Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Επισκέπτης
Δεν μου λες 3αιώνες δεν αρκούνε;;;

Χώρια Μακεδονία-Θράκη που εντάχθηκαν πολύ αργότερα...

Το επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι το αίμα παραέμεινε ανοθεύτο ποιο είναι;;;
εγω θα σου προτεινα αντι να προσπαθεις να εξηγησεις τα πραγματα με την σαφως επηρεασμενη απο την προπαγανδα σκεψη σου, ν ακατσεις να ανοιξεις κανενα βιβλιο και να διαβασεις! Εαν το κανεις, θα ανακαλυψεις (προς εκπληξησου βεβαιως) πως οι μικτοι γαμοι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ επι Τουρκοκρατιας! Οι μονες και οποιες (απειροελαχιστες) επιμιξιες εγιναν ήταν προϊον ΒΙΑΣΜΟΥ! Το καταλαβες ηλιθιε? Εξηγησε μου τωρα εσυ πως  και με ποιες αποδειξεις, οι Τουρκοι εβιασαν ΟΛΕΣ τις Ελληνιδες για να προκυψει η επιμιξια που μας τσαμπουνανε! Η ανοχη στη μαλακια εχει και τα ορια της ξερεις! Και η ανοχη μου στο ψεμα ειναι μηδενικη!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Άντε δώσε το ακλόνητο επιχείρημα που αναιρεί τις ''εικασίες''... :boobies:

Αν όχι αποχώρησε ένδοξα κ μην γελιοποιήσε άλλο...
βλέπω ξεχνάς και τα ελληνικά όσο πάς προς τα αριστερά!
και πού είσαι ακόμα......!

πες μου για τις σέρβες και θα πάρεις απάντηση δια της μαιευτικής οδού! :rolleyes: :grin:
Ο περσόνας αυτοπυροβολήθηκε. :P

Επισκέπτης
Αν όχι αποχώρησε ένδοξα κ μην γελιοποιήσε άλλο...
ου τι να σου πω!

Απεφυγε να απαντησει σε ΔΥΟ ερωτησεις και πεταξε και μια μπουρδα που ουτε ξερει ο ιδιος καλα καλα τι σημαινει!

Αυτο δεν λεγεται ενδοξη αποχωρηση! Λεγεται "οπου φυγει φυγει για να μην ξεφτιλιστω κι αλλο"!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω θα σου προτεινα αντι να προσπαθεις να εξηγησεις τα πραγματα με την σαφως επηρεασμενη απο την προπαγανδα σκεψη σου, ν ακατσεις να ανοιξεις κανενα βιβλιο και να διαβασεις! Εαν το κανεις, θα ανακαλυψεις (προς εκπληξησου βεβαιως) πως οι μικτοι γαμοι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ επι Τουρκοκρατιας! Οι μονες και οποιες (απειροελαχιστες) επιμιξιες εγιναν ήταν προϊον ΒΙΑΣΜΟΥ! Το καταλαβες ηλιθιε? Εξηγησε μου τωρα εσυ πως  και με ποιες αποδειξεις, οι Τουρκοι εβιασαν ΟΛΕΣ τις Ελληνιδες για να προκυψει η επιμιξια που μας τσαμπουνανε! Η ανοχη στη μαλακια εχει και τα ορια της ξερεις! Και η ανοχη μου στο ψεμα ειναι μηδενικη!
Έτσι σου μάθανε να λες...

Τα χαρέμια του πασά τί ήτανε,δεν ήτανε με ελληνίδες γεμάτα;;;

Τούρκος πολίτης άρπαζε όποια ελληνίδα κατώτερου ραγιά ήθελε κ την πηδούσε όποτε γούσταρε,οι ανώτεροι ραγιάδες αν ήθελαν τις νοικιάζαν κιόλας στους τούρκους αφέντες...

Υποθέτω πως όλα τα παιδιά αυτά τα πετούσανε σε κανέναν καιάδα...

Τέλος δεν υπάρχουνε πηγές που να μιλάνε για τους 3αιώνες,μόνο για την αρχή.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εγω θα σου προτεινα αντι να προσπαθεις να εξηγησεις τα πραγματα με την σαφως επηρεασμενη απο την προπαγανδα σκεψη σου, ν ακατσεις να ανοιξεις κανενα βιβλιο και να διαβασεις! Εαν το κανεις, θα ανακαλυψεις (προς εκπληξησου βεβαιως) πως οι μικτοι γαμοι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ επι Τουρκοκρατιας! Οι μονες και οποιες (απειροελαχιστες) επιμιξιες εγιναν ήταν προϊον ΒΙΑΣΜΟΥ! Το καταλαβες ηλιθιε? Εξηγησε μου τωρα εσυ πως  και με ποιες αποδειξεις, οι Τουρκοι εβιασαν ΟΛΕΣ τις Ελληνιδες για να προκυψει η επιμιξια που μας τσαμπουνανε! Η ανοχη στη μαλακια εχει και τα ορια της ξερεις! Και η ανοχη μου στο ψεμα ειναι μηδενικη!
και δεν είναι μόνο οι τούρκοι λένε...
εδώ έχουν περάσει λένε, φράγκοι,σλάβοι,βούλγαροι,μακεδόνες :new_shocked:...και δε συμμαζεύεται!
Απ όλους έχουμε πάρει!
Σαν τους γκέι σελέμπριτι που θαυμάζουν και παίρνουν τον κάθε τουρίστα που πατάει το πόδι του στη Μύκονο! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Τούρκος πολίτης άρπαζε όποια ελληνίδα κατώτερου ραγιά ήθελε κ την πηδούσε όποτε γούσταρε,οι ανώτεροι ραγιάδες αν ήθελαν τις νοικιάζαν κιόλας στους τούρκους αφέντες...

πηγή σου γι αυτές τις αρλούμπες είναι φυσικά ο ΠΠ.
άντε και κάνα ίντυ ε? :jerking: :jerking:

και γιατί δεν μοιάσαμε ρε γαμώτο με μογγόλους ακόμα?
όλα τα παιδάκια πήραν απ τη μαμά ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα μπορειτε να αποφασισετε κατ αρχας, στο εαν οι Τουρκοι ηταν πολιτισμενοι που μας "ωθησαν την αναπτυξη" (που λεει και το "εργο" του κωλου) ή απολιτιστοι βαρβαροι που βιαζαν γυναικες οπου τις εβρισκαν?

Δευτερον, μπορεις να μας παραθεσεις πηγες για τα λεγομενα σου? Αξιοπιστες! Οχι το ιντυ και τον ιο!

Για να σε δω...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πηγή σου γι αυτές τις αρλούμπες είναι φυσικά ο ΠΠ.
άντε και κάνα ίντυ ε? :jerking: :jerking:

και γιατί δεν μοιάσαμε ρε γαμώτο με μογκόλους ακόμα?
όλα τα παιδάκια πήραν απ τη μαμά ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δικές σου ποιες είναι;;;

Όχι όλοι,ο Μιχαλολιάκος της Χ.τομής πήρε από τον μπαμπά του!!! :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα μπορειτε να αποφασισετε κατ αρχας, στο εαν οι Τουρκοι ηταν πολιτισμενοι που μας "ωθησαν την αναπτυξη" (που λεει και το "εργο" του κωλου) ή απολιτιστοι βαρβαροι που βιαζαν γυναικες οπου τις εβρισκαν?

Δευτερον, μπορεις να μας παραθεσεις πηγες για τα λεγομενα σου? Αξιοπιστες! Οχι το ιντυ και τον ιο!

Για να σε δω...
Συνέχεια αυτά δεν λέτε ρε;;;

Μας βιάζαν,μας σφάζανε κτλ...

Συνεπώς εσείς πρέπει να παραθέσετε πηγές. :grin:

Επισκέπτης
Συνέχεια αυτά δεν λέτε ρε;;;

Μας βιάζαν,μας σφάζανε κτλ...

Συνεπώς εσείς πρέπει να παραθέσετε πηγές. :grin:
καλα αστο..... βαριεμαι μεχρι και να σε βρισω!

Ειστε πολυ λιγοι για να τα βαλετε μαζι μου! Ελαχιστοι!  Ακολουθηστε το παραδειγμα του master σας λοιπον και τραβατε να κρυφτειτε! Δε σας παιρνει! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!

Αντε καληνυχτα, αρκετα εχασα τον υπνο μου με τιποτενιους εξυπνακηδες και εμμισθα κατωτερα υπαλληλακια του Σορος!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλα αστο..... βαριεμαι μεχρι και να σε βρισω!

Ειστε πολυ λιγοι για να τα βαλετε μαζι μου! Ελαχιστοι!  Ακολουθηστε το παραδειγμα του master σας λοιπον και τραβατε να κρυφτειτε! Δε σας παιρνει! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!

Αντε καληνυχτα, αρκετα εχασα τον υπνο μου με τιποτενιους εξυπνακηδες και εμμισθα κατωτερα υπαλληλακια του Σορος!
Σκέφτηκες ποτέ ότι απλά κάποια στιγμή ο άλλος βαριέται να απαντάει στο τίποτα;;; :grin:

Άντε καληνύχτα χρυσαυγούλη!!! :-* :-* :-*

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι δικές σου ποιες είναι;;;

Όχι όλοι,ο Μιχαλολιάκος της Χ.τομής πήρε από τον μπαμπά του!!! :boobies:
δικές μου για τι πράγμα?
εσύ είπες ένα σωρό αρλούμπες για ενοικιάσεις, που θυμίζουν Ταϊλάνδη άλλων εποχών, εσύ οφείλεις να τις αποδείξεις!

Υ.Γ.είχαν ανοίξει και μεσητικά γραφεία?
έναρξη έκαναν στην εφορία ή μαύρα?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εδώ δεν κατάλαβα τί ρωτάς καν... :S

Μαλακία θα'ναι αλλά για διευκρίνισε!!! :cheesy:
καλά το ότι δεν στροφάρεις είναι γνωστό αλλά μια τόσο απλή ερώτηση:

Τι γνώμη έχεις για τις σλάβες?
είναι μουνάρες και πολύ ωραιότερες απ τις ελληνίδες ή όχι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δικές μου για τι πράγμα?
εσύ είπες ένα σωρό αρλούμπες για ενοικιάσεις, που θυμίζουν Ταϊλάνδη άλλων εποχών, εσύ οφείλεις να τις αποδείξεις!
Εσύ υποστηρίζεις ότι δεν αναμείχτηκε το αίμα ποτέ,άντε λοιπόν φέρε έναν κατάλογο των ζευγαριών που κατοικούσανε στην Ελλάδα τότε να δούμε αν είναι κ οι δύο γονείς ελληνικής καταγωγής...

Κάποια απόδειξη ότι ουδέποτε πήδηξε τούρκος ελληνίδα ή έλληνας τουρκάλα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά το ότι δεν στροφάρεις είναι γνωστό αλλά μια τόσο απλή ερώτηση:

Τι γνώμη έχεις για τις σλάβες?
είναι μουνάρες και πολύ ωραιότερες απ τις ελληνίδες ή όχι?
Να ρωτήσω αυτό που κολλάει τώρα;;; :headbang: :think:

Να με ρωτούσες για τις Τουρκάλες να το καταλάβω... :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εσύ υποστηρίζεις ότι δεν αναμείχτηκε το αίμα ποτέ,άντε λοιπόν φέρε έναν κατάλογο των ζευγαριών που κατοικούσανε στην Ελλάδα τότε να δούμε αν είναι κ οι δύο γονείς ελληνικής καταγωγής...

Κάποια απόδειξη ότι ουδέποτε πήδηξε τούρκος ελληνίδα ή έλληνας τουρκάλα...
φέρε και συ απόδειξη ότι δεν είσαι ελέφαντας!
γιατί άκουσα από κάποιον πούστη ή αγάμητο (θα σε γελάσω...., αριστερός πάντως ήταν) ότι είσαι.

Αλλά για να μη σε δυσκολέψω πολύ, πες για τις σλάβες, αλλιώς καληνύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom