psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Οχι τύπε δεν έχουν την ίδια αξία.
Η Rebekah Gregory έχασε το πόδι από την βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης.
H ζωή της αξίζει παραπάνω από χιλιάδες ισλαμοπιθήκων σαν αυτών που έβαλαν την βόμβα και σαν αυτών που τους υποστηρίζουν
Γιατί αυτοί είναι αραπάδες.Γιατί η ζωή της κυρίας Gregory αξίζει περισσότερο από τους άμαχους που σκοτώνονται στη Συρία;
Τα ψήνουν ωραία τα τζιχάντια οι Ρώσοι.Αυτά είναι γούστα.Ετσι και εισβάλλουν εκεί θα σλαβοποιήσουν τη μέση Ανατολή.Μία και έξω λύση στο πρόβλημα.
Θα τους μαθουν να τρωνε γυρο χοιρινοτι πινεις ρε Κμαν?
δεν γινονται αυτα που λες
πως δηλ θα "σλαβοποιησουν" τους αραβες????
Θα τους μαθουν να τρωνε γυρο χοιρινο
Από έτσι θα γίνουν έτσιτι πινεις ρε Κμαν?
σε 10 χρονια ολοι θα ειναι ασβερκοιτι πινεις ρε Κμαν?
τι πινεις ρε Κμαν?
σιγα μην εποικισουν και την μεση ανατολη ρε τυπε...που ζεις,στην εποχη του καρλομαγνου???Θα ξεπουτσιάσουν όλες τις γκόμενες εκεί σε 50 χρόνια θα έχουν όλες τσιμπουκόχειλα και high cheeks.Οι Ρώσοι είναι ειδικοί σε αυτά.Αλλαξαν τη δημογραφία της Βόρειας Ασίας και μεγάλου μέρους της Ευρώπης δεν κολλάνε πουθενά.
Μιας και στο θέμα πέρα από το ΙΣ έχει τεθεί και το δίλημμα αν η Ρωσία μπορεί να αποτελέσει αντίπαλο πόλο της γεωπολιτικής κοσμοκρατορίας των ΗΠΑ θέλω να ρωτήσω το εξής που πραγματικά σταματάει το μυαλό μου--->
Αν λοιπόν πάμε το δείκτη του χρόνου 17 χρόνια και κάτι μήνες πριν στην κατάσταση που επικρατούσε τότε με μοναδική(υποθετική) αλλάγη τον Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας και στρατιωτική ισχή αντίστοιχη με τη τωρινή στα δεδομένα της εποχής τότε ....
ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ??
Θέλω να μου πείτε αν ο Πούτιν θα δεχόταν την δικαιολογία του "κακού" Μιλόσεβιτς για να επιτρέψει κάτι τέτοιο! Και αν δεν το δεχόταν θα μπορούσε να το αποτρέψει? Κι αν το απέτρεπε, θα γινόταν μόνο με την απειλή της υποστήριξης στους Σέρβους? Κι αν δεν έπιανε η απειλή και η δύση συνέχιζε τι θα μπορούσε να κάνει?