Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
...Λακη δε γαμιεσαι πρωινιατικα λεω γω.....οσο για το καραγκιοζης το λαμβανω ως τιμητικο και μαλιστα ειμαι περηφανος για την λαικη αυτη παραδοση οσο δε φανταζεσαι...ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εγραψα οτι αντιμετωπισαν μονο τους ελληνες ρατσιστικα,αλλα πανω στην κουβεντα εστιασα απλως....γνησια τακτικη βεβαια του γκεμπελς -που ακολουθειςκαι θαυμαζεις-να πιανεις κουβεντες και να της απομονωνεις και καλα προς ωφελος σου....δεν μπορω να σας βγαλω τα δηλητηρια απο το σκατομυαλο σας ,αλλα ευτυχως με ολες μου τις δυναμεις προσπαθω να αποτρεψω την επεκταση της μολυνσης...δεν εχετε καμια διαφορα απο αυτους που και καλα δηθεν μισειτε...ειστε ακριβως τα ιδια σκατα...
Αλο ενα ποστ μνημειο βλακειας. Επειδη λοιπόν οι Αμερικανοί αντιμετωπισαν και τους ελληνες οπως και ολους τους αλλους ρατσιστικα, εμεις τωρα ειμαστε υποχρεομενοι να περιθαλψουμε τους φτωχους ολης της γης. Φοβερος συλλογισμος.
Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω. Φαινεται παντως ποιοι εισαστε οι πραγματικοι φασιστες και απο το στυλ αλλα και απο το περιεχωμενο αυτων που γραφεις.
Αυτο που παντου βλεπεις γκεμπελς να το κοιταξεις. Για σχιζοφρενεια μου κανει.
Περαστικα λοιπον και να προσεχεις. Περιπτωσεις σαν τη δικη σοτ μπορει να ειναι επικινδυνες. Παρε και κανενα χαπακι.