Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που εχει συμβει αυτο με μουσουλμανους?ουτε το 5% δεν αφομειωθηκε στην γαλλια,με μητρικη γλωσσα δευτερη τα γαλλικα
μην πετατε κοτσανες
το παραμυθι αυτο εχει ξεφτυσει πλεον...

πουθενά στον κόσμο και ούτε πρόκειται να συμβεί... και το 5% είναι μεγάλο ποσοστό και αποτελείται κύρια από ανθρώπους που είναι τύποις μουσουλμάνοι (σαν τους λεγόμενους "χριστιανούς" όπως παλιά έγραφε η ταυτότητα) που αμφιβάλλω αν έχει δεί κανένας από αυτούς το εσωτερικό ενός τζαμιού...

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το θέμα είναι ότι αυτός για τις "μαλακίες" του παραθέτει και 10 πηγές από διεθνή μέσα. Στηρίζει τις "μαλακίες" του, σε γεγονότα και ανταποκρίσεις διάφορων μέσων (δεν εξετάζω αν αυτά τα μέσα είναι αντικειμενικά γιατί ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ μιας και δεν έχω ευκαιρήσει να διαβάσω κάτι από αυτά που έχει παραθέσει). Εσύ και οι υπόλοιποι κάνετε αντίλογο βασισμένοι στις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ρατσιστικές (?) απόψεις σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και κάτι website τύπου makeleio που για το χαβαλέ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί. Εσύ είσαι στρατιωτικός (?). Άποψη δεν έχεις για τα γεωπολιτικά διεθνή παιχνίδια που παίζονται πέρα από το να τους πετάξουμε όλους έξω (περιμένεις διαταγή από τους "προδότες" που σε έχουν στο payroll τους για να το κάνεις?) και να τους ρίξουν καμιά 100στη πυρηνικά για να ξαναγίνει αγνή και ΚΑΘΑΡΗ η γη?

Πριν προσπαθήσεις να με κατηγοριοποιήσεις, θεωρώ τους τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ ΒΡΩΜΟΖΩΑ που τους αξίζει ο πιο αργός και βασανιστικός θάνατος. Δε τσουβαλιάζω όμως λόγω αυτού ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , δε ΞΕΧΝΩ τον καθοριστικό ρόλο Δύσης στη δημιουργία τους.
Εσύ τώρα μπήκες για να κολλήσεις ΤΑΜΠΕΛΕΣ στον κάθε ένα που έχει προσωπικές απόψεις?
Και άντε το κάνεις....για πες μου το εξής...Στην ευθεία πως βλέπεις στροφή???
Είστε επικίνδυνος ...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ τώρα μπήκες για να κολλήσεις ΤΑΜΠΕΛΕΣ στον κάθε ένα που έχει προσωπικές απόψεις?
Και άντε το κάνεις....για πες μου το εξής...Στην ευθεία πως βλέπεις στροφή???
Είστε επικίνδυνος ...

Καμία ΤΑΜΠΕΛΑ...Κάποια ερωτήματα θέτω...Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που είναι επαγγελματίας στρατιωτικός έχει την άποψη που έχει ένα πιτσιρίκι 15 χρονών βλέποντας τα γεγονότα να παρουσιάζονται σε προπαγανδιστικά μέσα...Εσύ μπορεί να διαθέτεις παρόμοια άποψη βλέποντας τις μαλακίες του defencenet και άλλων τέτοιων ιστοσελίδων της πούτσας και είναι φυσιολογικό ως ένα σημείο μιας και ζούμε στην εποχή της πιο μεγάλης τεχνολογικής προόδου από τη μία και της πιο μεγάλης αποβλάκωσης από την άλλη...Είμαι επικίνδυνος επειδή όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις όπως τη χτεσινή αιματοχυσία (και τη προχθεσινή στο Λίβανο για να μη ξεχνιόμαστε ?) νιώθω θλίψη κυρίως και δεν έχω κάπου μέσα μου την ικανοποίηση, έστω και ελάχιστη ότι "επαληθεύομαι για τα ισλαμοορκ" ή που ΔΕΝ ΤΑΜΠΕΛΙΑΖΩ 1.000.000.000 μουσουλμάνους? Και εσύ, που δε σε χαλάει η ιδέα του θανάτου εκατομμυρίων αλλόθρησκων (δεν εννοώ του ΙΣΙΣ) άμεσα ή έμμεσα τι είσαι?

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
:- :- :- :- :-

Συνημμένα

• 11036990_914372705326418_2965975168122801639_n.jpg
    11036990_914372705326418_2965975168122801639_n.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ολάντ, Κάμερον, Μέρκελ, Ρέντζι ,Ραχόι και όλοι οι υπόλοιποι ηγετίσκοι της διεφθαρμένης και έκφυλης Ευρώπης άνοιξαν ένα βλέφαρο να δουν τι συνέβει και να δηλώσουν συγκλονισμένοι με ουςία  μηδέν για να ξαναγυρίσουν στο βλακώδη και επικίνδυνο για τους πολίτες λιθαργό τους...
Ο μόνος που έκανε σωστές δηλώσεις είναι ο (αντιδημοκρατικός για κάποιους εδώ μέσα ) πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμηρ Πούτιν!
Ακριβώς έτσι είναι!

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καμία ΤΑΜΠΕΛΑ...Κάποια ερωτήματα θέτω...Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που είναι επαγγελματίας στρατιωτικός έχει την άποψη που έχει ένα πιτσιρίκι 15 χρονών βλέποντας τα γεγονότα να παρουσιάζονται σε προπαγανδιστικά μέσα...Εσύ μπορεί να διαθέτεις παρόμοια άποψη βλέποντας τις μαλακίες του defencenet και άλλων τέτοιων ιστοσελίδων της πούτσας και είναι φυσιολογικό ως ένα σημείο μιας και ζούμε στην εποχή της πιο μεγάλης τεχνολογικής προόδου από τη μία και της πιο μεγάλης αποβλάκωσης από την άλλη...Είμαι επικίνδυνος επειδή όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις όπως τη χτεσινή αιματοχυσία (και τη προχθεσινή στο Λίβανο για να μη ξεχνιόμαστε ?) νιώθω θλίψη κυρίως και δεν έχω κάπου μέσα μου την ικανοποίηση, έστω και ελάχιστη ότι "επαληθεύομαι για τα ισλαμοορκ" ή που ΔΕΝ ΤΑΜΠΕΛΙΑΖΩ 1.000.000.000 μουσουλμάνους? Και εσύ, που δε σε χαλάει η ιδέα του θανάτου εκατομμυρίων αλλόθρησκων (δεν εννοώ του ΙΣΙΣ) άμεσα ή έμμεσα τι είσαι?
Δεν το αλλάζω πως είσαι επικύνδυνος!Νιώθεις θλίψη όταν βλέπεις αιματοχυσίες...Εγώ νιώθω θλίψη και πριν γίνουν, ξέροντας πως θα γίνουν και Δυστηχώς δεν μπορώ να τις αποτρέψω αλλά ούτε και να πείσω με τα λεγόμενά μου πως θα γίνουν...Διότι θα χαρακτηριστώ με τις γνωστές εκφράσεις που είναι έτοιμες να εκτοξευτούν στο στόμα του καθε διατεινόμενου ως ανθρωπιστή!
Όσο για το 1.000.000.000 μουσουλμάνους σου θα σε στενοχωρήσω αλλά ...δεν τους χωράμε...Άντε τώρα βάλε τη κασσέτα σαν τον παραπάνω και πες με αποβλακωμένο κτλ κτλ..,
Εγώ σου προτείνω να πας συναυλία στο Παρίσι το Λονδίνο ή το Βαρολίνο να συναντήσεις τους αλλόθρησκούς σου...Πρόσεχε όμως δίοτι ότι σπέρνεις ....θερίζεις...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Οι μουσουλμάνοι αρνούνται να αφομοιωθούν στη δυτική κοινωνία, αλλά ζητούν το αντίθετο, να ζήσουμε εμείς με τον δικό τους τρόπο ζωής.

Και από την στιγμή που αρνούνται να αφομοιωθούν στη δυτική κοινωνία, ακόμα και αν δεν παίρνουν τα όπλα η μεγάλη πλειοψηφία όπου θέλει να ζήσει ειρηνικά με τους χριστιανούς, πάντα θα γεννάνε μειοψηφίες  φανατικών που θα δολοφονούν στο όνομα του Αλάχ.  

Και επειδή βλέπουμε μια  μεγάλη πλειοψηφία όπου θέλει να ζήσει  ειρηνικά με τους χριστιανούς, ξεχνάμε ότι ταυτόχρονα ότι απορρίπτουν τον δυτικό τρόπο ζωής. Αυτό περνάει στα παιδιά τους και κάποια από αυτά, περνάνε στις τάξεις των ακραίων ισλαμιστών.

Με ειρηνικά μέσα δεν θα έρθει η λύση, οι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ θα πρέπει να κτυπήσουν τους ισλαμιστές στη φωλιά τους.  

Αυτή είναι η πραγματικότητα που δεν λέγετε από τα ΜΜΕ ούτε και σήμερα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Είμαι επικίνδυνος επειδή όταν βλέπω τέτοιες ειδήσεις όπως τη χτεσινή αιματοχυσία (και τη προχθεσινή στο Λίβανο για να μη ξεχνιόμαστε ?) νιώθω θλίψη κυρίως και δεν έχω κάπου μέσα μου την ικανοποίηση, έστω και ελάχιστη ότι "επαληθεύομαι για τα ισλαμοορκ" ή που ΔΕΝ ΤΑΜΠΕΛΙΑΖΩ 1.000.000.000 μουσουλμάνους? Και εσύ, που δε σε χαλάει η ιδέα του θανάτου εκατομμυρίων αλλόθρησκων (δεν εννοώ του ΙΣΙΣ) άμεσα ή έμμεσα τι είσαι?
Κατσε να ξυπνησει ο κ. Μπακαλης απο το ληθαργκο των ψυχοφαρμακων και θα σε βγαλουν κομμουνιστη, οτι εσυ (προσωπικα) φταις για το μακελειο στη Γαλλια και εγκληματια. ;) Και οτι πρεπει να μπαναριστεις αμεσα επειδη εισαι πολυ επικινδυνος και λογω προσφατων εξελιξεων πρεπει να ληφθουν εκτακτα μετρα. :huh:

bfe0827471ec3cbe0ed172768475fcca.jpg

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι αυτός για τις "μαλακίες" του παραθέτει και 10 πηγές από διεθνή μέσα. Στηρίζει τις "μαλακίες" του, σε γεγονότα και ανταποκρίσεις διάφορων μέσων (δεν εξετάζω αν αυτά τα μέσα είναι αντικειμενικά γιατί ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ μιας και δεν έχω ευκαιρήσει να διαβάσω κάτι από αυτά που έχει παραθέσει). Εσύ και οι υπόλοιποι κάνετε αντίλογο βασισμένοι στις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ρατσιστικές (?) απόψεις σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και κάτι website τύπου makeleio που για το χαβαλέ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί. Εσύ είσαι στρατιωτικός (?). Άποψη δεν έχεις για τα γεωπολιτικά διεθνή παιχνίδια που παίζονται πέρα από το να τους πετάξουμε όλους έξω (περιμένεις διαταγή από τους "προδότες" που σε έχουν στο payroll τους για να το κάνεις?) και να τους ρίξουν καμιά 100στη πυρηνικά για να ξαναγίνει αγνή και ΚΑΘΑΡΗ η γη?

Πριν προσπαθήσεις να με κατηγοριοποιήσεις, θεωρώ τους τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ ΒΡΩΜΟΖΩΑ που τους αξίζει ο πιο αργός και βασανιστικός θάνατος. Δε τσουβαλιάζω όμως λόγω αυτού ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , δε ΞΕΧΝΩ τον καθοριστικό ρόλο Δύσης στη δημιουργία τους.

Τύπε έχω πει θεωρητικές κουβέντες μπορούν να γίνουν ΜΕΤΑ την λύση του προβλήματος.
Αυτή την στιγμή βλέπεις το όπλο να σε σημαδεύει και να πέφτουν γύρω σου σφαίρες.
Στην παρούσα φάση δεν βοηθάει και πολύ το να αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος πρόκειται να σε σκοτώσει.
Η απειλή βρίσκεται ΕΔΩ.
Η αντιμετώπιση της πρέπει να γίνει σε επιχειρησιακό επίπεδο.
Κουβεντούλες για το τι έφταιξε ΜΕΤΑ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Επειδη εχω μπερδευτει.Καταδικαζουμε ολοι την επιθεση στο Παρισι.,ωραια,παει αυτο.Πιστευω συμφωνησαμε ολοι για τις ευθυνες των Δυτικων και συγκεκριμενα της Γαλλιας στη κατασταση στη Συρια αλλα και γενικοτερα,Ιρακ,Λιβυη και αλλου.Γιατι μολις ανακοινωσαν οτι ετοιμαζονται να χτυπησουν το ΙΣΙΣ στη Συρια,βγαινουν μερικοι και λενε,οχι,φτανει ο πολεμος,θελουμε ειρηνη.Ενω τα τελευταια χρονια στη Συρια εχουμε ειρηνη;δεν εχουν σκοτωθει κατι χιλιαδες ανθρωποι,η επεμβαση των Δυτικων και των Ρωσων θα επιδεινωσει τα πραγματα;Η θα πρεπει να αφησουν τους τζιχαντιστες να συνεχισουν το θεαρεστο εργο τους και να νοικοκυρεψουν και τον υπολοιπο πληθυσμο;

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη εχω μπερδευτει.Καταδικαζουμε ολοι την επιθεση στο Παρισι.,ωραια,παει αυτο.Πιστευω συμφωνησαμε ολοι για τις ευθυνες των Δυτικων και συγκεκριμενα της Γαλλιας στη κατασταση στη Συρια αλλα και γενικοτερα,Ιρακ,Λιβυη και αλλου.Γιατι μολις ανακοινωσαν οτι ετοιμαζονται να χτυπησουν το ΙΣΙΣ στη Συρια,βγαινουν μερικοι και λενε,οχι,φτανει ο πολεμος,θελουμε ειρηνη.Ενω τα τελευταια χρονια στη Συρια εχουμε ειρηνη;δεν εχουν σκοτωθει κατι χιλιαδες ανθρωποι,η επεμβαση των Δυτικων και των Ρωσων θα επιδεινωσει τα πραγματα;Η θα πρεπει να αφησουν τους τζιχαντιστες να συνεχισουν το θεαρεστο εργο τους και να νοικοκυρεψουν και τον υπολοιπο πληθυσμο;

Τσάμπα χαλάμε τις βόμβες μας τύπε.
Στην Μ. Ανατολή πάντα θα σφάζονται.
Με δικτάτορες ή χωρίς.
Το θέμα είναι ότι τα μουσλίμια σφάζουν όλο και περισσότερο μέσα στην Ευρώπη.
Και δεν είναι σημερινό φαινόμενο.
H σφαγή στους Ολυμπιακούς του Μονάχου από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ έγινε το 1972.
Τα τελευταία χρόνια όμως το φαινόμενο έχει ενταθεί και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Αν υπάρξει βούληση θα αντιμετωπιστεί επιχειρησιακά και τέλος με τις τρομοκρατικές επιθέσεις εντός Ευρώπης.
Για τις εκτός δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Στην ουσία είναι αντιδυτικός αριστερός ιδεασμός.
Αν η δύση επέμβει θα πουν "ρίχνετε βόμβες στα μικρά παιδάκια" , αν η δύση δεν επέμβει θα πουν "αφήνετε τα μικρά παιδάκια να σκοτώνονται από βόμβες".

Η δύση φταίει για τις σταυροφορίες, η δύση φταίει για τις διαχρονικές επεμβάσεις στην περιοχή, η δύση φταίει που έφτιαξε καθεστώτα μαριονέτες, η δύση φταίει που πέσαν τα καθεστώτα μαριονέτες ..... Η δύση φταίει για ΟΛΑ.
Ο Έλληνας αριστερός έχει κληρονομήσει όλο το αντιδυτικό μένος του βυζαντίου, δεν είναι τυχαίο που στην ουσία τα αντιδυτικά επιχειρήματα των αριστερών και των υπεροθοδόξων ταυτίστηκαν τώρα με το μνημόνιο , στην τελική συνκυβερνούν.
Η μεσαιωνική οπισθοδρόμηση, ο απομονωτισμός, η επαρχιώτικη φοβική αντιμετώπιση της δύσης, όλα αυτά έχουν βαφτίσει εδώ στην Ελλάδα "προοδευτική αριστερά".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην ουσία είναι αντιδυτικός αριστερός ιδεασμός.
Αν η δύση επέμβει θα πουν "ρίχνετε βόμβες στα μικρά παιδάκια" , αν η δύση δεν επέμβει θα πουν "αφήνετε τα μικρά παιδάκια να σκοτώνονται από βόμβες".

Η δύση φταίει για τις σταυροφορίες, η δύση φταίει για τις διαχρονικές επεμβάσεις στην περιοχή, η δύση φταίει που έφτιαξε καθεστώτα μαριονέτες, η δύση φταίει που πέσαν τα καθεστώτα μαριονέτες ..... Η δύση φταίει για ΟΛΑ.
Ο Έλληνας αριστερός έχει κληρονομήσει όλο το αντιδυτικό μένος του βυζαντίου, δεν είναι τυχαίο που στην ουσία τα αντιδυτικά επιχειρήματα των αριστερών και των υπεροθοδόξων ταυτίστηκαν τώρα με το μνημόνιο , στην τελική συνκυβερνούν.
Η μεσαιωνική οπισθοδρόμηση, ο απομονωτισμός, η επαρχιώτικη φοβική αντιμετώπιση της δύσης, όλα αυτά έχουν βαφτίσει εδώ στην Ελλάδα "προοδευτική αριστερά".

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κάνει η Δύση επέμβαση .... οι κακοί Δυτικοί, οι αποικιοκράτες, οι καπιταλιστές που θέλουν να πνίξουν τους λαούς...

δεν επεμβαίνει η Δύση....  οι κακοί Δυτικοί που αφήνουν τις χώρες στην τύχη τους...

κλείσιμο συνόρων στην περιοχή, διακοπή διπλωματικών και εμπορικών σχέσεων, απέλαση όλων όσων ήρθανε την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη λάθρα και νομιμοποιηθήκανε, κλείσιμο όλων των επενδύσεων δυτικών συμφερόντων στην περιοχή...

και να βράσουν στο πετρέλαιο τους... ας το πίνουν, ας το κάνουν σούπα να το τρώνε, ας το κάνουν κατάπλασμα όταν αρρωσταίνουν...

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Για πείτε μου ρε γεωπολιτικοί αναλυτές της πούτσας, τι έκαναν οι Σουηδοί στα ισλαμορκ?
Να μάθω και εγώ δηλαδή

Συνημμένα

• sw.jpg
    sw.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τύπε έχω πει θεωρητικές κουβέντες μπορούν να γίνουν ΜΕΤΑ την λύση του προβλήματος.
Αυτή την στιγμή βλέπεις το όπλο να σε σημαδεύει και να πέφτουν γύρω σου σφαίρες.
Στην παρούσα φάση δεν βοηθάει και πολύ το να αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος πρόκειται να σε σκοτώσει.
Η απειλή βρίσκεται ΕΔΩ.
Η αντιμετώπιση της πρέπει να γίνει σε επιχειρησιακό επίπεδο.
Κουβεντούλες για το τι έφταιξε ΜΕΤΑ.
Το πιστευω κι εγώ αυτό εδώ και πολύ καιρό!Το ξερίζωμα έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει αν είμασταν σοβαρός λαός και δεν μας τραβούσε πίσω το βαρίδι της "προοδευτικής αριστεράς"..Αν δεν ξυπνήσουμε άμεσα Δυστηχώς θα χρειαστούν φέρετρα για να καταλάβει ο μέσος πολίτης τι πρέπει να γίνει για να συνεχίσει να λέγεται πολίτης ...και όχι μακαρίτης!
Για ότι συμβεί πάντος εναντίων μας τυφλά , πέρα απο δράστη θα υπάρχει και ηθικός αυτουργός...
Αν λοιπόν δεν είμαι λάθος ώρα σε λάθος σημείο τότε ούτε θλίψη θα με πιάσει ούτε θα συγκλονιστώ ούτε θα επιβεβαιωθώ ...
Μια προσευχή μόνο,να μάθουν όλοι οι υπόλοιποι απο τα λάθη τους αφού δεν μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων και να δρομολογηθεί ο διαχωρισμός των πολιτισμών(των Μουσουλμάνων και εχθρικών προς εμάς μεταναστών) πριν είναι τόσο αργά που δεν θα γίνεται....

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[quote author=tramountana link=topic=206606.msg6614525#msg6614525 date=144

1)κλείσιμο συνόρων στην περιοχή, διακοπή διπλωματικών και εμπορικών σχέσεων, απέλαση όλων όσων ήρθανε την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη λάθρα και νομιμοποιηθήκανε, κλείσιμο όλων των επενδύσεων δυτικών συμφερόντων στην περιοχή...

2)και να βράσουν στο πετρέλαιο τους... ας το πίνουν, ας το κάνουν σούπα να το τρώνε, ας το κάνουν κατάπλασμα όταν αρρωσταίνουν...

[/quote] 1) :rockon: :rockon: :rockon:

2) :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom