DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΟ BACARDI είναι.
Μπράβο σας ρε μάγκες
Μπράβο σας ρε μάγκες
Ανάποδα τά λές ! Γιατί όπως και μέ τίς ρίζες καπνού που μεταφύτεψαν στό Santo Domingo,δέν πέτυχαν την ποιότητα τών Κουβανέζικων πούρων,έτσι και μέ τό ζαχαροκάλαμο και τό ρούμι συμβαίνει τό ίδιο.
Morgan, άψογο! Δοκίμασε και το Spiced και το λευκό (άχρωμο δλδ). Πολύ καλά. Και επειδή πρέπει να λέμε κι όλη την αλήθεια, αν πετύχεις Myers, τίμησέ το. Ειδικά το μαύρο. Πολύ αρωματικό.
το ενοικιο ειναι της πλακας,σαν ποσο.αυτος που δεν το δεχεται ειναι ο καστρο γιατι δεν αναγνωριζει τη συμβαση και η συμβαση βασει του αρχικου συμβολαιου ειναι αοριστου χρονου(κατι σαν τους δημοσιους υπαλληλους στην ελλαδα δηλαδη )Υπήρχε σύμβαση από το 1947 νομίζω που είχαν υπογράψει οι Αμερικάνοι με τον Μπατίστα με κάμμια μορφή ιδιότυπου ενοικίου.Νόμίζω ότι το ενοίκιο δεν το δίνουν στον Κάστρο μιας κ δεν τον αναγνωρίζουν.Κάπου τελειωνει η σύμβαση κ τότε θα δούμε πώς και αν θα ΄΄ξενοικιαστεί΄΄
Πάντως το Γκουαντάναμο είναι τεραστια πολιτεία.Σε έκταση είναι περίπου όσο ο Πειραιάς κ τα περίχωρά του.
εχεις απολυτο δικιο,οτι την εχουν απο τους ισπανους,την χρονια δεν την ξερω αλλα νομιζω τοτε ηταν δεν εχω λογο να διαφωνησωΕτσι εξηγείται. Νομιζα οτι την ειχαν σα βαση απο το 1899 που πηραν την Κούβα απο τους Ισπανους.
ειναι γνωστο οτι οι μογγολοι ιππεις καβαλουσαν τα αλογα τους(και) αναποδα(με την πλατη στην μουρη του αλογου..)για να εχουν μεγαλυτερη επιτυχια με τα τοξα τους..Καλημερούδια φιλοι της Ιστοριας
Πως προστατευονταν οι Μογγόλοι ιππεις απο τα εχθρικα βέλη?
Κάτι σαν το Μίθριλ δηλαδή για όποιον έχει δει τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών
Τον εχω δει τον Αρχοντα αλλα δε θυμαμαι το μιθριλ. Κατι απο Γουορκραφτ και λαινειτζ μου θυμιζει
Τετοιο πραμα ηταν?
Τον εχω δει τον Αρχοντα αλλα δε θυμαμαι το μιθριλ. Κατι απο Γουορκραφτ και λαινειτζ μου θυμιζει
Τετοιο πραμα ηταν?
Έλα μωρέ ένα μεταξένιο πουκάμισο που δωσαν τα ξωτικά στον Φρόντο για να μην τον πιάνουν τα ξίφη των Ορκ.