Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλό Bakalh. Με τη διαφορά ότι η Γαλλία είχε άχρηστους φεουδάρχες και όχι ακμάζουσα βιοτεχνία και αστική τάξη, αλλά λαό που πείναγε. Οπώς ακριβώς σε Ισπανία, Κεντρική Ευρώπη που ουδεμία ανάπτυξη υπήρξε πριν το τέλος του 19ου.

Καὶ προκειμένου νὰ ἀπαλλαγῶσιν τῶν ἀχρήστων (δὲν ἰσχύει, ἀλλὰ ἔστω), ἔφερον εἰς τὴν ἐξουσίαν τοὺς σφαγεῖς.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καὶ προκειμένου νὰ ἀπαλλαγῶσιν τῶν ἀχρήστων (δὲν ἰσχύει, ἀλλὰ ἔστω), ἔφερον εἰς τὴν ἐξουσίαν τοὺς σφαγεῖς.

Εάν ήσαν χρήσιμοι θα υπήρχε βιοτεχνία/αστική τάξη όπως στην Βρετ. Αυτοκρατορία. Απλά κηφήνες όπως και οι Αψβούργοι, ηγέτες του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ἑὰν δὲν ἐπισυνέβαινε ἡ ἐπανάστασις, ἡ Γαλλία θὰ ἀπελάμβανε οἰκονομικῆς ἀναπτύξεως ἀναλόγου τῆς Ἀγγλίας ἐκέινης τῆς ἐποχῆς.
μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις ξεκινώντας απο τότε την ανάλυσή μας!Το γεγονός πως απο όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που είναι θετικές προς την τυφλή πολυπολιτισμικότητα, η Γαλλία έχει τις περισσότερες επιθέσεις και θύματα πλέον!Πληρώνουν το "προπατορικό αμάρτημα"?

Επισκέπτης
μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις ξεκινώντας απο τότε την ανάλυσή μας!Το γεγονός πως απο όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που είναι θετικές προς την τυφλή πολυπολιτισμικότητα, η Γαλλία έχει τις περισσότερες επιθέσεις και θύματα πλέον!Πληρώνουν το "προπατορικό αμάρτημα"?

Ὑπάρχει μία μεγάλη διαφορὰ ἐν Γαλλίᾳ μεταξὺ κυβερνήσεως καὶ λαοῦ. Μάλλον μία παράλληλος πραγματικότης. Π.χ. ἡ φοροδιαφυγὴ ἐκεῖ ἔχει τεραστίαν ἔκτασιν, πολὺ μεγαλυτέρα τῆς ἰδικῆς μας. Λογικόν, διότι μόνον οὔτω ἀντιμετωπίζεται ἡ κρατικιστικὴ παράνοια.

Θεωρῶ ὅτι τὰ πράγματα εἰς ὅ,τι ἀφορᾷ εἰς τὴν πολυπολιτισμικότηταν εἶναι πολὺ χειρότερα ἐν Γερμανίᾳ λόγῳ τοῦ ἐγγενοῦς παθολογικοῦ ἰδεαλισμοῦ τῶν Γερμανῶν.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ὑπάρχει μία μεγάλη διαφορὰ ἐν Γαλλίᾳ μεταξὺ κυβερνήσεως καὶ λαοῦ. Μάλλον μία παράλληλος πραγματικότης. Π.χ. ἡ φοροδιαφυγὴ ἐκεῖ ἔχει τεραστίαν ἔκτασιν, πολὺ μεγαλυτέρα τῆς ἰδικῆς μας. Λογικόν, διότι μόνον οὔτω ἀντιμετωπίζεται ἡ κρατικιστικὴ παράνοια.

Θεωρῶ ὅτι τὰ πράγματα εἰς ὅ,τι ἀφορᾷ εἰς τὴν πολυπολιτισμικότηταν εἶναι πολὺ χειρότερα ἐν Γερμανίᾳ λόγῳ τοῦ ἐγγενοῦς παθολογικοῦ ἰδεαλισμοῦ τῶν Γερμανῶν.

Καλα ετσι και κουνηθει μειονοτητα  στην Γερμανια θα ξανανοιξουν οι φουρνοι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Μὲ 800.000 εἰσβολεῖς ἐτησίως μὲ τὴν ἄδειαν τῆς κυβερνήσεως, αἱ μειονότηται ταχέως θὰ καταστῶσιν πλειονότηται.

Δυστυχως αν και δεν θελω να γινω γραφικος ερχεται δεκαετια γενικων γεοπολιτικων ανακαταταξεων...οσο ο Αμερικανος θελει να τα εχει καλα με τους σαουδαραβες η κατασταση θα κλιμακωνεται....για την κατασταση στην Συρια ευθυνεται πρωτα η Σαουδικη Αραβια  και μετα ολοι οι αλλοι (ο ISIS ειναι ουσιαστικα η αιχμη του δορατος των Σαουδαραβων που εφαρμοζουν την σαρια)

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλα ετσι και κουνηθει μειονοτητα  στην Γερμανια θα ξανανοιξουν οι φουρνοι
δυστηχώς το παιχνίδι είναι σχεδόν χαμένο!Ούτε η Αυστρία με τον Χάιντερ δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ροή των πραγμάτων!Ομιλώντας με Βερολινέζους μου εκμυστηρευτικαν  πως ούτε ένας δεύτερος Άντολφ δεν μπορεί να ξεριζώσει τους Μουσουλμάνους απο την Γερμανία...
Πιστευω πως η Λεπέν μπορεί να δώσει πιο οργανωμένη και συντονισμένη λύση αλλά πιο μακροχρόνια και όχι άμεση!Και πιθανώς να χαλάσει πολλά σχέδια και να δώσει λύσεις σε πολλά μέτωπα..Έχω μια εικόνα πως θα είναι ο "Πούτιν" της Γαλλίας!Ας της δώσουν την δύναμη οι Γάλλοι μήπως και σωθούμε όλοι..Διότι αν δεν τα καταφέρει και αυτή τότε ο κόσμος θα είναι πολύ χειρότερος απ´οτι τον ξέρουμε..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Και σε αυτούς που στηρίζουν την είσοδο τους εδώ...
Όπως σωστά είπε προχθές η Λαγκάρντ, οι μετανάστες αντί να είναι απειλή για την Ευρώπη, μπορούν να γίνουν ευκαιρία για την Ευρώπη, δηλ. με εκπαίδευση και κατάλληλη διαχείριση, να καταστούν ισότιμοι ευρωπαίοι πολίτες, ώστε να αναπτερωθεί η οικονομία και η κοινωνία.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όπως σωστά είπε προχθές η Λαγκάρντ, οι μετανάστες αντί να είναι απειλή για την Ευρώπη, μπορούν να γίνουν ευκαιρία για την Ευρώπη, δηλ. με εκπαίδευση και κατάλληλη διαχείριση, να καταστούν ισότιμοι ευρωπαίοι πολίτες, ώστε να αναπτερωθεί η οικονομία και η κοινωνία.
Ο Τζιχαντι Τζον πολιτης δυτικος ηταν,μορφωμενος και με προφορα λες και ο παππους του ηταν λορδος.Αυτο δε τον εμποδισε ομως να υπηρετησει πιστα τον ακραιο ισλαμισμο.Οι Ευρωπαιοι αξιωματουχοι κοιτανε μονο ισολογισμους εταιρειων,προυπολογισμους και στατιστικες,δε τους ενδιαφερουν τα υπολοιπα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αυτο ειναι το προβλημα. Αυτα που παρεθεσα εχουν πολλες αδυναμιες που θα μπορουσες να καταδειξεις. Εσυ εκει ομως να παιζεις την κασσετα. Παιζοντας την κασσετα ομως παρελειψες να διαβασεις αυτα που σουρνει το απο πανω στους Αμερικανους πχ. Μας λες δηλαδη οτι τι? Η μονη ενημερωση που μπορεις να εχεις (εσυ προσωπικα) εμπιστοσυνη ειναι αυτη που πηγαζει κατευθειαν απο καθεστωτα διασημα για την καταπιεση της τεταρτης εξουσιας? Ρωσσια, Συρια, Ιραν? Ενω ας πουμε διεθνεις εφημεριδες οπως η washington post, η guardian, οι new york times, που πλεον οι ιδιες και οι αρθρογραφοι τους χρειαζονται κοντεινερ για τα Pulitzer και τα George Polk (μεγαλο ποσοστο των οποιων κατακτηθηκε με ερευνες που κυριολεκτικα θαβουν τους Αμερικανους) ειναι αναξιοπιστες και δυτικη προπαγανδα? Ε, οχι. Αυτο ειναι αντικειμενικα παραλογο. Πρόβλημά σου (σας) βασικα. :dunno:

edit: Α, ναι. Για το bold. Για διαβασε λιγο προς τα πισω το παρον νημα...
καλέ τι μας λες; Σωπα που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Washington Post, Guardian, New York Times  έχουν πήξει στα βραβεία, σάμπως και δεν είναι κατευθυνόμενα και αυτά. Και πουσε.... μη μου στριβεις εμένα δια του αρραβώνος. Το ερώτημα μου ειναι σαφεστατο. Αυτο το παρατηρητήριο (ή αποχωρητήριο, όπως θες πέστο) εδρεύει στο Λονδίνο, και ελέγχετε απο (τους ανύπαρκτους πλέον) "μετριοπαθείς"; Ναι ή ου ;;;;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Στη παρούσα φάση δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν το λόγο!Δίοτι για να εκφέρεις μια άποψη προϋποθέτει πως υπάρχει ασφαλής χώρος που να μην απειλήται η ύπαρξη ακόμα και αυτού που λέει μπούρδες..Πρέπει και η αρίστερά (που μπορεί να σκεφτεί λίγο και δεν έχει ξεπουληθεί πλήρως) να καταλάβει οτι υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών και η λύση δεν είναι η κατάργηση των πολιτισμών και των συνόρων αλλά η περαιτέρω σοφή εξέλιξη του Ευρωπαϊκού πνεύματος και διασφάλιση των πληθυσμών!
Χρειαζόμαστε μια "Ευρωπαϊκή άνοιξη" που στη περίπτωσή μας πάει αντίθετα με την αραβική..Δηλαδή εντοπιςμός και μέριμνα κατά των αυτοκαταστροφικών τάσεων!
Πλέον ο λόγος ανήκει στον Γαλικό λαό που πριν περίπου 200 χρόνια ξεκίνηςε την αλλαγή της Ευρώπης, να αντιμετωπίςει τις νέες προκλήσεις των καιρών και να δώςει δύναμη στη μοναδική πλεον πολιτικό που μπορεί να αντιστρέψει την ροή των πραγμάτων και είναι μεγάλη ευλογία που την έχουν:Την ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ!

Είχες δεν είχες στο τέλος την πέταξες την μεγαλοκοτσάνα σου....

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η κα Λαγκάρντ μπουρδολόγισε ανεύθυνα και επικίνδυνα και εκ του ασφαλούς !Η Ευρώπη μπορεί να αναπτερώσει την οικονομία της και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ της με διαφορετικούς τρόπους με μικρότερο ρίσκο για την έκβαση του εγχειρήματος !Το ζήτημα των μεταναστών δεν πρέπει να λαμβάνεται ως δεδομένο!Τα δεδομένα αλλάζουν ...Τι κοστίζει για παράδειγμα να ΚΟΠΕΙ η καταβολή μηνιαίων επιδομάτων ανεργίας σε υπηκόους τρίτων χωρών χωρίς ούτε ένα ένσημο στη χώρα άφιξής τους?  :headbang:!!Αυτό είναι το μέγαλύτερο κίνητρο για να στραφούν προς Ευρώπη!Αυτά να βλέπει η κυρία Λαγκάρντ και όχι το πως θα δώσει κίνητρα ο κάθε μακελάρης να γίνεται Ευρωπαίος....
Φίλε που πόσταρες τα λεγόμενα της πρώην Παγκόσμιας τραπεζίτησας και κάνεις και σχόλιο πως σωστά είπε το εκλαμβάνω μόνο ως πλάκα και ειρωνία εκ μέρους σου αλλιώς μιλάμε για επικίνδυνη αφέλεια(επιεικώς)

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είχες δεν είχες στο τέλος την πέταξες την μεγαλοκοτσάνα σου....
έλα φίλε Lefteris!Ίσως στα πολιτικά δεν τα βρίσκουμε όπως στην Ανατολική Ευρώπη αλλά είμαστε και οι δύο ρεαλιστές ...
Δεν είναι μεγαλοκοτσάνα και το ξέρεις...

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν είναι μεγαλοκοτσάνα και το ξέρεις...
Αυτή λοιπόν η πραγματική Κυρία εδώ και χρόνια προειδοποιούσε για τους κινδύνους των πολιτικών των χαλαρών συνόρων, ζητάει την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα και καταδικάζει τη ρήξη της Ευρώπης με την Ρωσία του Πούτιν!Είναι η πλέον ρεαλιστική και πραγματική φωνή στην Δυτική Ευρώπη!Στις επόμενες εκλογές θα την ψηφίσουν μέχρι και οι Μετανάστες που ζουν και εργάζονται νόμιμα και είναι πλήρως ενταγμένοι..Μόνο οι αφελείς οι ισοπεδωτές των πάντων και οι ακραίοι έχουν να στενοχωρηθούν ή να χάςουν απο πιθανή την εκλογή της!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καλέ τι μας λες; Σωπα που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Washington Post, Guardian, New York Times  έχουν πήξει στα βραβεία, σάμπως και δεν είναι κατευθυνόμενα και αυτά. Και πουσε.... μη μου στριβεις εμένα δια του αρραβώνος. Το ερώτημα μου ειναι σαφεστατο. Αυτο το παρατηρητήριο (ή αποχωρητήριο, όπως θες πέστο) εδρεύει στο Λονδίνο, και ελέγχετε απο (τους ανύπαρκτους πλέον) "μετριοπαθείς"; Ναι ή ου ;;;;
Οκ, εσυ το θελησες. Κατευθυνονται και πληρωνονται για να βγαζουν τα άπλυτά τους στη φορα? Ουτε τον 1% των απλυτων που ξερουμε για τους δυτικους δε θα ξεραμε αν η ελευθερια του τυπου ηταν του επιπεδου των καθεστωτων που εμπιστευεσαι.

[video]http://www.theguardian.com/world/2014/jul/08/darpa-social-networks-research-twitter-influence-studies[/video]

Ολοι αυτοι πληρωνονται απο τους δυτικους ή οποιους αλλους φανταζεσαι για να κανουν τι? Να τους ΘΑΒΟΥΝ κυριολεκτικα? Ε, άρχοντά μου? Δειξε μου ΜΙΑ εφημεριδα απο τα καθεστωτα που θαυμαζεις και εμπιστευεσαι που να εχει αποδομησει τοσο πολυ και τοσο αποτελεσματικα το ιδιο της το καθεστως κι εγω θα την διαβασω... Καλο διαβασμα... Οσο για το υφακι σκληρου ανακριτη dirty Harry, βαλτο εκει που περναει, στον πατο σου. ;)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οκ, εσυ το θελησες. Κατευθυνονται και πληρωνονται για να βγαζουν τα άπλυτά τους στη φορα? Ουτε τον 1% των απλυτων που ξερουμε για τους δυτικους δε θα ξεραμε αν η ελευθερια του τυπου ηταν του επιπεδου των καθεστωτων που εμπιστευεσαι.

...

Ολοι αυτοι πληρωνονται απο τους δυτικους ή οποιους αλλους φανταζεσαι για να κανουν τι? Να τους ΘΑΒΟΥΝ κυριολεκτικα? Ε, άρχοντά μου? Δειξε μου ΜΙΑ εφημεριδα απο τα καθεστωτα που θαυμαζεις και εμπιστευεσαι που να εχει αποδομησει τοσο πολυ και τοσο αποτελεσματικα το ιδιο της το καθεστως κι εγω θα την διαβασω... Καλο διαβασμα... Οσο για το υφακι σκληρου ανακριτη dirty Harry, βαλτο εκει που περναει, στον πατο σου. ;)
Εσύ μου φαίνεται ότι έχεις κάψει φλάντζα για τα καλά. Από που κι ως που προκύπτει ότι ότι εγώ θαυμάζω  και εμπιστεύομαι (ποια άραγε) καθεστώτα. εεεεε; Από που κι ως που;  Μήπως ταχεις τσούξει; Για δες πότε και που εξέφρασα τον θαυμασμό μου ή την εμπιστοσύνη μου στον Ασσαντ ας πούμε. Προφανώς δεν κατάλαβες το χιούμορ μου, όταν είπα ότι "υπολείπεται κατά τι για να αγιοποιηθεί !!!!!", Προφανέστατα δεν θέλει να έχει κανείς και πολύ μυαλό για να καταλάβει, ότι εννοούσα ότι έχει και αυτός λερωμένη την φωλιά του. Δεν κρύβω όμως ότι θα ήθελα να είναι αυτός ο τελικός νικητής, αν μπορούμε να μιλήσουμε για νικητή, και να συντρίψει τα σαλάφια.Και μη μου πεις  ότι δεν είναι Ο Ασσαντ αυτός που πολεμά, αλλά ο Πούτιν, οι Χεσμπολάδες, οι Ιρανοί, κλπ. Πίσω από τα σαλάφια τους ιθαγενείς δηλαδή σαλαφαδες, είναι χιλιάδες έμμισθοι μισθοφόροι (πλεονασμός το έμμισθοι, εεε;) από όλες τις "φυλές του Ισραήλ" ( που λέει ο λόγος ). Θα ήθελα λοιπόν να δω τον Ασσαντ να βγαίνει "νικητής" και το αιτιολογώ. Πρώτον επί δικτατορίας Ασσαντ, στην Συρία ζούσαν αρμονικά (όσο μπορεί κάνεις να το πει) Σιητες, Σουνίτες, Αλεβίτες, Κούρδοι, Χριστιανοί, Ορθόδοξοι, Κόπτες, Αρμένιοι. κλπ. κλπ. κλπ. Δεύτερον αν ηττηθεί ο Ασσαντ, πάμε ολοταχώς για Λυβιοποίηση της Συρίας. Τρίτον δεν θαθελα να δω πλήρη Ισλαμοποιηση της Συρίας, και δεν λέω για επικράτηση ου ΙΣΙΣ, αλλά για επικράτηση των «μετριοπαθών» που υποστηρίζονται από Αμερικανογάλλους και μόνο μετριοπαθείς δεν είναι αυτή τη στιγμή διότι όσοι δεν έχουν απορροφηθεί από τον ΙΣΙΣ έχουν γίνει τακίμι με τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα.
Μόλις τώρα είδα την τελευταία σου παρατήρηση. Τι νομίζεις μωρή λελέτα, ότι αυτό που έγραψες σου προσδίνει κύρος, και όλοι θα πουν « Μπράβο ρε μαλάκα καλά τα είπες στο Λευτέρη. !!!!  Αυτό νομίζεις μωρή λελέτα; Η σου αρέσει να ακούς πουστρηλίκια και βρήκες την ευκαιρία . Λελετα εεε λελέτα. Επ ευκαιρεία.... κατι πρέπει να ξέρεις εσυ από πάτους. Μάλλον "από-πατος" είσαι εσύ ο ίδιος.  :lheel:

Επισκέπτης

Τὶ λὲ ρέ; Τὸ ἐδήλωσεν αὐτὴ ἡ μεγίστη μορφὴ τοῦ εὐρωπαϊκοῦ πνεύματος;

Ἕτεροι τιτάνες τὶ λέγουσιν; Ὁ πρωθυπουργὸς τοῦ Λουξεμβούργου π.χ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom