Απο που αντλω "τις πληροφοριες" μου για τον Πουτιν? Τι του απαντας τωρα? Επρεπε να την πεις τη μαλακια σου, επρεπε να κολλησεις καπου τα δυτικα ΜΜΕ, ε? Απο που αραγε αντλω τις πληροφοριες μου για τους νεκρους Ρωσσους δημοσιογραφους και πολιτικους. Ειναι τοσο δυσκολο να διαδωθει οτι ο Χ δημοσιογραφος ή ο Ψ πολιτικος δολοφονηθηκε/σκοτωθηκε που πρεπει να "αντλω" απο καπου πληροφοριες.
Εννοεις δηλαδη οτι οι θανατοι αντικαθεστωτικων δημοσιογραφων και πολιτικων ειναι ψεμματα και οτι καπου κρυβονται, οτι μας κανουν φαρσα. Ή οτι ειναι αυτοκτονιες. Το ιδιο και οι εκατονταδες ξυλοδαρμοι, self harm, ειναι και μοδα... Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε.
Και πολυ καλα καναν. Η μονη μαλακια που εκανε "η Δυση" ειναι που αφησε τον Πουτιν να παιξει το βρωμικο παιχνιδι του και δεν εδωσε τα TOWs στην Ουκρανια. Μετα τα 10-20 πρωτα εξαϋλωμενα Ρωσσικα τανκς θα τελειωναν ολα.
Αυτο απλα αποδεικνυει ποσο ασχετος εισαι με το θεμα. Το αφηνω ετσι ως λαβαρο της ασχετοσυνης σου!
Και τελος, για τα δυτικα ΜΜΕ και το ποσο ανεξαρτητα ειναι. Παρε ενα μικρο δειγμα να σου υπαρχει για να τελειωνουμε με την καραμελα του καθε πικραμενου:
Βρες μου
μια "ανατολικη" εφημεριδα που να εχει βλαψει τοσο τους "δικους της" οσο εχουν βλαψει οι αγγλοφωνες σαν τις παραπανω τους "δικους τους".