Σίγα ρε,το φυιολογικό δηλαδή ποιο είναι,να γαμάς κανένα μισάωρο;;;
Ο μαυρουλης πως πηδαγε την Τζουλια μιση ωρα ?
Και μαλιστα δεν τελειωσε !
Σίγα ρε,το φυιολογικό δηλαδή ποιο είναι,να γαμάς κανένα μισάωρο;;;
Αυτός θα ήτανε ντοπαρισμένος ρε!!!Ο μαυρουλης πως πηδαγε την Τζουλια μιση ωρα ?
Και μαλιστα δεν τελειωσε !
βρε μαλακα μην με αναφερεις ξανα!! με εκνευριζεις!! αντε γαμιδια πια
Περιοδο εχεις ?
βαλτο αβαταρ σου αναποδα....
ρε παπαζολη την πατησες και απο πακη;;Λοιπόν δεν θα ξανα αναφέρει κανείς:
Α)Τα 50e που μου έκλεψε ο πακιστανός στο πανεπιστήμιο.
Β)Τα 40e που μου ''εκλεψέ'' η ιερόδουλη αυτή!!!
.-
Αφού δεν με γάμησε κιόλας,πάλι καλά!!!ρε παπαζολη την πατησες και απο πακη;;
Αφού δεν με γάμησε κιόλας,πάλι καλά!!!
οχι!
προσπαθω να δειξω το καλο μου προφιλ κ μ εκνευριζεις! σιχτιρια
Όχι αυτός έμεινε σε μία απαλή γνωριμία!!!εμεινε κι αυτος στην πιπα;
αααααααααααααααααχαχαχα !εμεινε κι αυτος στην πιπα;
ηταν ευγενικος μαζι σου;;Όχι αυτός έμεινε σε μία απαλή γνωριμία!!!
Τί να κάνουμε δεν είμαστε όλοι γάτες με πέταλα σαν εσένα....αααααααααααααααααχαχαχα !
Οχι ,ο Ζολης δεν ειναι γκέϋ !
Ειναι στρέϊτ ,στραβάδι (ολιγον !).
Ναι καλέ,μου έδωσε κ 1e για εισητήριο στο λεωφορείο να μην με πιάσει ελεκτής χωρίς κ φάω πρόστιμο!!!ηταν ευγενικος μαζι σου;;
Εντονότατο,2 δεύτερα φλέρταρε με το πορτοφόλι του κ το κατέκτησε αλλά τελείωσε πρόωρα,πάνω στα 3 λεπτά με είχε κιόλας ληστ'έψει!!!ειχατε και φλερτ;
Ο Κάρολος Φαβιέρος (Charles Favier) (1782-1855) Γάλλος φιλέλληνας. Ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1824 με το ψευδώνυμο Μπορέλ και αποβιβάστηκε στο Ναυαρίνο, «με τη σκέψη να ιδρύσει αγροτική και βιομηχανική αποικία για τους εξόριστους συναδέλφους του», Γάλλους και Ιταλούς βοναπαρτιστές, οι οποίοι είχαν καταφύγει στην Ισπανία και Αγγλία. Ο ίδιος ήταν άριστος αξιωματικός του Βοναπάρτη. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Παρισιού και συμμετείχε στους Ναπολεόντειους Πόλεμους. Σε ηλικία 30 ετών ήταν συνταγματάρχης, και είχε τιμηθεί με τον Ταξιάρχη της Λεγεώνας της Τιμής και είχε πάρει τον τίτλο του βαρόνου. Το 1809 στάλθηκε στην Κωνσταντινούπολη και το 1810 στην Περσία για να οργανώσει τον περσικό στρατό. Μετά την παλινόρθωση των Βουρβώνων, αποτάχθηκε, όπως και οι περισσότεροι αξιωματικοί του Ναπολέοντα και κατέφυγε στην Αγγλία. Επέστρεψε για λίγο στην Αγγλία αλλά το Μάιο του 1825 όταν ξαναγύρισε στην Ελλάδα, ο Ιμπραήμ είχε αποβιβαστεί στην Πελοπόννησο και η ελληνική κυβέρνηση αναζήτησε στο πρόσωπο του δραστήριου Φαβιέρου τον έμπειρο αξιωματικό, ο οποίος θα μπορούσε να οργανώσει τακτικό στρατό* αντάξιο του υπό τον Ιμπραήμ αιγυπτιακού. Έτσι στις 30 Ιουλίου 1825 ο Φαβιέρος διορίστηκε διοικητής και εκπαιδευτής του τακτικού σώματος, το οποίο έλαβε μέρος σε πολλές επιχειρήσεις. Η επίσημη τελετή παράδοσης του τακτικού σώματος στρατού έγινε στην πλατεία του Πλατάνου, τώρα Συντάγματος, του Ναυπλίου και ο Παν. Ρόδιος** παρέδωσε τη διοίκησή του στο Φαβιέρο.Φαβιέρος.
Αφού αποτάχθηκε από το γαλλικό στρατό-μετά την παλινόρθωση των Βουρβόνων- πήγε για λίγο στην Αγγλία,Βέλγιο,Ισπανία και μετά στην Αίγυπτο,όπου ζήτησε να διοριστεί αρχηγός του στρατού.τον έδιωξαν και ήρθε στην Ελλάδα.Έκανε συμφωνία με την κυβέρνηση να δημιουργήσει <<αγροτοβιομηχανική αποικία>>.Του παραχωρήσαμε 15000--20000 στρέμματα,όπου θα συγκέντρωνε τους Γάλλους που βρίσκονταν στην Ελλάδα και εποίκους από την Ευρώπη για να μας μάθουν σύγχρονες καλλιεργητικές μεθόδους.Το κεφάλαιο προήλθε από το λεγόμενο αγγλικό δάνειο!
Το σχέδιο ναυάγησε με την εισβολή του Ιμπραήμ στην Πλοπόννησο.Αυτοπροτάθηκε τότε ως αρχηγός του τακτικού στρατού,με απεριόριστη εξουσία και η κυβέρνηση δέχθηκε.Όλη του η δραστηριότητα εξαντλήθηκε σε ασκήσεις, ενώ δεν είχε σημαντικές στρατιωτικές επιτυχίες.Τις αποτυχίες του τις απέδιδε στους δειλούς και άνανδρους έλληνες!
Ιστορικόν αρχείον Διον.Ρώμα.
τρικλοποδιαΤί να κάνουμε δεν είμαστε όλοι γάτες με πέταλα σαν εσένα....
Την βέλβυ που είναι κ δύσκολη μπορείς να μου εξηγήσεις πώς την έριξες;;; :o
Τί να κάνουμε δεν είμαστε όλοι γάτες με πέταλα σαν εσένα....
Την βέλβυ που είναι κ δύσκολη μπορείς να μου εξηγήσεις πώς την έριξες;;; :o