aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τα τσουξαμε;;εσυ ως ετεροφυλοφιλος τι βλεπεις και θες να του μοιασεις ας πουμε;
τα τσουξαμε;;εσυ ως ετεροφυλοφιλος τι βλεπεις και θες να του μοιασεις ας πουμε;
Δεν υπαρχει γεννημενος ομοφυλοφιλος, πλην των περιπτωσεων γονιδιακων διαταραχων, που ειναι σπανιο.
Η ομοφυλοφιλια ειναι απλως ψυχολογικη-διανοητικη διαταραχη.
ναι....απαντα τωρα...σε τι θες να μοιασεις;και προσεξε τι θα πεις μην σε περασουν για πολυ γκει....μην πεις καναν μπρατσωμενο ματσομαν....τα τσουξαμε;;
παραγγελιάΜε τη Νενα !
Για βαλε φωτο !
Δικε μου του τον καρφωνες?παραγγελιά
Ας μας πει κάποιος ο στραπονάκιας παρουσιάζει ομοφυλοφιλικές τάσεις ή είναι κάτι φυσικό κ για στρέητ;;;
σε μενα, ηταν το ονειρο μου απο μικρος, σε καλυψα;;ναι....απαντα τωρα...σε τι θες να μοιασεις;και προσεξε τι θα πεις μην σε περασουν για πολυ γκει....μην πεις καναν μπρατσωμενο ματσομαν....
απολυτασε μενα, ηταν το ονειρο μου απο μικρος, σε καλυψα;;
παραγγελιά
Καλά, σίγουρον αὐτό, ἀλλὰ ἐν Ρωσσίᾳ...
Ἁπλῶς ἀνήρτησα κάτι ἀπὸ τὸ youtube διότι κατὰ τὴν ἰδικὴν μου ἐπίσκεψιν ἡ προκληθείσα ἐκ τοῦ θεάματος καταπληξία δὲν ἐπέτρεψεν τὴν χρήσιν τῆς μηχανῆς λήψεως...Μην παρασύρεστε τόσο εύκολα εκ της διεφήμισης...
ε καλα δεν ειδα κ καμια μουναρα :|
Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει την έρευνα των Bailey και Bell.Βέβαια και το περιβάλλον διαδραματίζει ρόλο.Φιλε διαβασε τις ερευνες του Bailey και το συγγραμμα του Hirschfeld ,καιθα δεις πως τεκμηριωνεται η γενετικη βαση της ομοφυλοφιλιας .
Λες να μην γεννηθηκε ομοφυλοφιλος ο ΠορνοΠαπος ,αλλα να τον κανανε ?
Για ρωτησε τον !
Απο 4 ετων φοραγε κοριτσιστικα ρουχα !
Τωρα φοραει στριγκακι και καλτσοδετες !
Δεν θέλουμε την γνώμη σου ρε!!!ε καλα δεν ειδα κ καμια μουναρα :|
Να εξέρχεστε εκ της οικίας συχνότερα κ εις την χώραν μας....Ἁπλῶς ἀνήρτησα κάτι ἀπὸ τὸ youtube διότι κατὰ τὴν ἰδικὴν μου ἐπίσκεψιν ἡ προκληθείσα ἐκ τοῦ θεάματος καταπληξία δὲν ἐπέτρεψεν τὴν χρήσιν τῆς μηχανῆς λήψεως...
Κατεστη δυνατή τουλαχιστον η χρηση της μηχανης δόσεως?Ἁπλῶς ἀνήρτησα κάτι ἀπὸ τὸ youtube διότι κατὰ τὴν ἰδικὴν μου ἐπίσκεψιν ἡ προκληθείσα ἐκ τοῦ θεάματος καταπληξία δὲν ἐπέτρεψεν τὴν χρήσιν τῆς μηχανῆς λήψεως...
Δεν υπαρχει γεννημενος ομοφυλοφιλος, πλην των περιπτωσεων γονιδιακων διαταραχων, που ειναι σπανιο.
Η ομοφυλοφιλια ειναι απλως ψυχολογικη-διανοητικη διαταραχη.
αγαπητέ (νεο)φιλελεύθερε,
η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε ασθένεια, ούτε διαταραχή.
είναι διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός!
εξίσου "φυσιολογικός" όπως και του φίλου μου του str8....
έχεις κάποια αυταρχικά κατάλοιπα κι εσύ, ε;