pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν μπορείς να κατανοήσεις τον τίτλο εεε;;;
Αυτο ειναι ο τιτλος (και ψευδης) ! Την κεντρικη ιδεα πες μου και ασε τις μπουρδες!
Δεν μπορείς να κατανοήσεις τον τίτλο εεε;;;
Αυτο ειναι ο τιτλος (και ψευδης) ! Την κεντρικη ιδεα πες μου και ασε τις μπουρδες!
θα σου πω κάτι,αλλά μην πληγωθείς..τελικά δεν τους διώξαμε..μας έσωσαν οι μεγάλες δυνάμεις, διότι οι πρόγονοί μας κατάφεραν να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν!!
Ελα ντε?ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο.
γιατί λες ότι είναι ψευδής;
Ελα ντε?
Αληθεια τι "εθνος" ειμαστε πριν το '21? ή μηπως δεν υπηρχαμε καθολου? Αφου τοτε "γεννηθηκαμε"... για πες ναγελασουμεξερασουμε...
ποιο είναι το ψεύδος;
halloooooo ξανθια εισαι πουλακι μου?παρλαπίπα, μωρό μου,
πήγαινε να πάρεις νέες οδηγίες απ' τ' αφεντικά σου
και πάρτους και κανα φράγκο.
αμαρτία να ξεφτιλίζεσαι τσάμπα!
halloooooo ξανθια εισαι πουλακι μου?
ΕΣΥ ξεφτιλιζεσαι αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι!
Για πες μας λοιπον, τι ειμασταν πριν το '21 αφου τοτε γεννηθηκαμε συμφωνα με το "εργο" του κωλου?
Σε ζορισα ε? Δε πειραζει! Ειναι αργα τωρα, που να παιρνεις τηλεφωνα την ΜΚΟ σου να ζητησεις διευκρινησεις... Αυριο εδω θα ειμαι παλι και θα περιμενω να μου πεις! Εαν τολμας βεβαια! Αντε γεια master παπαρολογε λοιπον! Αυριο να ερθεις με τον "κηδεμονα" σου! Απο μονος σου εισαι πολυ λιγος...
Μάστερ πιο απλά,πιο απλά ακόμα...να κοιτάξεις τη βαφή σου γλυκειά μου!
ο τίτλος είναι "γέννηση ενός έθνους-κράτους"
που ΦΥΣΙΚΑ δεν υπήρχε ως τότε!
που διαφωνείς; υπήρχε;
απλή ερώτηση - απλή απάντηση! μπορείς;
ή θα τηλεφωνάς νυχτιάτικα;
πς κανα φράγκο πήρες ή όχι;
Γμτ κ έλεγα να πάω για νάνι...Τι έγινε εδώ?
Α! το κλασικό!
τα φασισταριά της αριστεράς την πέσαν όλοι μαζί σε έναν....ως συνήθως!
και συνήθεις ύποπτοι: Ο ΠουστρόΠαΠιος, το γιουσουφάκι του ο παπαζόλης και ένα αριστερό κλωνάρι...
χμμμμ και τι λένε?
Μα φυσικά τα αριστερά φασισταριά κάνουν άλλη μια προπαγάνδα λέγοντας σφαγείς των τούρκων, τους έλληνες της επανάστασης του 21.
Καλό μεροκάματο ΠορδόΠαπε!
χα χα χα χα χανα κοιτάξεις τη βαφή σου γλυκειά μου!
ο τίτλος είναι "γέννηση ενός έθνους-κράτους"
που ΦΥΣΙΚΑ δεν υπήρχε ως τότε!
που διαφωνείς; υπήρχε;
απλή ερώτηση - απλή απάντηση! μπορείς;
ή θα τηλεφωνάς νυχτιάτικα;
πς κανα φράγκο πήρες ή όχι;
χα χα χα χα χα
για δες το βιντεο που εβαλα πιο πρινπου δειχνει τον τιτλο....
Ουτε τον τιτλο δεν εχεις διαβασει ρε γελοιε? Τοτε τι υποστηριζεις? Χρειαζεται αλλη αποδειξη του οτι εχεις ερθει με σκονακι να κανεις προπαγανδα? Υπαλληλισκε!!!!!! Αντε χασου λεμε! Δε βαρεθηκες να σε ξεσκεπαζω καθε φορα????
γιουσουφάκι τι έγινε?Γμτ κ έλεγα να πάω για νάνι...
Θα το καθυστερήσω 10-20 λεπτάκια δεν πειράζει...το γέλιο μακραίνει την ζωή λένε...
Πόσο γαμάτοι είναι οι τύποι...πείτε μου!!!!