Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες δε παίζεστε. Εχει ξεκινήσει ο τρίτος ππ κι εσεις η καύλα σας ειναι να την πείτε ο ενας στον άλλο. οι σκατοαριστεροί στους εθνικούς και τούμπαλι.
Θα ασχολειθείτε με τον εχθρό που ειναι ο μουσουλμανισμός και ολα τα σκατοέθνη που τον απαρτίζουν? Θα πάρετε θέση για αυητά που γίνονται στη Συρία?
Εγω παίρνω θέση και ηδονίζομαι και πανηγυρίζω τη νίκη των Ρώσσων.Κυρίως οι αριστεροί, ξεκολήστε το μυαλό σας. Επειδή έγινε αυτό που προέβλεπαν και ήθελαν οι Έλληνες εθνμικιστές δε σημαίνει οτι σας αφορά. Μην ανακατευεσστε. Εσεις ουτε Έλληνες είστε εξ αλλου, αριστεροί είστε. Αρα μη μιλάτε. Αλλα έχετε τα κόμπλεξ των αιώνων και τη μαλακία στο αίμα σας. οτι και να γίνεται εσας η καύλα σας ειναι να πάτε κόντρα στο καλ΄της Ελλάδας. Σκατιάρηδες.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
με την αδεια σου παντα!!! μπορω παντος να αρχισω με το σαπιο της μανας σου ωστε η αναβαθμηση σας να ξεκινεισει παραυτα!!  και δεν γουσταρω καθολου και την φαση με τα γκραννυ να ξερεις! Ειδες τη θυσειες κανω εγω για το σοι σας?? και ολα αυτα πιγαζουν απο την απεραντη κατανοηση και αγαπη που τρεφω προς το ατομο σου και την κατασταση σου!!

χα χα χα χα
με την καταγωγη που εχεις η μανα μου ουτε να σε αφισει να το δεις δε θα σε αφισει
να δοσω εγω μια τυροπιτα στην μανα σου να την παρω απο κωλο?
γιατι καθε μερα που την γαμαει ο απλυτος ο πατερας σου θα εχει πεθυμισει νεανικη πλημενη ελληνικοτατη πουτσα :erection:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...και μονο που βλεπω τα ποσταρισματα σας ,αναθεμα πως την βγαζετε στη ζωη σας....πρεπει να ειστε τεμπεληδες,ξυσταρχιδες,πρεζονια,εγκεφαλικα παραπληγικοι απο τα ψυχοφαρμακα και σιγουρα ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ αδερφες και ομοφοβικοι....με ειδικοτητα στις σεξουαλικες παρεκκλισεις...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...Τοσα χιλιομετρα γραμμων τρενου υπαρχουν ...καντε τη χαρη στον εαυτο σας!
QH3F8M.gif

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πείτε ρε μαλάκες αριστεροί πόση ξεφτίλα νοιώθετε τώρα με αριστερή κυβέρνηση και αιματηρά μνημόνια? ποσοσ ξεφτιλισμένοι και προδομένοι νοιλώθετε και είστε?
Απειρα. Στη Συρία τι θέλετε να γίνει ρε? Να νικήσει τουρκία καταρ σαουδική ή Ρωσία Συρία Ιραν?

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
χα χα χα χα
με την καταγωγη που εχεις η μανα μου ουτε να σε αφισει να το δεις δε θα σε αφισει
να δοσω εγω μια τυροπιτα στην μανα σου να την παρω απο κωλο?
γιατι καθε μερα που την γαμαει ο απλυτος ο πατερας σου θα εχει πεθυμισει νεανικη πλημενη ελληνικοτατη πουτσα :erection:
τα σκηνικα που περιγραφεις δεν ειναι εφικτα για τεχνικους λογους...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ρε μαλάκες δε παίζεστε. Εχει ξεκινήσει ο τρίτος ππ κι εσεις η καύλα σας ειναι να την πείτε ο ενας στον άλλο. οι σκατοαριστεροί στους εθνικούς και τούμπαλι.
Θα ασχολειθείτε με τον εχθρό που ειναι ο μουσουλμανισμός και ολα τα σκατοέθνη που τον απαρτίζουν? Θα πάρετε θέση για αυητά που γίνονται στη Συρία?
Εγω παίρνω θέση και ηδονίζομαι και πανηγυρίζω τη νίκη των Ρώσσων.Κυρίως οι αριστεροί, ξεκολήστε το μυαλό σας. Επειδή έγινε αυτό που προέβλεπαν και ήθελαν οι Έλληνες εθνμικιστές δε σημαίνει οτι σας αφορά. Μην ανακατευεσστε. Εσεις ουτε Έλληνες είστε εξ αλλου, αριστεροί είστε. Αρα μη μιλάτε. Αλλα έχετε τα κόμπλεξ των αιώνων και τη μαλακία στο αίμα σας. οτι και να γίνεται εσας η καύλα σας ειναι να πάτε κόντρα στο καλ΄της Ελλάδας. Σκατιάρηδες.
γιατι ρε ... πλακα δεν εχει και το τρολει??... ο εχθρος?? για φοβικο σε κοβω!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ποιος Γ'ΠΠ ρε κακομοιρογλου? Πού ζεις? Αν αρχιζε ετσι ο Γ'ΠΠ θα επρεπε να ειχε συμβει 30 φορες μεχρι τωρα. Διαβασε και τιποτα αλλο εκτος απο τα σκουπιδια που μας ανεβαζεις. Και μετα αναρωτιεσαι γιατι μονο ανωριμα, πορωμενα παιδακια σαν και του λογου σου σου απαντανε. Δεν ειναι βαζελοι εναντιον γαυρων σαν το συγκλονιστικο επιχειρημα που εφερες διπλα ρε κακομοιρη για να πανηγυριζουμε σαν οπαδουκλες σαν κι εσενα. Μονο στο φτωχο σου το μυαλο ειναι ετσι. Σε λυπαμαι. Πραγματικα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γιατι ρε ... πλακα δεν εχει και το τρολει??... ο εχθρος?? για φοβικο σε κοβω!

Εγω πάλι αν ταυτίζεις την αναγνώριση του εχθρού με το φόβο(κλισεδούρα της αριστεράς) σε κόβω για μαλάκα με περικεφαλαία.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ποιος Γ'ΠΠ ρε κακομοιρογλου? Πού ζεις? Αν αρχιζε ετσι ο Γ'ΠΠ θα επρεπε να ειχε συμβει 30 φορες μεχρι τωρα. Διαβασε και τιποτα αλλο εκτος απο τα σκουπιδια που μας ανεβαζεις. Και μετα αναρωτιεσαι γιατι μονο ανωριμα παιδακια σαν και του λογου σου σου απαντανε. Δεν ειναι βαζελοι εναντιον γαυρων σαν το συγκλονιστικο επιχειρημα που εφερες διπλα ρε κακομοιρη για να πανηγυριζουμε σαν οπαδουκλες σαν κι εσενα. Μονο στο φτωχο σου το μυαλο ειναι ετσι. Σε λυπαμαι.

Πήγαινε σε έναν καλό ψυχολόγ και πες του " εχω ντινάιαλ, αρνούμαι την πραγματικότητα γιατι υπάρξα αριστεροαναρχοκομμουνοσοσίαλος και δε μου βγήκε." Θα σε φτιάξει καλά.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πήγαινε σε έναν καλό ψυχολόγ και πες του " εχω ντινάιαλ, αρνούμαι την πραγματικότητα γιατι υπάρξα αριστεροαναρχοκομμουνοσοσίαλος και δε μου βγήκε." Θα σε φτιάξει καλά.
Καλα, οτι πεις. Αυτο που εγραψα για τις 30 φορες πρεπει να περασε χιλιομετρα πανω απο το κεφαλι σου γι'αυτο και ασχολιαστο. Δε πειραζει, αποδεικνυεις παλι τι υλικο οικοδομης εισαι. Αιντε τωρα να κλαψεις για τις δηλωσεις Παππα της απολυτης ξεφτιλας και ξεβρακωματος. Της απολυτης προδοσιας των πορωμενων ολης της Ελλαδος. Της απολυτης κωλοτουμπας του μονου αληθινου ελληνικου εθνικιστικου κωματος που ομως ταυτοχρονα μιλαει για τη "μαυρη επταετια". :2funny: Α, και μην ξεχασεις να ενημερωθεις σημερα. Σου εχω μερικα λινκς για ενημερωση:

Αλλες ειδησεις απο το εγκυρο olympοspress.

Η «Ομάδα Ε» κατέρριψε τα 2 τουρκικά αεροσκάφη RF-4E με την βοήθεια του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ.ΕΚΤΑΚΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ - Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ουρανό της Πάτρας αυτή τη φορά είναι ορατό στο μάτι

Αόρατοι ασκητές του Αγίου Όρους: Θρύλος ή πραγματικότητα;

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Νο324.

Α ρε ζωα...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλα, οτι πεις. Αυτο που εγραψα για τις 30 φορες πρεπει να περασε χιλιομετρα πανω απο το κεφαλι σου γι'αυτο και ασχολιαστο. Δε πειραζει, αποδεικνυεις παλι τι υλικο οικοδομης εισαι. Αιντε τωρα να κλαψεις για τις δηλωσεις Παππα της απολυτης ξεφτιλας και ξεβρακωματος. Της απολυτης προδοσιας των πορωμενων ολης της Ελλαδος. Της απολυτης κωλοτουμπας του μονου αληθινου ελληνικου εθνικιστικου κωματος που ομως ταυτοχρονα μιλαει για τη "μαυρη επταετια". :2funny: Α, και μην ξεχασεις να ενημερωθεις σημερα. Σου εχω μερικα λινκς για ενημερωση:

Βλέπεις, αυτό ακριβω΄ς λέω, ετσι να του πεις του ψυχολόγου, δείχτου και 4-5 τέτοια ποστ σου που προσπαθείς να απομειώσεις την αξία των λεγομένων άλλων, προσπαθείς να μειώσεις τους ίδιους κλπ.
Δεν ειναι τίποτα, μη φοβάσαι, υπάρχουν τρόποι στην επιστήμη να σε βοηθήσει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Βλέπεις, αυτό ακριβω΄ς λέω, ετσι να του πεις του ψυχολόγου, δείχτου και 4-5 τέτοια ποστ σου που προσπαθείς να απομειώσεις την αξία των λεγομένων άλλων, προσπαθείς να μειώσεις τους ίδιους κλπ.
Δεν ειναι τίποτα, μη φοβάσαι, υπάρχουν τρόποι στην επιστήμη να σε βοηθήσει.
Κλαμααα για την προδοσια της ΧΑ τα χρυσαυγουλακιααα. Μισο, μη φυγεις. Σου εχω καινουργια λινκς για να ενημερωθεις τυπε:

Ποιά είναι η αστροπύλη της Αόρνου Πέτρας που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος;

[βίντεο] Περίεργη ανθρωποειδής μορφή σε μυστική Ρωσική στρατιωτική βάση [βίντεο]

(βίντεο) Είστε έτοιμοι για την αλλαγή που έρχεται; Τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν τα προγράμματα για τη νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

[φωτό, βίντεο] Είναι ο βράχος αυτός στον Άρη μια κεφαλή του θεού Απόλλωνα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θλιβερο νουμερο...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Καύλα σκέτη καθαρόαιμη. φεύγουν οι βαλλιστικοί σωρηδόν!! Τους τσακίζουμε τους διαβολοκαμηλιέρηδες αδέρφια!!!!

Τσαμπο μη μου πεις οτι δε πιστεύεις πως η Ρωσία εχει μπει μέσα στη ΣΥρία και σαρώνει ολα τα ισλαμικά μιάσματα?

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Tsambo και Closer είναι δυο περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν υψηλή νοημοσύνη αλλά και πολύ μίσος μέσα τους για ότι θεωρούν ότι διαφέρει από αυτούς σε τρόπο σκέψης! Μπορεί να γίνουν καλοί επιστήμονες και να διαπρέψουν αλλά αν πάνε να ανακατευτούν στα θέματα που καταπιανόμαστε στο παρόν θρέντ τα κάνουν χειρότερα και από σκατά....Ο λόγος τους είναι γεμάτος "αριστερά κλισέ" ;)
και όταν στριμωχτούν έχουν μοναδικό τρόπο αντίδρασης ένα σατυρικό υβρεολόγιο πολύ "ψαγμένο"μεν, με ιδιαίτερη παραπομπή προς ψυχιατρική εξέταση αλλά ουσία σχεδόν μηδέν δε...
Καλό θα ήταν να μιλήσουμε ρεαλιστικά για το θέμα του ΙΣ χωρίς να λαμβάνουμε σοβαρά τις εξ αριστερών κραυγές διότι είναι μεν δυνατές αλλά ...παρασιτικές(sorry για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό)...κάτι σαν το τσιουάουα που έλεγα χτες... Φυσικά και χρειάζεται η άλλη άποψη αλλά με λογική και σύνεση και αυτό ισχύει εκατέρωθεν και δημιουργεί την υπερχρέωση να γίνεται σεβαστή και η ακροδεξιά άποψη διότι και αυτή από κάπου πηγάζει!
Θα τους καλούσα δε να φτιάξουν ένα θρέντ που θα το ονομάσουν "Ιδέες και προτάσεις για έναν ιδανικό κόσμο" όπου θα μπορέσουν να φανταστούν εξ αρχής πως θα μπορούσε να είναι η ανθρωπότητα άφθαρτη! Εκεί θα μπορούν να ποστάρουν όσο θέλουν ότι θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανένας!

Τώρα πείτε ότι θέλετε και κράξτε με όσο θέλετε Έχω επίγνωση του χάσματος που μας χωρίζει και δεν με ενοχλεί το βρίσιμό σας! Ότι κι αν ακούσω το κατατάσσω στο γηπεδικό επίπεδο που η μια πλευρά βρίζει την άλλη!!!

(Επίσης προς απογοήτευσή σας δεν σκοπεύω να επισκεφτώ ψυχολόγο ή ψυχίατρο ή να δεχτώ οποιοδήποτε είδος αγωγής για αυτά που πιστεύω ή με προβληματίζουν)    

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν παρατηρησες εφαγες τα μπινελικια σου αφου ευχηθηκες για βιασμους γυναικων που δε κουβαλανε τα ιδια σκουπιδια στο κεφαλι με τα δικα σου. Και λιγα ακουσες, σκουπιδι. Αν αυτο δε χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης, δε ξερω τι χρηζει. Αντε, πες μας τωρα κανενα ακροδεξιο κλισε για το πως θα καταστραφει η Ευρωπη απο τους ισλαμιστες και σιωνιστες γιατι μεχρι εκει σου κοφτει. Α ναι. Ανέλυσέ μας και κανενα τραγουδι της miley cyrus. Νομιζω οτι το wrecking ball εχει πολυ νοημα. Θα ηθελα να ακουσω την αναλυση. Αι και γαμησου τωρα, συζητα ελευθερα με τα υπολοιπα υλικα οικοδομης εδω μεσα, δε χρειαζεται να μου παρεις την αδεια οπως κανεις στο πρωτο μισο του ποστ σου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
με την αδεια σου παντα!!! μπορω παντος να αρχισω με το σαπιο της μανας σου ωστε η αναβαθμηση σας να ξεκινεισει παραυτα!!  και δεν γουσταρω καθολου και την φαση με τα γκραννυ να ξερεις! Ειδες τη θυσειες κανω εγω για το σοι σας?? και ολα αυτα πιγαζουν απο την απεραντη κατανοηση και αγαπη που τρεφω προς το ατομο σου και την κατασταση σου!!

ποσο  :jerking: εισαι να γραφεις για μαναδες πισω από την ανωνυμια του διαδικτυου

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν παρατηρησες εφαγες τα μπινελικια σου αφου ευχηθηκες για βιασμους γυναικων που δε κουβαλανε τα ιδια σκουπιδια στο κεφαλι με τα δικα σου.
Δεν αλλάζω ούτε κόμμα από όσα έγραψα πιο πάνω! Όσο για τους βιασμούς που ευχήθηκα δυστυχώς συμβαίνουν! Και ακόμα πιο τραγικό είναι πως είναι αδιάκριτοι και δεν ξεχωρίζουν το τι έχει ο κάθε ένας στο κεφάλι! Αλλά επέτρεψέ μου να λυπηθώ μόνο για όσες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εμένα!!! Και καλό βόλι σε όσες σκέφτονται (επιεικώς) αδιάφορα...    

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ποσο  :jerking: εισαι να γραφεις για μαναδες πισω από την ανωνυμια του διαδικτυου
Σωστα αλλα εισαι εκτος θεματος τυπε,καλυτερα να τα γραψεις στο αντιστοιχο νημα Εργα και ημερες των πουτανας γιων αναρχικων οπου εμπιπτουν,εξαλλου με τη συμπεριφορα τους το κερδισαν επαξια.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πεθαμένοι έιναι οι δυο συγκεκριμένοι που ανέφερες γκλοκ περφέκσιον. Τρομερά κομπλεξικοί, τίποτα απ οσα λένε δεν ισχύει, εχουν άρνηση πραγμτικότηταας. Εδω ο άλλος, ο τσαμπο(τι ήλίθιο όνομα) δε πιστεύει οτι οι Ρώσοι μπήκαν στη Συρία και ξεσκίζουν τους πίθηκους ισλαμιστες. Τι να πεις, μιλάμε για ψυχοπαθείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom