Επισκέπτης
Δηλαδή από το σόι νεοέλληνα αν πάει κανείς προς τα πίσω βρίσκει Αριστοτέλη εεε κ όχι κάποιον Αχμέτ ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο με τόσους που περάσανε κατά καιρούς;;;
Αν εσυ εισαι τουρκοσπερμα με γεια σου και καμαρι σου! Εγω δεν ειμαι!
Δηλαδή από το σόι νεοέλληνα αν πάει κανείς προς τα πίσω βρίσκει Αριστοτέλη εεε κ όχι κάποιον Αχμέτ ή δεν ξέρω κ γω τι άλλο με τόσους που περάσανε κατά καιρούς;;;
εγω ειμαι Ελλην! Δεν ειμαι "Μακεδονας απο πολιτικη επιλογη" μπουμπουνοκεφαλε! Σαφως και μου ανηκει η κληρονομια των προγωνων μου! Εσεις που δεν σας ανηκει, να ξεκουμπιστειτε λοιπον απο τον "γεωγραφικο χωρο " της πατριδας μου! Αν θες να καταλαβεις το νοημα των λεξεων που χρησιμοποιησα δες το τελευταιο βιντεο του Πλευρη! Βλημα!
εσύ μωρό μου δε δήλωσες ότι
σε απογοήτευσαν οι γυναίκες
που σε θέλουν μόνο για να τους κάνεις παιδιά
και μόνο με μουσουλμάνους βαρβάτους θα πηγαίνεις πια;
δε θα έχεις και φόβο τεκνοποιίας!!!
εξ αμφοτερων!είσαι έλλην, πως; εξ αίματος; ή πολιτισμικά;
Το έχεις ψάξει δηλαδή κ είσαι σίγουρος;;;
Αν εσυ εισαι τουρκοσπερμα με γεια σου και καμαρι σου! Εγω δεν ειμαι!
είσαι φοβερή!
δια της πλαγίου οδού μου την πέφτεις τώρα ρε?
Πόσες φορές πρέπει να σε χυλοπιτιάσω?
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
κωλοτρίψου αλλού.
Υ.Γ. Τι θα γίνει ρε μπαγασάκο?
δε θα μου απαντήσεις στα Υ.Γ. που σε ρωτάω περί Μητσάρα, σκυλίτσας κτλ?
ντροπαλή! Οι ντροπές θα σε φάνε.
Ελα? Για πες, πως τη γλυτωσε η γιαγια σου απο τον συνωστισμο?Το έχεις ψάξει δηλαδή κ είσαι σίγουρος;;;
Koιτά προσωπικά κατάγομαι από Μ.Ασία,οι προγονοί μου ήρθανε εδώ μετά την Μικρασιατική καταστροφή(τουρκόσπορος αν θες δεν με χαλάει).
Το επιθετό μου είναι τούρκικης προέλευσης...
1000 ακόμα να βρεθήκανε πάει σας το χαλάσαμε το ανόθευτο αίμα κ ας μην τα καταφέρανε οι τούρκοι 3αιώνες!!!
Το έχεις ψάξει δηλαδή κ είσαι σίγουρος;;;
Koιτά προσωπικά κατάγομαι από Μ.Ασία,οι προγονοί μου ήρθανε εδώ μετά την Μικρασιατική καταστροφή(τουρκόσπορος αν θες δεν με χαλάει).
Το επιθετό μου είναι τούρκικης προέλευσης...
1000 ακόμα να βρεθήκανε πάει σας το χαλάσαμε το ανόθευτο αίμα κ ας μην τα καταφέρανε οι τούρκοι 3αιώνες!!!
εξ αμφοτερων!
εσυ τι εισαι?
Άντε ρε ΠαΠιούλη!φιλιά στον αχμετ!
Μπα? περαν των κομματικων αρχισες να μοιραζεις καθε ειδους ταυτοτητες βλεπω? Τελευταιο καταφυγιο του ΑΠΑΤΕΩΝΑ οπως εσυ ειναι η συκοφαντια! Το ξερουμε! Χροοονια τωρα τις ιδιες τακτικες χρησιμοποιειτε! Καμια πρωτοτυπια!πολιτισμικά σίγουρα δεν είσαι γιατί είσαι αγράμματος...
εξ αίματος πάλι δεν είσαι γιατί ... ρώτα τον αχμέτ, της εσκορτίτσας...
άρα είσαι από πολιτική επιλογή!
Περιμένω τις ακλόνητες αποδείξεις για τους άλλους 998...οι άλλο 998 στις ίδιες κατηγορίες θα ανήκετε....
είμαι περίεργος με ποιον τρόπο θα το καταφέρετε...
μπλα μπλα μπλα
εξ αίματος πάλι δεν είσαι γιατί ... μπλα μπλα μπλα
άρα είσαι από πολιτική επιλογή! μπλα μπλα μπλα
Έεεε κ συ στα αυτοανόητα κολλάς...κάθε αριστερός είναι εβραίος-πράκτορας του Σόρος κ σία!!!Εσυ δε μας ειπες ομως τι εισαι?
Δεν μου λες 3αιώνες δεν αρκούνε;;;Τελικά εκτός από μπλα μπλα καμιά απόδειξη έχεις ή απλά εικασίες του στυλ "τόσοι πέρασαν από δω...αποκλείεται..."
είχα πει κάτι σχετικό στον περσόνα και κατάπιε τη γλώσσα του!
Το έθαψες και νομίζεις ότι είναι δύσκολο?
για πες καμιά απόδειξη εκτός από μπλα μπλα και θα την καταπιείς και συ!
αν έχουν τα ίδια μυαλά με σας, στις 2 αυτές κατηγορίες θα ανήκουν!Περιμένω τις ακλόνητες αποδείξεις για τους άλλους 998...
Όλο μαλακίες είσαι,χαβαλέ κάνεις-βγάζεις πάντως αν κ β' κατηγορίας σαν επιθεώρηση με τον Σεφερλή...
Το ότι έχουνε τα ίδια μυαλά από πού προκύπτει;;;αν έχουν τα ίδια μυαλά με σας, στις 2 αυτές κατηγορίες θα ανήκουν!
Ή πούστηδες, ή αγάμητοι!
ακλόνητο λέμε.
για πες και συ πώς θα το χαλάσετε?
αυτά που λες είναι εικασίες που τα κάναν σημαία τους κάποιοι και ταϊζουν κουτόχορτο πούστηδες και αγάμητους!Δεν μου λες 3αιώνες δεν αρκούνε;;;
Χώρια Μακεδονία-Θράκη που εντάχθηκαν πολύ αργότερα...
Το επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι το αίμα παραέμεινε ανοθεύτο ποιο είναι;;;
Άντε δώσε το ακλόνητο επιχείρημα που αναιρεί τις ''εικασίες''...αυτά που λες είναι εικασίες που τα κάναν σημαία τους κάποιοι και ταϊζουν κουτόχορτο πούστδες και αγάμητους!
Καμιά αποδειξούλα έχετε ή τα καταπίνετε αμάσητα?
σταμάτα να κάνεις όμως το γιουσουφάκι του μάστερ σου!Το ότι έχουνε τα ίδια μυαλά από πού προκύπτει;;;
Βαριέμαι στην κακεντρέχια να απαντώ το θεωρώ χαζό οπότε συνεχίζω να αναιρώ τις μαλακίες...