Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
...και επειδη ακουω οτι αναπαραγουμε το RT συνεχεια,παρτε και την ειδηση απο Αγγλικο σαιτ και βαλτε την στον κωλο σας...
καλη χωνεψη...  :thefinge: 
Μερικα αλλα αρθρα της εγκυρης express.

End of ISIS? Putin 'sending 150,000 soldiers to Syria to WIPE OUT evil Islamic State'

Global warming 'is FAKE': Volume of ice caps is INCREASING, claims top geologist

Final proof? THREE separate 'UFOs seen watching moon landings' in new Nasa photos

Does FBI memo prove aliens DID crash near Roswell and THREE UFOs and were covered up?

Forget water on Mars: Fossilised dinosaur 'found on the Red Planet'

Will NSA whistleblower Snowden release proof of alien visitations to Earth?

Α ρε ζωο...

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αίρεται".
Άντε, τενεκέ, να μαθαίνεις και τίποτα εδώ...

Α, οι δικές σου οι βρισιές που έρχονται πρώτες δε μετράνε ε;

στο μονο που μπορεις να με χλεβαζεις ειναι η ορθογραφια
συνεχισε το εχεις λουστρακο μου
αλλο να βριζεις θειες κ αλλο μανες
εκτος κ αν μπερδευεις ποιοα γυναικα σε γεννησε κ σε μεγαλωσε
εκτος απο μαλακας εισαι κ κουτος
αλλα ξεχασα εσυ ξερεις ορθογραφια ασχετως αν εισαι ολυμπιονικης μαλακας

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν εσυ στην ζωη σου ολλα τα συνδεεις με το γαμησι κ εχεις μετρο αντιληψης αν εχεις γαμησει η δεν εχεις γαμησει μια ταδε πορνη
σε ευχαριστω αλλα δε θα παρω
το επιπεδο σου ειναι να νταλαβεριζεσαι μονο με πορνες

Γιστί ρε τύπε τι έχουν οι πόρνες?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι Χαλβάδες της Ευρώπης 15 χρόνια και παραπάνω δεν έχουν δει ποτέ καμιά παραβίαση?????

Που θεωρητικά είναι και Ευρωπαϊκός χώρος :jerking:

Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχουν οι Ρώσοι για να τα λένε αυτά αλλά οι Ευρωπαίοι δεν έχουν κανένα μα κανένα????

Απ' οτι φαίνεται οχι, χεστήκανε. Αρα τι πρέπει να κάνουμε? Πολά, αλλα ενα απο αυτά ειναι να πάμε με τον ανατολικό συνασπισμό. Η κοφτερή ανατολή. Αξονας Ρωσία-Περσία-Ινδία-Κίνα. Το μέλλον είναι εδώ. οι ευρωπαίοι κλόουν και οι αμερικανοί μαφιόζοι ειναι χαμένοι, μικρότεροι των περιστάσεων. Η πολιτική τους χρεωκόπησε.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Απ' οτι φαίνεται οχι, χεστήκανε. Αρα τι πρέπει να κάνουμε? Πολά, αλλα ενα απο αυτά ειναι να πάμε με τον ανατολικό συνασπισμό. Η κοφτερή ανατολή. Αξονας Ρωσία-Περσία-Ινδία-Κίνα. Το μέλλον είναι εδώ. οι ευρωπαίοι κλόουν και οι αμερικανοί μαφιόζοι ειναι χαμένοι, μικρότεροι των περιστάσεων. Η πολιτική τους χρεωκόπησε.

Τραμπ στις ΗΠΑ, Λεπέν στην Γαλλία ενώ Αυστρία και στις σκανδιναβικές χώρες ανεβαίνουν τα ποσοστα των αντιισλαμικών κομμάτων. Η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα στους λάθρο.
Υπάρχει ελπίδα στην Δύση.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Επιλεγεις πουστρακι λοιπον αντι για γκεμπελισκος. Ενδιαφερον.

Πάλι ψάχνεις γαμιά ρε κλόουν?Λύσσαξες!
Ελα σου βρήκα τον απόλυτο ρόλο που μπορείς να έχεις, το απόλυτο πόστο που θα κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα: Νύφη τζιχαντιστή στο ισλαμικό κράτος, ααχαχαχχαχαχαχαχααααα

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
η καταρα της ευρωπης ειναι η αριστερη νοοτροπια κ η πολυ δημοκρατια
εχει γεμισει απο απο αριστερα πουσταρια,αναρχικους του κωλου κ μουσουλμανους που γενανε σαν κουνελια :fuck2:

η αμερικα λιγο πολυ τα ιδια με τον κενυατη προεδρο ομπαμα :jerking:

παλι καλα που υπαρχει κ ο πουτιν κ πλακωνει στην πουτσα οποιον του κανει μαγκιες

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ελα σου βρήκα τον απόλυτο ρόλο που μπορείς να έχεις, το απόλυτο πόστο που θα κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα: Νύφη τζιχαντιστή στο ισλαμικό κράτος, ααχαχαχχαχαχαχαχααααα

γιατι κοροιδευεις τον πουστη ρε τυπε μου?
τι κακο εκανε ο τυπος?ενα χουι εχει να τον ξεκολιαζουν τα πηθικια
:fuck2:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τραμπ στις ΗΠΑ, Λεπέν στην Γαλλία ενώ Αυστρία και στις σκανδιναβικές χώρες ανεβαίνουν τα ποσοστα των αντιισλαμικών κομμάτων. Η Ουγγαρία κλείνει τα σύνορα στους λάθρο.
Υπάρχει ελπίδα στην Δύση.

Κάπως..αλλά...
το οτι είναι εθνικιστικά κόμματα δε πα να πει οτι θα τρίξουν δόντια στα μογγολα για τα δικά μας συμφέροντα, ακόμ ακι αν ο εθνικισμός επικρατήσει στην Ευρώπη. Εμας το συμφέρον μας γεωτρατηγικά ειναι με τους Ρώσους, απο το 1204 συνεχόμενα. ¨οποτε μπλέξαμε με τους δυτικούς τραβάγαμε τα μαλιά μας. Ετσι και τώρα 200 χρόνια με αυτό το κρατίδιο που έχουμε.
Πρέπει να πάμε στον ανατολικό συνασπισμό. Ασε που δε θα αφήσουν να πικρατήσει ο εθνικισμός γιατι οι λεχρίτες εχουν την εξουσία και οι αμερικανοί θέλουν να πνίξουν την Ευρώπη τώρα που ειναι ανίσχυρη ακόμα. Πεδίο δράσης τους ειναι. Ο αλλος ειναι παίκτης ο Βλαδίμηρος.
ΕΙναι κατώτεροι των περιστάσεων η Ευρωπαίκή πολιτική και η δυτική κοινωνία εκφυλισμένη. Εμεις οι Έλληνες πρέπει να γυρίσουμε στις παραδόσεις μας. Μόνο ο εθνικισμός το κάνει αυτό και ναυαρχίδα αυτής της προσπάθειας παγκόσμια ειναι η Ρωσία. Εθνικιστική, παρδοσιακή, λογική σωστή. Οχι ανώμαλη κι εκφυλισμένη και πουσταριό σα τη δυτική κοινωνία.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γιατι κοροιδευεις τον πουστη ρε τυπε μου?
τι κακο εκανε ο τυπος?ενα χουι εχει να τον ξεκολιαζουν τα πηθικια
:fuck2:

Μα για αυτό του λέω κι εγω να πάει νύφη στο ισλαμικό κράτος, να το φχαριστηθεί!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εσυ εκτος απο το βρακι σου που βγαζεις για να σε παιρνουν στην σειρα οι λαθροπηθικοι τι αλλο εχεις βγαλει στη ζωη σου?
Ουτε να τα γραψεις ορθογραφημενα δε μπορεις αυτα που εχω βγαλει εγω. Αστο δε σε παιρνει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Απ'οσο ξερω τα πουστρακια σαν την Στελλα δε γαμανε. Δε σε καταλαβαινω. Πες μας τις εμπειριες σου αν ειναι διαφορετικες. :think:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η καταρα της ευρωπης ειναι η αριστερη νοοτροπια κ η πολυ δημοκρατια
εχει γεμισει απο απο αριστερα πουσταρια,αναρχικους του κωλου κ μουσουλμανους που γενανε σαν κουνελια :fuck2:

η αμερικα λιγο πολυ τα ιδια με τον κενυατη προεδρο ομπαμα :jerking:

παλι καλα που υπαρχει κ ο πουτιν κ πλακωνει στην πουτσα οποιον του κανει μαγκιες

Ετσι ακριβώς. Δε ξέρω αν οι πανίβλακες δυτικοευρωπαίοι θα αντιδράσουν υγιώς, δηλαδή εχρικά εναντίον των βρωμιάρηδων αραβοασιατών μουσουλμάνων οτνα οι τελευταίοι αρχίσουν μαζικές εξεγέρσεις με αίμα στην Ευρώπη. Εκει ποντάρω, οτι μπροστά στον αμεσο θάνατο θα ξυπνήσουν τα βόδια.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ουτε να τα γραψεις ορθογραφημενα δε μπορεις αυτα που εχω βγαλει εγω. Αστο δε σε παιρνει.

τι δε με παιρνει ρε μαιμου της ερημου?
συνεχιζε να σχολιαζεις τα ορθογραφικα μου σε ενα πορνοσαιτ
κ εγω να σου θυμιζω οπως λεει κ ο παραπανω χυστης οτι ψαχνουν για προξενια στο πακισταν πουστρακια για νυφες
παρε το σαπον σου κ τραβα να χωρτασεις απλησια κ πουτσα μαλακα αριστερε νεοελληνα :fuck2:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Απ'οσο ξερω τα πουστρακια σαν την Στελλα δε γαμανε. Δε σε καταλαβαινω. Πες μας τις εμπειριες σου αν ειναι διαφορετικες. :think:

Το ότι παρακαλάς ένστολους να σε γαμήσουν και αυτοί σε παίρνουν με τις κλοτσιές δεν σημαίνει το ότι δεν γαμάμε γενικά

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Έγινες τσιμπούκι με χύσια στη μάπα, δε το σώνεις. Νύφη. Ινσαααλααχ!
χαχαχααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom