tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εξάλλου μια ζωή τις πούτσες με τις βούρτσες μπλέκεις...όπως και την προσωπικότητα και τις ιδιωτικές του στιγμές.
δεν το έχω καταλάβει νομίζεις;
εξάλλου μια ζωή τις πούτσες με τις βούρτσες μπλέκεις...όπως και την προσωπικότητα και τις ιδιωτικές του στιγμές.
δεν το έχω καταλάβει νομίζεις;
ναι,καλά.
περίμενε εσύ
από ότι είδα στο σάιτ τους μπορείς να γραφτείς και συνδρομητής on line... αξίζει το περιοδικό..
ιδιωτική στιγμή = είμαι μόνος...
σε καμμία περίπτωση δεν έχω φωτό που να μην την τράβηξα εγώ, χωρίς την συγκατάθεση του εμφανιζόμενου/ης...
Ρε καλώς και την Ισιδωρίνα - Μπουμπουλίνααααα.
Για πε μας. Είδες τις ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στην κάλπη στο άλλο νήμα; Ή έκανες πως δεν τις είδες;
Και μη μου πεις ότι πιστεύεις κι εσύ ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν ταξική (κοινωνική) και όχι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα; Μια και το πιάσαμε το θέμα πριν...
εξάλλου μια ζωή τις πούτσες με τις βούρτσες μπλέκεις...
μερικά πράγματα είναι τόσο φαιδρά που δεν αξίζει ν'ασχοληθείς.Ρε καλώς και την Ισιδωρίνα - Μπουμπουλίνααααα.
Για πε μας. Είδες τις ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στην κάλπη στο άλλο νήμα; Ή έκανες πως δεν τις είδες;
Και μη μου πεις ότι πιστεύεις κι εσύ ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν ταξική (κοινωνική) και όχι εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα; Μια και το πιάσαμε το θέμα πριν...
τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα δεν έχουν κοινωνική ταξική διάσταση;
εντιτ: να πας με ισιδώρα στο σκαραβαίο. για ξεκάρφωμα!
δεν έχουμε και τα ίδια γούστα.
δε μ'αρέσει το πλαστικό.
ναι,
το δημοκρατικό κεκτημένο των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ συνταγμάτων,
μετριάσθηκε στο Ηγεμονικό Σύνταγμα του Καποδίστρια,
προφανώς δεν εκδηλωνόταν στα χρόνια της απολυταρχίας του Όθωνα
και επανεφάνη στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ της 3ης του Σεπτέβρη και στο Σ1844, το οποίο εξέφρασε και πάλι το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.
διαφωνείς με το master;
Και η οποία συγκεκριμένα στο δικό μας είναι;
Το ότι κίνησαν μιλιούνια να βρουν τα ξακουστά πλούτια του Κιαμηλμπεη Πασά στην Κόρινθο; Ή το ότι συγκεντρώθηκαν επαναστάτες έξω από την Τριπολιτσά με σκοπό να λαφυραγωγήσουν;
μερικά πράγματα είναι τόσο φαιδρά που δεν αξίζει ν'ασχοληθείς.
Μπα; Το ότι έχεις δίπλα σου (στην Τουρκιά) ΑΠΤΟ παράδειγμα ανατροπης πολιτικού σκηνικού μέσω εκλογών είναι φαιδρό, ε; ΜΟΝΟ επειδή δε σε συμφέρει.
η εξέγερση των κατσαπλιάδων...
των από κάτω...
η μια ταυτότητα (εθνική) δεν αποκλείει την άλλη (κοινωνική ταξική) ...
απλώς υπερισχύει, καθορίζει, ενοποιεί...
μην γυρισω την πλατη μου πουτανακι αμεσως να βγαλεις γλωσσα!!! για πες μας απο τις πηγες σου που αναφερεται απο το '21 και μετα επαναστατικο συνταγμα;; εισαι τοσο στενομυαλο πουτανακι που δεν μπορεις να χωνεψεις οτι οι ελληνες με την κυρηξη της επαναστασης και μετα σταματησαν να βλεπουν τον εαυτο τους ως επαναστατημενο αλλα Ως ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ;;;ναι,
το δημοκρατικό κεκτημένο των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ συνταγμάτων,
μετριάσθηκε στο Ηγεμονικό Σύνταγμα του Καποδίστρια,
προφανώς δεν εκδηλωνόταν στα χρόνια της απολυταρχίας του Όθωνα
και επανεφάνη στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ της 3ης του Σεπτέβρη και στο Σ1844, το οποίο εξέφρασε και πάλι το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.
διαφωνείς με το master;
ναι φιλενάδασίγουρα δεν έχουμε τα ίδια γούστα.. εσένα σου αρέσουν τα σκληρά και τα βάρβαρα ...
ναι φιλενάδα
γιατί εκνευρίζεσαι τότε ρε κοπελιά;οτι πεις μωρή λουλού.. ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο...
ποιός σου είπε μωρή λέλα ότι εκνευρίστηκα.. γελάω με τα χάλια σου απλά...γιατί εκνευρίζεσαι τότε ρε κοπελιά;