Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πάντως καλά το πας για Mr Malakas of the year  κύριε Tsambo. 148000 μελη και είσαι μέσα στην 16αδα. Συνέχισε έτσι και αν όχι φέτος, του χρόνου δεν βλέπω να σου ξεφευγει το πρωτάθλημα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πάντως καλά το πας για Mr Malakas of the year  κύριε Tsambo. 148000 μελη και είσαι μέσα στην 16αδα. Συνέχισε έτσι και αν όχι φέτος, του χρόνου δεν βλέπω να σου ξεφευγει το πρωτάθλημα.

Ισοψηφια για την 16η θεση  Tsambo - ektor lopez.... θριλερ εχουμε... :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καλέ τι μας λες; Σωπα που οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Washington Post, Guardian, New York Times  έχουν πήξει στα βραβεία, σάμπως και δεν είναι κατευθυνόμενα και αυτά.
Δεν ενημερωνεσαι απο δυτικους πληρωμενους σαν τους παραπανω, οποτε ενημερωνεσαι απο "ανατολικους". Εκει κολλαει αυτο για τα καθεστωτα που εμπιστευεσαι. Εκτος κι αν ενημερωνεσαι απο τη φαντασια σου οπως τοσοι και τοσοι εδω μεσα. Ποιο απο τα δυο ειναι? :think:

Για τους "πληρωμενους κονδυλοφορους" εννοειται μοκο λοιπον. Διαβασμα διαβασμα διαβασμα. Η μονη θεραπεια της περίπτωσής σου...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν ενημερωνεσαι απο δυτικους πληρωμενους σαν τους παραπανω, οποτε ενημερωνεσαι απο "ανατολικους". Εκει κολλαει αυτο για τα καθεστωτα που εμπιστευεσαι. Εκτος κι αν ενημερωνεσαι απο τη φαντασια σου οπως τοσοι και τοσοι εδω μεσα. Ποιο απο τα δυο ειναι? :think:

Για τους "πληρωμενους κονδυλοφορους" εννοειται μοκο λοιπον. Διαβασμα διαβασμα διαβασμα. Η μονη θεραπεια της περίπτωσής σου...
Συνεχίζεις ρε καμένη φλάντζα τα αυθαίρετα συμπερασματα σου. Σώπα μωρή λουλού που θα μας πεις να κάνουμε και μοκο. Σιγά μη μας κάνεις και νταντα. Σε κάθε συραξη μωρή λελέτα, υπάρχουν πληρωμένοι κονδυλοφόροι και προπαγάνδα και από τους μέν και απο τους δε. Η αλήθεια τις περισσότερες φορές δεν φτάνει ποτέ σε μας, κι ούτε βρίσκεται κάπου στη μέση. Και πούσε .... κοψε τις μαγκιες μαλιομ@λάκα. Εσύ αρχισες....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συνεχίζεις ρε καμένη φλάντζα τα αυθαίρετα συμπερασματα σου. Σώπα μωρή λουλού που θα μας πεις να κάνουμε και μοκο. Σιγά μη μας κάνεις και νταντα. Σε κάθε συραξη μωρή λελέτα, υπάρχουν πληρωμένοι κονδυλοφόροι και προπαγάνδα και από τους μέν και απο τους δε. Η αλήθεια τις περισσότερες φορές δεν φτάνει ποτέ σε μας, κι ούτε βρίσκεται κάπου στη μέση. Και πούσε .... κοψε τις μαγκιες μαλιομ@λάκα. Εσύ αρχισες....
Ποια συμπερασματα αγορακι μου? Γυμνασιο εβγαλες, αναγνωση ξερεις? Ερωτηση εκανα. Τωρα ομως με τετοια απαντηση σαφως βγαζω συμπερασμα και ασφαλες κιολας. Ενημερωνεσαι απο τη φαντασια σου οπως φαινεται. :idiot: Επρεπε να το εχω μαντεψει. Λυπαμαι που εχασα το χρονο μου. Α και που σαι. Οταν διαβασεις τα λινκς που παρεθεσα παραπανω μου λες τη γνωμη σου για τους πληρωμενους κονδυλοφορους των τριων αυτων εφημεριδων. Να γελασουμε και λιγακι. ;)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ποια συμπερασματα αγορακι μου? Γυμνασιο εβγαλες, αναγνωση ξερεις? Ερωτηση εκανα. Τωρα ομως με τετοια απαντηση σαφως βγαζω συμπερασμα και ασφαλες κιολας. Ενημερωνεσαι απο τη φαντασια σου οπως φαινεται. :idiot: Επρεπε να το εχω μαντεψει. Λυπαμαι που εχασα το χρονο μου. Α και που σαι. Οταν διαβασεις τα λινκς που παρεθεσα παραπανω μου λες τη γνωμη σου για τους πληρωμενους κονδυλοφορους των τριων αυτων εφημεριδων. Να γελασουμε και λιγακι. ;)
Μωρή λελέτα.
εγραψες κατά λέξη:
"Δειξε μου ΜΙΑ εφημεριδα απο τα καθεστωτα που θαυμαζεις και εμπιστευεσαι...."
Σε ρώτησα ρε σκατολακαμά και δεν απάντησες, από που προκύπτει αυτό; Που έγραψα εγω ρε χαϊβάνι, ότι θαυμάζω τον Ασσαντ και εμπιστεύομαι το καθεστώς του; που τογραψα; που το είδες ρε ντενεκέ ξεγάνωτε....  εεεε; Γράφεις και πίνεις.... δεν εξηγείται αλλιώς....

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μωρή λελέτα.
εγραψες κατά λέξη:
"Δειξε μου ΜΙΑ εφημεριδα απο τα καθεστωτα που θαυμαζεις και εμπιστευεσαι...."
Σε ρώτησα ρε σκατολακαμά και δεν απάντησες, από που προκύπτει αυτό; Που έγραψα εγω ρε χαϊβάνι, ότι θαυμάζω τον Ασσαντ και εμπιστεύομαι το καθεστώς του; που τογραψα; που το είδες ρε ντενεκέ ξεγάνωτε....  εεεε; Γράφεις και πίνεις.... δεν εξηγείται αλλιώς....
Εδώ έχεις να κάνεις με Ταλιμπάν της αριστεράς!Πιστευει πως έχει το αλάθητο και η άποψή του είναι υπεράνω όλων!Όταν στριμώχνεται χρησιμοποιεί εκφράσεις που μόνο με οχετό παραμοιάζονται και ξεφτυλίζει κάθε συζήτηση που είναι εκτός των νερών του!
Και εδώ και ένα μήνα είναι χαμένος σε γεωπολιτικές παπαρολογίες και φυσικά ιδιαίτερη έφεση να παραπέμπει στον .....πρωκτό του καθενός...Τυχαίο?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και εδώ και ένα μήνα είναι χαμένος σε γεωπολιτικές παπαρολογίες
Διαλεξε ενα οποιοδηποτε ποστ μου σαν τα παραπανω που δε σου γεμιζουν το ματι και απεδειξε οτι ειναι λαθος με γεγονοτα και πηγες. Αν καταφερεις να το διαβασεις και να καταλαβεις τι γραφει. Δε ξερω ακριβως τι ποιοτητας μαθηματα αναγνωσης σας παραθετουν εκει στο ΤΕΙ Τουρισμου. :think: Μεχρι τοτε μοκο.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Διαλεξε ενα οποιοδηποτε ποστ μου σαν τα παραπανω που δε σου γεμιζουν το ματι και απεδειξε οτι ειναι λαθος με γεγονοτα και πηγες. Αν καταφερεις να το διαβασεις και να καταλαβεις τι γραφει. Δε ξερω ακριβως τι ποιοτητας μαθηματα αναγνωσης σας παραθετουν εκει στο ΤΕΙ Τουρισμου. :think: Μεχρι τοτε μοκο.
υπάρχει ασυναρτησία αυτών που αναλύεις με αυτά που πιστευεις....
Είναι σαν ένας γιατρός να κάνει πλήρη και αναλυτική διάγνωση μιας ασθένειας και η ίαση που προτείνει να είναι η λήψη θανατηφόρου δηλητηρίου....

Καλή επιτυχία στη ψηφοφορία ;)Πιστευω πως σε βοηθάμε αρκετά στη συλλογή ψήφων

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
12248168_1143650128981505_5919129094339170160_o.jpg

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ολάντ, Κάμερον, Μέρκελ, Ρέντζι ,Ραχόι και όλοι οι υπόλοιποι ηγετίσκοι της διεφθαρμένης και έκφυλης Ευρώπης άνοιξαν ένα βλέφαρο να δουν τι συνέβει και να δηλώσουν συγκλονισμένοι με ουςία  μηδέν για να ξαναγυρίσουν στο βλακώδη και επικίνδυνο για τους πολίτες λιθαργό τους...
Ο μόνος που έκανε σωστές δηλώσεις είναι ο (αντιδημοκρατικός για κάποιους εδώ μέσα ) πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμηρ Πούτιν!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πιστευω πως σε βοηθάμε αρκετά στη συλλογή ψήφων
Εννοειται. Το μονο "επιχειρημα" που εχετε και μπορει να σταθει απεναντι σ'αυτα που σας εχω σουρει. ;)
Διαβασμα διαβασμα διαβασμα που γραφω και στον απο πανω! :s&m_1:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λοιπον. Οι Κουρδοι και ιδιαιτερα ο αγωνας τους στη Συρια και το Ιρακ ειναι ιδιαιτερα συμπαθης σε ολες τις μεριες. Εχουν ανακωχη απο τους Ρωσσους μεχρι τον Ασσαντ (στα ΒΑ τουλαχιστον). Εκτος απο τους Τουρκους. :P Ειναι επισης μια απο τις καλυτερα οργανωμενες δυναμεις του εμφυλιου. Γι'αυτο και πολλοι στηριζουν πανω τους ελπιδες για απελευθερωση της Μοσουλης εως και της Αρ Ρακκα. Ο παρακατω βετερανος δημοσιογραφος μας χαλαει τη σουπα υποστηριζοντας οτι οι Κουρδοι δε θα επεκταθουν εκτος των "φυσικων" τους συνορων. Δεν θα ακουμπησουν ουτε τη Μοσουλη...

Αν ειναι αληθεια ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο και για το συνολο των Δυτικων. Γιατι αν οι Κουρδοι δεν επιδιωξουν να βγουν απο τα φυσικα τους συνορα, μαζι τους και το ιδιο και οι νεοσυσταθεισες, απο μεσα Οκτωβρη, Syrian Democratic Forces. Οι οποιες πανω απο 50% αποτελουνται απο Κουρδους απο οτι εχω διαβασει. Και οι οποιες επισης ειναι η νεα ανανεωμενη ελπιδα των Αμερικανων κατα του ISIS λαμβανοντας τονους και τονους οπλων ηδη αλλα και αεροπορικης υποστηριξης. :- Ιδωμεν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είναι σαν ένας γιατρός να κάνει πλήρη και αναλυτική διάγνωση μιας ασθένειας και η ίαση που προτείνει να είναι η λήψη θανατηφόρου δηλητηρίου....

Αει γεια σου. +1.000.000

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Είναι λίγο πίσω από τον Λέφτη.
Μερικες ακομα μαλακίες να πει, και θα τον περάσει :rockon:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Είναι λίγο πίσω από τον Λέφτη.
Μερικες ακομα μαλακίες να πει, και θα τον περάσει :rockon:

Το θέμα είναι ότι αυτός για τις "μαλακίες" του παραθέτει και 10 πηγές από διεθνή μέσα. Στηρίζει τις "μαλακίες" του, σε γεγονότα και ανταποκρίσεις διάφορων μέσων (δεν εξετάζω αν αυτά τα μέσα είναι αντικειμενικά γιατί ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ μιας και δεν έχω ευκαιρήσει να διαβάσω κάτι από αυτά που έχει παραθέσει). Εσύ και οι υπόλοιποι κάνετε αντίλογο βασισμένοι στις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ρατσιστικές (?) απόψεις σας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και κάτι website τύπου makeleio που για το χαβαλέ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί. Εσύ είσαι στρατιωτικός (?). Άποψη δεν έχεις για τα γεωπολιτικά διεθνή παιχνίδια που παίζονται πέρα από το να τους πετάξουμε όλους έξω (περιμένεις διαταγή από τους "προδότες" που σε έχουν στο payroll τους για να το κάνεις?) και να τους ρίξουν καμιά 100στη πυρηνικά για να ξαναγίνει αγνή και ΚΑΘΑΡΗ η γη?

Πριν προσπαθήσεις να με κατηγοριοποιήσεις, θεωρώ τους τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ ΒΡΩΜΟΖΩΑ που τους αξίζει ο πιο αργός και βασανιστικός θάνατος. Δε τσουβαλιάζω όμως λόγω αυτού ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ , δε ΞΕΧΝΩ τον καθοριστικό ρόλο Δύσης στη δημιουργία τους.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Όπως σωστά είπε προχθές η Λαγκάρντ, οι μετανάστες αντί να είναι απειλή για την Ευρώπη, μπορούν να γίνουν ευκαιρία για την Ευρώπη, δηλ. με εκπαίδευση και κατάλληλη διαχείριση, να καταστούν ισότιμοι ευρωπαίοι πολίτες, ώστε να αναπτερωθεί η οικονομία και η κοινωνία.
που εχει συμβει αυτο με μουσουλμανους?ουτε το 5% δεν αφομειωθηκε στην γαλλια,με μητρικη γλωσσα δευτερη τα γαλλικα
μην πετατε κοτσανες
το παραμυθι αυτο εχει ξεφτυσει πλεον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom