Νέα

Αναζήτηση Ελληνίδας μασέζ, κοντούλας, μέχρι 30-35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheStranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Δεν εχω παει ποτε σε οικο ανοχης, δεν ειχα ποτε την αναγκη, κοντα 220 γυναικες στην ζωη μου μεχρι σημερα, χωρια που θεωρουσα παντα καπως το να τα σκασω απλα για αυτο το λογο (βεβαια εδω μεσα εχουν πολυ γελιο καποια θεματα, γιαυτο και παλιο μελος).

Ωστοσο καθε χρονος που περναει οσο και λιγοτερες ξερουν να κανουν μασαζ (η απλα βαριουνται) και πλεον εχω φτασει να εχει περασει μια 5ετια που να μου κανει ΚΑΛΟ μασαζ γυναικα (και δεν εννοω για 10 λεπτα πχ).

Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης, μασατζιδικο με ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΟΝΤΟΥΛΑ, αντε μεχρι 30-35 ηλικια αλλα με περκυ φυσικο σωματακι (καταλαβαινετε θεωρω) ΥΠΑΡΧΕΙ καμια στην Αθηνα;

Διαβασα τις προαλες για μια Ρουλα αλλα αποτι λενε καποιοι δεν την λες και ωραια. Αλλες δεν, ολες ξενες; Θεωρω πως αφου δεν εχω παει ξανα σε κατι αναλογο πως αν ειναι και ψυχρη ξενη μαλλον θα φυγω ξενερωμενος.

Εννοειται αν παω να το τελικιασω οποτε φουλ πακετο.

Ευχαριστω για οσους απαντησουν και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :)

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.751
Πόντοι
456
OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
φιλε....συμφωνα με το ημερολογιο που χρησιμοποιει ολος ο κοσμος,δεν ειναι Κυριακη

Δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο, δεν μιλω την αργκο πολλων εδω μεσα σορρυ για αυτο. Για οσους δεν πιστευουν το 220 δεν υπαρχει κανενα θεμα, απαντηση στην ερωτηση ειναι το σημαντικο.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Βρε φίλε, σεβασου τα 220 τεμάχια χωρίς να πληρώσει ο άνθρωπος!
Το αστειο ειναι πως εχω περι τα 120 βιντεο απο αυτες, χωρια φωτογραφιες, αλλα το θεμα δεν ειναι να αποδειξω κατι, το θεμα ειναι να βρω αυτο που ζηταω.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636
Δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο, δεν μιλω την αργκο πολλων εδω μεσα σορρυ για αυτο. Για οσους δε πιστευουν το 220 δεν υπαρχει κανενα θεμα, απαντηση στην ερωτηση ειναι το σημαντικο.
Περίμενε λίγο καλέ μου φίλε, το σαητ έχει Ιεροφάντες Μασατζήδικων, θα σε κατατοπίσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το αστειο ειναι πως εχω περι τα 120 βιντεο απο αυτες, χωρια φωτογραφιες, αλλα το θεμα δεν ειναι να αποδειξω κατι, το θεμα ειναι να βρω αυτο που ζηταω.
Τα βίντεο! Τα βίντεοοο (σε στυλ Στέφανου Χίου)

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
ζητας μονο μασαζ ή και καμια πιπα;

Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω, δεν εχω ξαναπαει οποτε ισως να χαλαστω, να παγωσω, να ξενερωσω, απλα θελω αν μου βγει κατι να μπορει να γινει γιαυτο και ειπα φουλ πακετο.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.751
Πόντοι
456
και γιατι δεν πας απευθειας για γαμησι;ειναι τοσο απαραιτητο να σε τριψει;Υπαρχουν γυναικες που κανουν αποκλειστικα μασαζ αν θες μονο αυτο

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636
Ειλικρινα δεν ξερω τι θελω, δεν εχω ξαναπαει οποτε ισως να χαλαστω, να παγωσω, να ξενερωσω, απλα θελω αν μου βγει κατι να μπορει να γινει γιαυτο και ειπα φουλ πακετο.
Διάβασε λίγο το τοπικ Μασαντζίδικα που γαμάς. Έχει όλη την πληροφορία, ξεκίνα από τις πιο πρόσφατες σελίδες.

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
και γιατι δεν πας απευθειας για γαμησι;ειναι τοσο απαραιτητο να σε τριψει;Υπαρχουν γυναικες που κανουν αποκλειστικα μασαζ αν θες μονο αυτο

2 φορες που πηγα για απλο μασαζ η μια ηταν χοντρη και η αλλη ασχημη και οκ ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο (δεν ξερω αλλα αν κανουν μασαζ και γυμνες η με εσωρουχα μπορει να ειναι πιο ωραια φαση).
Οσο για το 2ο δυστυχως μεγαλωνουμε δεν μικραινουμε, πανε οι εποχες που μπορουσα να εχω καθε εβδομαδα και αλλη οποτε γιατι οχι να κανω μια δοκιμη και σε αυτο το κομματι αν βγει, δεν το θεωρω κακο.

Διάβασε λίγο το τοπικ Μασαντζίδικα που γαμάς. Έχει όλη την πληροφορία, ξεκίνα από τις πιο πρόσφατες σελίδες.

Δεν λενε αν καποια ειναι Ελληνιδα πολλοι, δεν λενε αν ειναι κοντη η αν εχει σωματακι ωραιο, και ενταξει μιλαμε για χιλιαδες σελιδες, δεν θα βγαλω ακρη ετσι. Φυσικα θελω να ΞΕΡΕΙ να κανει και μασαζ.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.706
Πόντοι
456
Άσε καλύτερα τα βίντεο τύπε γιατί υπήρχε και άλλος μύστης και τώρα πληρώνει αποζημίωση χωρίς να έχει βγάλει στην δημοσιότητα ονόματα

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
363
Πόντοι
21
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο μέγιστο....οπότε διάλεξε....μασάζ καλό έως πολύ καλό ίσως και με χειρογλυκανο???. Ή μασάζ χαιδεμα με χειρογλυκανο και γλυφογλυκανο συν φικι φικι....????

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1
Άσε καλύτερα τα βίντεο τύπε γιατί υπήρχε και άλλος μύστης και τώρα πληρώνει αποζημίωση χωρίς να έχει βγάλει στην δημοσιότητα ονόματα

Δεν εχω τετοια θεματα, ολες το ηξεραν και φυσικα δεν εχω δημοσιοποιησει ποτε κατι. Απαντηση απλα ηταν στο οτι σε καποιους το 220 φανηκε πολυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο μέγιστο....οπότε διάλεξε....μασάζ καλό έως πολύ καλό ίσως και με χειρογλυκανο???. Ή μασάζ χαιδεμα με χειρογλυκανο και γλυφογλυκανο συν φικι φικι....????
Ενταξει δεν ψαχνω και το τελειο μασαζ, απλα οκ να ειναι μασαζ, οχι απλα να σε χαιδευει και να το λεει μασαζ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.610
Πόντοι
3.556
Steve Irwin Snakes GIF by Bustle

:wanker::wanker::wanker:

OP
OP
T

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
55
Πόντοι
1

Αποτι καταλαβα εδω μεσα πολλοι παντρευτηκατε την πρωτη σας και δεν μπορειτε να πιστεψετε πως καποιοι χτυπανε και 100 και 200 και 500 γυναικες στην ζωη τους, κριμα.

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Σαν χαζός που είμαι .
220 ας πούμε πως είχε μια ανά 7 μέρες .Αφού δεν έδινε λεφτά .
Το έκανε συστηματικά για 1.540 ημέρες . Δηλαδή 51 μήνες η 4 χρόνια σχεδόν .
Με 220 έχεις κάνει εξετάσεις για Α ,Β , C και D που δεν υπάρχει ;
Τ να σου πω υγεία να εσείς να τς κανείς 500

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.023
Πόντοι
216
Ωστοσο καθε χρονος που περναει οσο και λιγοτερες ξερουν να κανουν μασαζ (η απλα βαριουνται) και πλεον εχω φτασει να εχει περασει μια 5ετια που να μου κανει ΚΑΛΟ μασαζ γυναικα (και δεν εννοω για 10 λεπτα πχ).:)

Αν κατάλαβα καλά από όλο το ποστ σου και το παραπάνω, μέχρι σήμερα έχεις πάει με 220
γυναίκες κανονικές και το πρόβλημα σου είναι πως δε μπορείς πλέον να βρεις το μασάζ που χρειάζεσαι και που μέχρι σήμερα σου το παρείχαν οι κανονικές γκόμενες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom