Νέα

Ιστορία:Μια αναδρομή στους αιώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι η επομπή του ΣΚΑΙ για το '21,ανταποκρίνεται στην αλήθεια;

• Ναι

Ψήφοι: 31 32,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 43 44,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 23 23,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μιαουλης υπήρξε από τους πρωτεργάτες της αντικαποδιστριακής κίνησης και εδωσε διαταγη να πυρποληθουν τα Ελληνικα πλοια στο λιμάνι του Πόρου.
Ο Μιαουλης υπήρξε από τους πρωτεργάτες της αντικαποδιστριακής κίνησης και εδωσε διαταγη να πυρποληθουν τα Ελληνικα πλοια στο λιμάνι του Πόρου.

Σωστά.Πρόκειτο για τα τρία νεότευκτα ατμόπλοια που αγοράστηκαν με κόπο κ αίμα από τα δάνεια του Αγώνα και ο Μιαούλης τα έκαψε πάνω στην κρίση του Καποδίστρια.Αργότερα δήλωσε ότι το μετάνιωσε κ ήταν ειδιεχθής η πράξη του.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.Τα μάτια μας μόνοι μας.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πια ήταν η θρυλική ράβδος που πέταγαν στους θαλάμους των αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χαίρε Αλτεκ-Χαίρε Νταρκ!

Χαιρετώ την καλύτερη ανδροπαρέα της Ελλάδας.
Προβλήματα Αδέλφια αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Θεσσαλικά Κράνη Ιππικού
Από το μουσείο του Βόλου

Συνημμένα

• IM000709.jpg
    IM000709.jpg
    172,4 KB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστά.Το Ζάικλον Β.

Η εταιρεία που το έφτιαχνε υπάρχει ακόμα,προφανώς επικεντρωμένη σε άλλου είδους προϊόντα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φανταζεσαι τη διαφημηση της? " Πανω απο 50 χρονια εμπειρια και αποτελεσματικοτητα" :cheesy:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
''Με δοκιμασμένα αποτελέσματα.

Η πολυετή μας πείρα και οι πελάτες μας θα σας αποδείξουν την αποτελεσματικότητά μας.''

Ρε τι λέμε οι άνθρωποι :idiot: :uglystupid:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
''Με δοκιμασμένα αποτελέσματα.

Η πολυετή μας πείρα και οι πελάτες μας θα σας αποδείξουν την αποτελεσματικότητά μας.''

Ρε τι λέμε οι άνθρωποι :idiot: :uglystupid:
Ωραιο σποτ θα ηταν επισης¨ "Δεν χρειαζομαστε διαφημιση. Ειμαστε Εβραιος γνωστοι" :cheesy:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά είμαι εγώ,αλλά είσαι κ εσύ αδερφάκι μου...

Και να βγει στο καπάκι η εταιρεία MIELE με τις κουζίνες ή η BOSCH και να πει ΄΄ολοκληρώνουμε εκείνο που αφήνουν οι άλλοι ατελείωτο΄΄.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα θύματα της ανθρώπινης θυσίας που έκαναν οι Μάγια στο Μεξικό ήταν κατά πάσα πιθανότητα αγόρια και νεαροί άνδρες και όχι παρθένες κοπέλες, όπως θεωρείτο μέχρι σήμερα, δήλωσαν αρχαιολόγοι την Τρίτη. Οι Μάγια συνήθιζαν να πετούν τα παιδιά σε σπηλιές γεμάτες με νερό.

Ο αρχαιολόγος Γκιγιέρμο ντε Αντα του πανεπιστημίου του Γιουκατάν μελέτησαν τα κόκαλα 127 πτωμάτων που ανακάλυψαν στον πάτο αυτών των σπηλιών και ανακάλυψαν ότι το 80% ήταν κατά πάσα πιθανότητα αγόρια, ηλικίας 3 έως 11 ετών.

Το υπόλοιπο 20% ήταν ενήλικοι άνδρες. Μερικά παιδιά τα πετούσαν στις σπηλιές ζωντανά, ενώ σε άλλα αφαιρούσαν τα μέλη. Μέχρι σήμερα οι αρχαιολόγοι πίστευαν ότι θυσιάζονταν μικρά κορίτσια, εξαιτίας των χρυσαφικών που βρέθηκαν κοντά στα λείψανά τους.

Ιερείς των Μάγια στην πόλη Τσίτσεν Ίτζα στη χερσόνησο του Γιουκατάν θυσίαζαν παιδιά ζητώντας από τους θεούς βροχή και έφορα λιβάδια, πετώντας τα στις σπηλιές, οι οποίες θεωρούσαν ως πύλες στον κάτω κόσμο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Πια ήταν η θρυλική ράβδος που πέταγαν στους θαλάμους των αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Δεν επρόκειτο περί "ράβδου".

Το Zyclon-B ήταν σαν χοντρό αλάτι (κόκκοι) και απελευθέρωνε αέριο κυάνιο όταν ερχόταν σε επαφή με τον αέρα. Το μετέφερε ένας SS στην οροφή των θαλάμων μέσα σε μια κονσέρβα, και το άδειαζε μέσα από ένα φινιστρίνι οροφής. Χρειαζόντουσαν 10-15 λεπτά για να πεθάνουν όλοι όσοι ήταν μέσα στο θάλαμο (εκατοντάδες άνθρωποι), και να απομακρυνθεί το αέριο ώστε να μπορέσουν οι "εργάτες" κρατούμενοι να ανοίξουν τις πόρτες για να βγάλουν τα πτώματα.

Ήταν πολύ ισχυρό εντομοκτόνο/κατσαριδοκτόνο και οι εφευρετικοί nazi σκέφτηκαν να το χρησιμοποιήσουν και αλλού...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερούδια Ιστοριοδήφες.

Γενικώς στον Αγώνα έγιναν πολλά έκτροπα και εμφύλιος και δολοπλοκίες, αλλα δε πιστεύω πως αυτο ειναι χαρακτηριστικό μονο δικό μας. Και οι Κούρδοι τρωγονται μεταξυ τους εδω και 30 χρονια, και οι Κινέζοι ειχαν φατριες οταν πολεμουσαν με τους Μογγόλους, και στο Βππ φαγώθηκαν ταυτοχρονα με τους Ιαπωνες. Τα μετρα και σταθμα δεν ειναι ιδια, αλλα γενικα δε νομίζω οτι εχουμε το θλιβερό προνόμοιο να τρωγόμαστε μονο εμεις. Συμβαίνει γενικα.

Πως λεγόταν ο ανθρωπος που αρνήθηκε να εφαρμόσει τη διαταγή του Χίτλερ και έσωσε το Παρίσι απο την καταστροφή?

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα γκουρού.Ο γερμανός διοικητής του Παρισιού.Μια πράξη που ήταν προς τιμήν του.

Αλλά ρε γκουρού το έχεις ξανααναφέρει.Αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλημέρα γκουρού.Ο γερμανός διοικητής του Παρισιού.Μια πράξη που ήταν προς τιμήν του.

Αλλά ρε γκουρού το έχεις ξανααναφέρει.Αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι.

Δεν ειναι τιποτα μη με παρεξηγεις. Αρχη ανοίας και Αλτσχάιμερ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να το πω εγώ που είμαι κωλόγερος παέι στο διάολο.Αλλά κ εσύ που είσαι νέος να έχεις ανοία;;;μπααα.

Πάντως νομίζω ότι το θρεντ έφτασε στα όριά του.Λίγο-πολύ τα έχουμε αναλύσει όλα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Η αλήθεια ειναι οτι εχουμε αναλύσει τις περισσότερες περιόδους και τα σημαντικότερα γεγονότα. Απο εδω και περα πρεπει να ξεψάχνίσουμε τους αιώνες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Πως λεγόταν ο ανθρωπος που αρνήθηκε να εφαρμόσει τη διαταγή του Χίτλερ και έσωσε το Παρίσι απο την καταστροφή?

Υπήρξε και ένας της wermacht, Αυστριακός νομίζω, που επίσης αρνήθηκε να εφαρμόσει την αντίστοιχη διαταγή και δεν ανατίναξε το φράγμα του Μαραθώνα καθώς έφευγε.

Επίσης (νομίζω) ότι μετά τον εκτέλεσαν για την άρνησή του αυτή.

Θυμάμαι καλά τι έχω διαβάσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom