pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτό το ξέρω πάντως!!!Μεγα λαθος.
Το ΚΚΕ παιρνει ΣΑΦΩΣ θεση κατα της ομοφυλοφιλιας, καταψηφιζοντας και το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης.
Αυτό το ξέρω πάντως!!!Μεγα λαθος.
Το ΚΚΕ παιρνει ΣΑΦΩΣ θεση κατα της ομοφυλοφιλιας, καταψηφιζοντας και το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης.
Ἑρασιθανάτιον σᾶς βλέπω.ars longa, vita brevis!
Αν δεν κάνω λάθος: στρατόπεδα εγκλεισμού κ εργασίας για τους gay.ο καστρο ξερεις πως καταπολεμησε το aids;;
ο καστρο ξερεις πως καταπολεμησε το aids;;
Θεωρητικά πάντα....ο κομμουνισμος ειναι ελευθερια.
είναι ενδιαφέρον που ασχολείσαι συνέχεια με πούτσες και ομοφυλόφιλους...
αν πάντως κάποτε ξεπεράσεις την καταπίεσή σου κι εκδηλωθείς,
θα υποστηρίξω το δικαίωμά σου στην ομοφυλοφιλία!
κοντα επεσες, τους πρωτους που κολλησαν τους εκλεισε φυλακη, απομονωση, μεχρι που πεθαναν!!!!Αν δεν κάνω λάθος: στρατόπεδα εγκλεισμού κ εργασίας για τους gay.
Φιλε Παπαζολακη ,προσφατα εκαναν παρελαση στη Μοσχα ,γκέϋ Παρέϊντ ,και εφαγαν ξυλο !
Η καταπιεση των ομοφυλοφιλων υπηρχε μεχρι πολυ προσφατα !
Για ρωτησε κανενα Ρωσο ή Ρωσιδα μεταναστη,-τρια στη Σαλονικα !
Αγαπητέ bakala το θέμα δεν είναι μόνο επιλογή αλλά κ από την γέννηση διαφοροποίηση.Πάντως, ἀνεξαρτήτως ἠθικῆς τοποθετήσεως, δὲν ὑπάρχει πλέον ἀνόητος στάσις ἀπὸ τὴν ὁμοφυλοφιλίαν ἐν Ρωσσίᾳ ὅπου εἵς ἕκαστον βῆμα ὁ ἀνὴρ συναντᾶ πληθώρα ὠραίων καὶ διαθεσίμων γυναικῶν.
Εἶναι ὥς νὰ ᾗ τις χορτοφάγος εὶς τὴν ἰδιαιτέραν πατρίδαν τοῦ γράφοντος, χωρίον τῆς Β. Ἑλλάδος γνωστὸν διὰ τὸ ὠραῖον καὶ ἄφθονον κυνήγιὸν του.
δλδ στο χωριο της βελβυς δεν ειχαν προβατα και κοτες;Πάντως, ἀνεξαρτήτως ἠθικῆς τοποθετήσεως, δὲν ὑπάρχει πλέον ἀνόητος στάσις ἀπὸ τὴν ὁμοφυλοφιλίαν ἐν Ρωσσίᾳ ὅπου εἵς ἕκαστον βῆμα ὁ ἀνὴρ συναντᾶ πληθώρα ὠραίων καὶ διαθεσίμων γυναικῶν.
Εἶναι ὥς νὰ ᾗ τις χορτοφάγος εὶς τὴν ἰδιαιτέραν πατρίδαν τοῦ γράφοντος, χωρίον τῆς Β. Ἑλλάδος γνωστὸν διὰ τὸ ὠραῖον καὶ ἄφθονον κυνήγιὸν του.
Αγαπητέ bakala το θέμα δεν είναι μόνο επιλογή αλλά κ από την γέννηση διαφοροποίηση.
Ο γεννημένος ομοφιλόφυλος δεν βλέπει την ωραία γυναίκα.
Καλά, σίγουρον αὐτό, ἀλλὰ ἐν Ρωσσίᾳ...Αγαπητέ bakala το θέμα δεν είναι μόνο επιλογή αλλά κ από την γέννηση διαφοροποίηση.
Ο γεννημένος ομοφιλόφυλος δεν βλέπει την ωραία γυναίκα όπως άλλοι.
την βλεπει και θελει να της μοιασει...Αγαπητέ bakala το θέμα δεν είναι μόνο επιλογή αλλά κ από την γέννηση διαφοροποίηση.
Ο γεννημένος ομοφιλόφυλος δεν βλέπει την ωραία γυναίκα.
εκτος απο νομικος ειστε και βιολογος-ψυχολογος;Δεν υπαρχει γεννημενος ομοφυλοφιλος, πλην των περιπτωσεων γονιδιακων διαταραχων, που ειναι σπανιο.
Η ομοφυλοφιλια ειναι απλως ψυχολογικη-διανοητικη διαταραχη.
Θα τους θεωρησε πρακτορες των αμερικανων, που ηρθαν να εξοντωσουν τον λαο του δια του ιου.κοντα επεσες, τους πρωτους που κολλησαν τους εκλεισε φυλακη, απομονωση, μεχρι που πεθαναν!!!!
Εεε δεν είπα ότι είναι συνηθισμένο...Δεν υπαρχει γεννημενος ομοφυλοφιλος, πλην των περιπτωσεων γονιδιακων διαταραχων, που ειναι σπανιο.
εκτος απο νομικος ειστε και βιολογος-ψυχολογος;
εσυ ως ετεροφυλοφιλος τι βλεπεις και θες να του μοιασεις ας πουμε;την βλεπει και θελει να της μοιασει...
Μην παρασύρεστε τόσο εύκολα εκ της διεφήμισης...Καλά, σίγουρον αὐτό, ἀλλὰ ἐν Ρωσσίᾳ...
αν και δεν ειμαι ομοφυλοφιλος για να εχω ιδια αποψη ναι....γιατι υποθετω οτι ελκονται απο το ιδιο φυλο για τους ιδιους μυστηριους λογους που εγω ελκομαι απο το ετερο,δεν ειναι οτι το θελω,δεν μου το επεβαλλε κανεις,δεν πιεζομαι,μου βγαινει φυσικα.....απλα ειναι μια λειτουργικη παραλλαγη ας πουμε....πως εχει ο αλλος τρια νεφρα ας πουμε....καπως ετσι.....Διαφωνειτε?