Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Οχι τύπε δεν έχουν την ίδια αξία.
Η  Rebekah Gregory έχασε το πόδι από την βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης.
H ζωή της αξίζει παραπάνω από χιλιάδες ισλαμοπιθήκων σαν αυτών που έβαλαν την βόμβα και σαν αυτών που τους υποστηρίζουν

Γιατί η ζωή της κυρίας Gregory αξίζει περισσότερο από τους άμαχους που σκοτώνονται στη Συρία;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα ψήνουν ωραία τα τζιχάντια οι Ρώσοι.Αυτά είναι γούστα.Ετσι και εισβάλλουν εκεί θα σλαβοποιήσουν τη μέση Ανατολή.Μία και έξω λύση στο πρόβλημα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Τα ψήνουν ωραία τα τζιχάντια οι Ρώσοι.Αυτά είναι γούστα.Ετσι και εισβάλλουν εκεί θα σλαβοποιήσουν τη μέση Ανατολή.Μία και έξω λύση στο πρόβλημα.

τι πινεις ρε Κμαν?
δεν γινονται αυτα που λες
πως δηλ θα "σλαβοποιησουν" τους αραβες????

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• burqa.jpg
    burqa.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • russian-girls.jpg
    russian-girls.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.583
Πόντοι
506
´ολοι αυτοι που φευγουν απο εκει, το κανουν γιατι τους ειπαν να φυγουν...οσοι μεινουν σημαινει οτι ειναι με τους αλλους...οσοι μεινουν θα εξοντωθουν μαζικα...κατι χρωστάει στην ανθρωποτητα η μαμα Ρασσία..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι πινεις ρε Κμαν?
δεν γινονται αυτα που λες
πως δηλ θα "σλαβοποιησουν" τους αραβες????

Θα ξεπουτσιάσουν όλες τις γκόμενες εκεί σε 50 χρόνια θα έχουν όλες τσιμπουκόχειλα και high cheeks.Οι Ρώσοι είναι ειδικοί σε αυτά.Αλλαξαν τη δημογραφία της Βόρειας Ασίας και μεγάλου μέρους της Ευρώπης δεν κολλάνε πουθενά.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μεγαλη επιθεση του καθεστωτος βορειως της Χαμα χθες με υποστηριξη απο Ρωσσικη αεροπορια και πυροβολικο. Τα κερδη στο εδαφος φαινονται μετρια με σαφη ομως την προσπαθεια περικυκλωσης των δυναμεων FSA, Islamic Front και JaN. Απο την αλλη, οι απωλειες τανκ του καθεστωτος ακουγονται τρομακτικες, γυρω στα 15, ακουγεται απο 10 εως 30.

CQu4lERU8AE2GTR.jpg:large

Πλημμυρα απο TOWs και ATGMs απ'οτι φαινεται και τωρα που αφηνιασε η Σαουδικη Αραβια ερχονται κι αλλα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
17 τανκ κατεστραμμενα και 5 στα χερια των ανταρτων σε μια μερα.Μεγαλη αποτυχια η επιθεση.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Καπου ειδα ενα compilation με 18 χτυπημενα τανκς απο χθες στο twitter αλλα δεν εδωσα σημασια. Ειναι τεραστιος ο ογκος πληροφοριας. Παρακολουθεις καποιους συγκεκριμενους στο twitter? Εγω μονο , απ'οπου ειναι και ο χαρτης απο πανω, και απο 'κει και περα forums/sites.

Λεει σημερα την πεφτουν στα Al Ghab plains αλλα ακουγονται πολλα. Και για τραγωδιες με πεσμενα ελικοπτερα και για επιτυχιες του καθεστωτος. Αυριο θα ξερουμε. :P

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μιας και στο θέμα πέρα από το ΙΣ έχει τεθεί και το δίλημμα αν η Ρωσία μπορεί να αποτελέσει αντίπαλο πόλο της γεωπολιτικής κοσμοκρατορίας των ΗΠΑ θέλω να ρωτήσω το εξής που πραγματικά σταματάει το μυαλό μου--->

Αν λοιπόν πάμε το δείκτη του χρόνου 17 χρόνια και κάτι μήνες πριν στην κατάσταση που επικρατούσε τότε με μοναδική(υποθετική) αλλάγη τον Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας και στρατιωτική ισχή  αντίστοιχη με τη τωρινή στα δεδομένα της εποχής τότε ....

ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ??

Θέλω να μου πείτε αν ο Πούτιν θα δεχόταν την δικαιολογία του "κακού" Μιλόσεβιτς για να επιτρέψει κάτι τέτοιο! Και αν δεν το δεχόταν θα μπορούσε να το αποτρέψει? Κι αν το απέτρεπε, θα γινόταν μόνο με την απειλή της υποστήριξης στους Σέρβους? Κι αν δεν έπιανε η απειλή και η δύση συνέχιζε τι θα μπορούσε να κάνει?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Φαίνεται ότι στο επιτελείο του Πούτιν υπάρχουν στρατιωτικοί που θα τιμήσουν το πνεύμα του:

08611587.cover.jpg

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Θα ξεπουτσιάσουν όλες τις γκόμενες εκεί σε 50 χρόνια θα έχουν όλες τσιμπουκόχειλα και high cheeks.Οι Ρώσοι είναι ειδικοί σε αυτά.Αλλαξαν τη δημογραφία της Βόρειας Ασίας και μεγάλου μέρους της Ευρώπης δεν κολλάνε πουθενά.
σιγα μην εποικισουν και την μεση ανατολη ρε τυπε...που ζεις,στην εποχη του καρλομαγνου??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιας και στο θέμα πέρα από το ΙΣ έχει τεθεί και το δίλημμα αν η Ρωσία μπορεί να αποτελέσει αντίπαλο πόλο της γεωπολιτικής κοσμοκρατορίας των ΗΠΑ θέλω να ρωτήσω το εξής που πραγματικά σταματάει το μυαλό μου--->

Αν λοιπόν πάμε το δείκτη του χρόνου 17 χρόνια και κάτι μήνες πριν στην κατάσταση που επικρατούσε τότε με μοναδική(υποθετική) αλλάγη τον Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας και στρατιωτική ισχή  αντίστοιχη με τη τωρινή στα δεδομένα της εποχής τότε ....

ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ??

Θέλω να μου πείτε αν ο Πούτιν θα δεχόταν την δικαιολογία του "κακού" Μιλόσεβιτς για να επιτρέψει κάτι τέτοιο! Και αν δεν το δεχόταν θα μπορούσε να το αποτρέψει? Κι αν το απέτρεπε, θα γινόταν μόνο με την απειλή της υποστήριξης στους Σέρβους? Κι αν δεν έπιανε η απειλή και η δύση συνέχιζε τι θα μπορούσε να κάνει?

Πιο πιθανόν είναι να είχαν βομβαρδίσει οι Ρώσοι τους Βόσνιους Ισλαμιστές παρά οι Αμερικανοί τους Σέρβους.Και οι Κροάτες δε θα κουνιούνταν τόσο.Για τους Αλβανούς δεν το συζητάω.Θα είχαν πάρει το τρίτο το μακρύτερο θα τους πέταγαν όλους στη θάλασσα.
Αν και η Γιουγκοσλαβία ήταν περισσότερο ευρωπαική υπόθεση γερμανικός δάκτυλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom