Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Επισκέπτης
Το πιασαμε φιλε... Να ρωτησω. Γιορταζεις και την επετειο της επαναστασης της 21ης?
αίχος κυκλοφορεί ενα βιντεο στο youtube που λεει σε συνεντευξη ο πατακος...οτι στις εξορίες που στελναμε ανθρωπους αριστερων πεποιθησεων..μεχρι και αστακους τρωγανε!!ελεος! :booty: :think: :jerking:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αίχος κυκλοφορεί ενα βιντεο στο youtube που λεει σε συνεντευξη ο πατακος...οτι στις εξορίες που στελναμε ανθρωπους αριστερων πεποιθησεων..μεχρι και αστακους τρωγανε!!ελεος! :booty: :think: :jerking:
Τι να πει μωρε ο κωλογερος... Τους ειδαμε τους δημοκρατες στα διαφορα σωματα ασφαλειας και μετα τη χουντα ποσο δημοκρατικα σκοτωναν κοσμο, οποτε φαντασου ποσο υπεροχα φερονταν στον κοσμο κατα τη διαρκεια της χουντας...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αντε ρε αναρχοθολοκουλτουριαρηδες που θα χλευασετε και την επανασταση και τα ρεμαλια του ελας που σκοτωναν ΑΝΑΝΤΡΑ γερμανους!

Κοψε τα ναρκωτικα μπαρμπα, δε φτανουν για ολους

Επισκέπτης
Τι να πει μωρε ο κωλογερος... Τους ειδαμε τους δημοκρατες στα διαφορα σωματα ασφαλειας και μετα τη χουντα ποσο δημοκρατικα σκοτωναν κοσμο, οποτε φαντασου ποσο υπεροχα φερονταν στον κοσμο κατα τη διαρκεια της χουντας...
δεν μπορω να καταλαβω πως πολλα νεα παιδια...θελουν παλι τετοια πολτικα σκηνικα..αυτο ειναι καταντια!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εκι τρογανε αστακοκαραβιδεσ οχι αστακουσ,ιχανε κατι δαγκανεσ διο πιθαμεσ ,εκι προτοεφαγε ο παπουσ μου και μετασ ο πατερασ μου ο εσατσισ εδινε χαβιαρι στουσ κρατουμενουσ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν μπορω να καταλαβω πως πολλα νεα παιδια...θελουν παλι τετοια πολτικα σκηνικα..αυτο ειναι καταντια!
Ε αμα βλεπουν αριστερους τρομοκρατες σαν κι εσενα να καινε καθε λιγο και λιγακι το κεντρο και να βυθιζουν τη χωρα στον τρομο, τι να κανουν... :headbang:
Να δουμε που θελουνε να το πανε με ολα αυτα... Γιατι κατα τη γνωμη μου κατευθυνομενα ειναι τα επεισοδια κλπ ειτε απλα αφηνοντας τα να συμβουν ειτε χειροτερα...

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.460
Πόντοι
216
Το πιασαμε φιλε... Να ρωτησω. Γιορταζεις και την επετειο της επαναστασης της 21ης?
Κάνεις μπαμ ότι είσαι θαυμαστής της ναζιστικής γκαιμπελικής προπαγάνδας. Έγραψα:
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Το νόημα είναι το ίδιο: Ούτε κομμουνιστές, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Άγγλοι.
Και συ απομόνωσες αυτό που ήθελες και δεν με ρώτησες αν γιορτάζω την 3η Σεπτέμβρη αλλά την 21η Απριλίου. Καλός Γκαίμπελς είσαι.

Επισκέπτης
Αντε ρε αναρχοθολοκουλτουριαρηδες που θα χλευασετε και την επανασταση και τα ρεμαλια του ελας που σκοτωναν ΑΝΑΝΤΡΑ γερμανους!

Κοψε τα ναρκωτικα μπαρμπα, δε φτανουν για ολους
Το ΕΛΑΣ ειναι το μονο που αντισταθηκε στουσ γερμανους...ολοι οι αλλοι ειπαμε..η στο εξωτερικο η ειχανε βολυετει με τους γερμανους...απο τοτε εχουνε μερικοι στρεμματα χωραφια...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το ΕΛΑΣ ειναι το μονο που αντισταθηκε στουσ γερμανους...ολοι οι αλλοι ειπαμε..η στο εξωτερικο η ειχανε βολυετει με τους γερμανους...απο τοτε εχουνε μερικοι στρεμματα χωραφια...
Και αυτα που φυτευανε ακομα τα καπνιζουν μαλλον

Επισκέπτης
Ε αμα βλεπουν αριστερους τρομοκρατες σαν κι εσενα να καινε καθε λιγο και λιγακι το κεντρο και να βυθιζουν τη χωρα στον τρομο, τι να κανουν... :headbang:
Φιλε εγω καθε φορα που κατεβαινω στους δρομουσ για διαμαρτυρια κτλ...βρισκομαι σε περιφρουρημενο χωρο..ολες αυτες οι κουκουλες και τα καψιματα του κεντρου...ειναι προβοκατσιες..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ψυχραιμια κυριοι. Γκαιμπελισκος ειναι ΕΝΑΣ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Φιλε εγω καθε φορα που κατεβαινω στους δρομουσ για διαμαρτυρια κτλ...βρισκομαι σε περιφρουρημενο χωρο..ολες αυτες οι κουκουλες και τα καψιματα του κεντρου...ειναι προβοκατσιες..
Απο ποιον περιφρουρημενο? Των μπατσων δουλεια ειναι να περιφρουρουν τις πορειες απο τα ζωακια. Αλλα αυτα ειπαμε, ειναι ουτοπιες, που να βαλεις τα ζωα να προστατεψουν τους μαθητες απο τα ζωακια...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Κάνεις μπαμ ότι είσαι θαυμαστής της ναζιστικής γκαιμπελικής προπαγάνδας.
Ε αμα λες οτι αριστεροι=κακοι, δεξιοι=καλοι και πατριωτες και μακρυα απο Αμερικανοαγγλους, αυτο που απομονωσα ειναι μαλλον η κεντρικη ιδεα αυτου που εγραψες, παρα προπαγανδα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Απο ποιον περιφρουρημενο? Των μπατσων δουλεια ειναι να περιφρουρουν τις πορειες απο τα ζωακια. Αλλα αυτα ειπαμε, ειναι ουτοπιες
απο κι το πιρε ο φιβοσ και το κανε χιτ παγκοσμιο η βανδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πολυ μπλα μπλα χωρις ουσια για τα γεγονοτα 4ο-49.
μια απορια μπορει να μου λυσει καποιος "δεξιος";
γιατι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τιμωρηθηκαν οι δοσιλογοι;

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.460
Πόντοι
216
πολυ μπλα μπλα χωρις ουσια για τα γεγονοτα 4ο-49.
μια απορια μπορει να μου λυσει καποιος "δεξιος";
γιατι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που δεν τιμωρηθηκαν οι δοσιλογοι;
Φυσικά και τιμωρήθηκαν. Με πρώτο και καλύτερο τον κατοχικό πρωθυπουργό Ιωάννη Ράλλη (πατέρα του πρωθυπουργου το 1981 Γεωργίου Ράλλη) που πέθανε στη φυλακή. Ο Πούλος εκτελέστηκε. Πολλοί φυλακίστηκαν. Να ρωτήσω και εγώ κάτι ο Φλωράκης και ο Βαφειάδης που αιματοκύλησαν τον τόπο όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά γίναν βουλευτές και στις κηδείες αυτών των δολοφόνων παραυρέθηκε ο εκάστοτε Έλληνας πρωθυπουργός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom