώρα άκουσες για πρώτη φορά το όνομα
Γιατι ομως με αυτον και οχι με τον Καναρη πχ?Θέλω γνώση παιδάκι μου...
Όχι ντάξει αυτήν την φορά είμαι άνετος.Αντε τραβα διαβασε τα δικαια σου, μην φτασεις παλι την παραμονη των εξετασεων να βγαζεις τα ΣΟΣ...
Εεε αυτόν έφερε η κουβέντα τώρα...Γιατι ομως με αυτον και οχι με τον Καναρη πχ?
να κατσεις να διαβασεις τοτε...Εεε αυτόν έφερε η κουβέντα τώρα...
Θα κάτσω γιατί πάλι να έχουμε φάει εθνικιστική προπαγάνδα μου βρωμάει!!!να κατσεις να διαβασεις τοτε...
μετα θα τα βαλεις μαζι μας οτι σου πιαναμε την κουβεντα και δεν διαβαζες..στη μανα σου ρε θα τα πω ολα!!Θα κάτσω γιατί πάλι να έχουμε φάει εθνικιστική προπαγάνδα μου βρωμάει!!!
Για πες? Τι ακουσες? :oΘα κάτσω γιατί πάλι να έχουμε φάει εθνικιστική προπαγάνδα μου βρωμάει!!!
Σωστά τα βιβλία δεν είναι πηγές..και δεν έχεις καταλάβει το πιο απλό..αδιαφορώ για το τί ξέρεις ή δε ξέρεις..έγραψα δυο πράγματα,σου ανέφερα που υπάρχουν,αν σε ενδιαφέρει το θέμα το ψάχνεις..διαφορετικά τί σκοτώνεσαι?αυτα που ανφρεις δεν ειναι απο πηγες, ειναι πλινθοι και κεραμοι ατακτως ερριμενοι, δεν ξερεις τιποτα παραπανω απο αυτα που εκανες στο σχολειο που και σ΄αυτα κοβοσουν, ξερεις τι σημαινει πηγες στην ιστορια;; εχεις καποια ιδεα η απλως το πετας;;
Διάβαζε ρε γμτ ό,τι γράφω...μετα θα τα βαλεις μαζι μας οτι σου πιαναμε την κουβεντα και δεν διαβαζες..στη μανα σου ρε θα τα πω ολα!!
Τίποτα αλλά σας έχω πάρει χαμπέρι!!!Για πες? Τι ακουσες? :o
πες και εσυ την γνωμη σου, μην ντρεπεσαι...Τίποτα αλλά σας έχω πάρει χαμπέρι!!!
αντε για υπνοΣωστά τα βιβλία δεν είναι πηγές..και δεν έχεις καταλάβει το πιο απλό..αδιαφορώ για το τί ξέρεις ή δε ξέρεις..έγραψα δυο πράγματα,σου ανέφερα που υπάρχουν,αν σε ενδιαφέρει το θέμα το ψάχνεις..διαφορετικά τί σκοτώνεσαι?
αν θέλεις πάντως τα βιβλία σχετικά με το Λόρδο στη διάθεσή σου..
σε ξαναρωταω, ξερεις τι σημαινει πηγες στην ιστορια;; τα βιβλια ειναι κατα την γνωμη σου πηγες;;;Σωστά τα βιβλία δεν είναι πηγές..και δεν έχεις καταλάβει το πιο απλό..αδιαφορώ για το τί ξέρεις ή δε ξέρεις..έγραψα δυο πράγματα,σου ανέφερα που υπάρχουν,αν σε ενδιαφέρει το θέμα το ψάχνεις..διαφορετικά τί σκοτώνεσαι?
αν θέλεις πάντως τα βιβλία σχετικά με το Λόρδο στη διάθεσή σου..
από κάτι livepedia,wikipedia,ανυπόγραφα άρθρα σε blogs ανώτερες!!σε ξαναρωταω, ξερεις τι σημαινει πηγες στην ιστορια;; τα βιβλια ειναι κατα την γνωμη σου πηγες;;;
Τα πραγματα είναι οπως θα θελαμε να ειναι σε πολλά θέμα,μέσα κ το 1821.πες και εσυ την γνωμη σου, μην ντρεπεσαι...
...και ονειρα γλυκααπό κάτι livepedia,wikipedia,ανυπόγραφα άρθρα σε blogs ανώτερες!!
προφανος εχεις διαβασει την ιστορια του σχολειου, δεν ξανασυζητω μαζι σου για ιστορια, δεν ξερεις σχεδον τιποτα
και σε σένα..υπάρχει μια αναλυτική τυπολογία πηγών στην ιστορία,είναι από ένα άρθρο της Ρεπούση,αλλά δε βρίσκω link και δεν έχω scanner να το επισυνάψω....και ονειρα γλυκα