kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παραγγελιά
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παραγγελιά
μην τον πληγώνεις!!!δεν το ξέρει!!!
![]()
ενω οι ελληνιδες εινια σεξουαλικα συντηρητικες,,, last year...
Και άντε βγάλτε πόρισμα για το αν είναι ομορφότερες οι Ελληνίδες ή οι Ρωσίδες!!!
Απλά οι Ρωσίδες δεν είναι σεξουαλικά συντηρητικιές-καταπιεσμένες τόσο!!!
πικροχολη....χαχαχα
ρε ειναι ζαβο το παλικαρι
πρωτα τσεκαρω προσωπο. κ αρκετες δε μ'αρεσαν.
εισαι μαλακας?
να που χρειαζεται η διακριτικοτητα γαμω.. sorry :-
θα τον διακτινησεις αι αυτον;;Από ό,τι βλέπω δεν έχετε όρεξη να ασχοληθούμε με το Φαβιέρο..άλλη φορά![]()
Εξαρτάται με ποιες θα συγκρίνεις.ενω οι ελληνιδες εινια σεξουαλικα συντηρητικες,,, last year...
Ουίσκι,βοτκά,τα δύο μαζί;;;Πω,πω !
Ουτε γι'αστειο δεν δεχεσαι να σε πουν αδυνατούλα !
Η λεπτη σιλουετα ειναι επιθυμητη στις μερες μας ,τι θυμωνεις ?
Αν θες να παχυνεις ,υπαρχει τροπος.Μενεις εγκυος !
Η οικογενεια σου ειναι πλουσια και θα σε βοηθησει για την ανατροφη του παιδιου !
Εδω η μανα του Σταλιν παντρευτηκε στα 16 και εμεινε αμεσως εγκυος !
Η μηπως εισαι ανωτερη απο την μητερα του Σταλιν ?
τι ακουω ρε παπαζολη;;; τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;;ασε ρε συ...που πηγες με την λιθουανη και σου κανε μιση πιπα μονο και δεν την γαμησες κιολας.....![]()
Πρώτον Τσέχα δήλωσε!!!ασε ρε συ...που πηγες με την λιθουανη και σου κανε μιση πιπα μονο και δεν την γαμησες κιολας.....![]()
μην τον πληγώνεις!!!δεν το ξέρει!!!
![]()
Μου πήρε όμως 10 λεπτάτι ακουω ρε παπαζολη;;; τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;;
οτι πληρωνεις παιρνεις τυπεασε ρε συ...που πηγες με την λιθουανη και σου κανε μιση πιπα μονο και δεν την γαμησες κιολας.....![]()
δηλαδη τι σε χαλασε που ηταν τσεχα η πουτανα;;Πρώτον Τσέχα δήλωσε!!!
Δεύτερος μιλάμε για ιερόδουλη κ εμένα!!!
Τρίτον μην πατάς πληγές!!!![]()
που την ψαρεψες ρε τυπε την λιθουανη?Μου πήρε όμως 10 λεπτά,δεν έχω παράπονο!!!
Αλλά δεν προχώρησε παρακάτω,βαρέθηκε!!!![]()
Τύπε αν πληρώνουμε 40e την πίπα γαμησέ τα...θα κλείσουνε σπίτια!!!οτι πληρωνεις παιρνεις τυπε![]()
Τύπε σε στούντιο πήγα καλέ!!!που την ψαρεψες ρε τυπε την λιθουανη?
εσυ που καταλαβες οτι τελικα ηταν λιθουανη τυπε?Πρώτον Τσέχα δήλωσε!!!
Δεύτερος μιλάμε για ιερόδουλη κ εμένα!!!
Τρίτον μην πατάς πληγές!!!![]()