Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε όλη την Ευρώπη...
Εδώ με τις επιθέσεις στο Παρίσι μάθαμε πως μετά από μια καταγραφή στα Ελληνικά νησιά άντε και σε καμιά πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία ο κάθε μουσουλμάνος κόβει βόλτες περνάει σύνορα και δεν ασχολείται κανένας!
Πάντως στο Παρίσι τις τελευταίες μέρες υπάρχει τεράστια επίδειξη "πολυπολιτισμικότητας"! Προσφορά όλων αυτών που οι Ευρωπαίοι πολίτες φρόντισαν επιμελώς να δείξουν ανεκτικότητα και τώρα δέχονται τα ευχαριστήρια!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Η ιστορια πισω απο αυτη τη μαλακια που εγραψες ειναι πολυ πιο απλη. Κοινως εισαι ενας τραγικος τριμαλακας.
.......

........ Ίδομεν τάς έξελίξεις αί όποίαι άναμένονται ραγδαίαι.....

marios102030

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κάπου διάβασα ότι οι ρώσοι θα επέμβουν με χερσαίες δυνάμεις.  :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στο ιδιο εντυπο που υποθετω διαβασες πριν 2 μηνες οτι ετοιμαζεται να κατεβασει στρατο ο Πουτιν επειδη καλεσε κατι εκατονταδες χιλιαδες εφεδρους? Ενω στην πραγματικοτητα ηταν η φυσιολογικη εισοδος νεοσυλλεκτων για να κανουν τη θητεια τους? :think: Χμμμ. Defencenet? :think: :P

marios102030

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο ιδιο εντυπο που υποθετω διαβασες πριν 2 μηνες οτι ετοιμαζεται να κατεβασει στρατο ο Πουτιν επειδη καλεσε κατι εκατονταδες χιλιαδες εφεδρους? Ενω στην πραγματικοτητα ηταν η φυσιολογικη εισοδος νεοσυλλεκτων για να κανουν τη θητεια τους? :think: Χμμμ. Defencenet? :think: :P
 :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ... ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟ;;;

%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2598%25CE%2597%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ!!!

marios102030

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ... ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟ;;;

%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259C%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2598%25CE%2597%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ!!!
Όσο να ναι έχουν διάφορα ο ένας είναι ΑΥΣΤΡΑΛΟ και ο άλλος είναι ΙΣΛΑΜΟ  :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι διαφορα εχει ο αυστραλοπιθηκος απο τον μπετοβλακοπιθηκο που σπαμαρει τα πιο σοβαρα θεματα του σαϊτ ανελεητα με χαζομαρες και προφητειες λες και ζει στο Μεσαιωνα?

Για να θυμηθούμε και τα λόγια του γέροντα Παϊσίου…
όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.

Είπε χαρακτηριστικά για τους Γάλλους:

«Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν.»

Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365

Δε βρισκουμε καμια διαφορα και ζηταμε τη βοήθειά σας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όταν ασχολείσαι με τα γεωπολιτικά φορώντας κοστούμι λέγεσαι αναλυτής. Όταν ασχολείσαι με τα γεωπολιτικά φορώντας ράσα λέγεσαι προφήτης. :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι διαφορα εχει ο αυστραλοπιθηκος απο τον μπετοβλακοπιθηκο που σπαμαρει τα πιο σοβαρα θεματα του σαϊτ ανελεητα με χαζομαρες και προφητειες λες και ζει στο Μεσαιωνα?

Δε βρισκουμε καμια διαφορα και ζηταμε τη βοήθειά σας.

τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια μικρε

και στην τελικη εαν για σενα το σοβαρο ειναι η χλευη σε αλλα ατομα τεινει στο οτι δεν εσαι δημοκρατης...αλλα το αντιστροφο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όταν ασχολείσαι με τα γεωπολιτικά φορώντας κοστούμι λέγεσαι αναλυτής. Όταν ασχολείσαι με τα γεωπολιτικά φορώντας ράσα λέγεσαι προφήτης. :grin:
Ειναι σαφες οτι δεν σχολιαζω τον ιδιο τον Αρσενιο, ετσι? Αλλωστε εχω δηλωσει στο παρελθον οτι ειμαι θετικος προς οποιαδηποτε μορφη ασκητισμου, ανεξαρτητως θρησκευματος. Σχολιαζω τους μπετοβλακοπιθηκους που αγοραζουν και πουλανε πατριωτισμο και χριστιανισμο. Αλλα μιας και το φερε η κουβεντα... Χρειαζεται να εχει πραγματοποιησει θαυματα για να αγιοποιηθει? Εχουμε καποια επισημα αναγνωρισμενα απο την εκκλησια θαύματά του να γελασουμε λιγο?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με θέματα ιεροσύνης. Φαντάζομαι να έχει σταθεί κάποιος ασκητής πρότυπο σε σοφία και ανθρωπισμό θα έπρεπε να είναι αρκετό σήμερα. Δεν θα έπρεπε να χρειάζονται party tricks η smoke & mirrors.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και στην τελικη εαν για σενα το σοβαρο ειναι η χλευη σε αλλα ατομα τεινει στο οτι δεν εσαι δημοκρατης...αλλα το αντιστροφο
Χλευη? Η απάντησή μου, που τοσο δε σου αρεσε, ειναι ακριβως ιδιας ποιοτητας και επιπεδου με τα ποστ σου. Ισως θα επρεπε να εφαρμοσεις στον εαυτο σου τα στανταρ που ζητας απο τους αλλους. Προβλεπω να πεφτει πολυ γελιο αν το συνεχισεις ετσι παντως. :cheesy:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Χλευη? Η απάντησή μου, που τοσο δε σου αρεσε, ειναι ακριβως ιδιας ποιοτητας και επιπεδου με τα ποστ σου. Ισως θα επρεπε να εφαρμοσεις στον εαυτο σου τα στανταρ που ζητας απο τους αλλους. Προβλεπω να πεφτει πολυ γελιο αν το συνεχισεις ετσι παντως. :cheesy:

ουτως η αλλως αυτοχαρακτηριζεσαι γελοιος..συνεχισε ετσι και του χρονου εισαι τροπαιουχος 2016

επαναλαμβανω

με το να απαιτησεις τι θα βαζει ο καθενας στο καθε νημα της αρεσκειας του ...υποδηλωνει οτι σκεφτεσαι μη δημοκρατικα

η μηπως πρεπει και εγω να εφαρμοζω την τακτικη σου?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
με το να απαιτησεις τι θα βαζει ο καθενας στο καθε νημα της αρεσκειας του ...υποδηλωνει οτι σκεφτεσαι μη δημοκρατικα

η μηπως πρεπει και εγω να εφαρμοζω την τακτικη σου?
Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Βγαλαμε Γυμνασιο ανετα? Δεν φαινεται... Δεν απαιτω τιποτα. Απλα δηλωνω οτι οταν ποσταρεις τρολιες, τρολιες θα σου απανταμε. Οποτε κοψε την γκρινια. Αντιθετως, αν καταφερεις να διαβασεις ολες τις λεξουλες που εχω γραψει θα δεις οτι εσυ απαιτεις να γραφω με συγκεκριμενο τροπο κι ετσι λαμβανεις την απαντηση οτι τις απαιτησεις σου πρεπει να τις εφαρμοζεις πρωτα στον εαυτο σου. Εγω απλα σε τρολαρω οπως μας τρολαρεις κι εσυ. Educated guess οτι δε θα παρεις χαμπαρι τι γραφω και θα απαντησεις αλλα αντι αλλων.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Βγαλαμε Γυμνασιο ανετα? Δεν φαινεται... Δεν απαιτω τιποτα. Απλα δηλωνω οτι οταν ποσταρεις τρολιες, τρολιες θα σου απανταμε. Οποτε κοψε την γκρινια. Αντιθετως, αν καταφερεις να διαβασεις ολες τις λεξουλες που εχω γραψει θα δεις οτι εσυ απαιτεις να γραφω με συγκεκριμενο τροπο κι ετσι λαμβανεις την απαντηση οτι τις απαιτησεις σου πρεπει να τις εφαρμοζεις πρωτα στον εαυτο σου. Εγω απλα σε τρολαρω οπως μας τρολαρεις κι εσυ. Educated guess οτι δε θα παρεις χαμπαρι τι γραφω και θα απαντησεις αλλα αντι αλλων.

δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου

επαναλαμβανω για τελευταια φορα...με την απαιτηση για το τι γραφουμε γενικα στο site υποδηλωνεις και ποιος εισαι

και τελος..κουλαρε λιγο..δεν εχεις αγορασει το site

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
ΑΝ...Λεω ΑΝ αναπτυξουν χερσαιες δυναμεις,δεν θα ειναι εφεδροι...Οι εφεδροι δεν εχουν εμπειρια μαχης,θα στειλει μαλλον βετερανους-μισθοφορους...
Οπως στην Ουκρανια.. Οι ιδιοι που πολεμουσαν στον πολεμο της Γεωργιας μετα τους ειδαμε σε φωτο στην Ουκρανια...
Ο εφεδρος ειναι "βαρος" στο πεδιο της μαχης...δεν ξερει πως να κινηθει,μπορει να "παγωσει",μπορει απο τον πανικο του να ριξει σε φιλιες δυναμεις...
Οι Ρωσσοι προτιμουν τους εμπειρους μαχητες...

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
όλοι οι σύγχρονοι στρατοί βασίζονται σε επαγγελματίες, με μόνη εξαίρεση ίσως τους Κινέζους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom